Aggodom! Miért lehet? Hétvégén leszünk 1 honaposak, és a babám nem nagyon akar enni, eddig csak 40dkg hizott, normális? A korházbol 4 kg jőttünk haza.
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 08:42
1/4 anonim válasza:
Szia! Én úgy tudom, hogy a heti 10dgk hízás még normális. De ha bizonytalan vagy hívd fel a védőnőt. Én minden kérdéssel hozzá fordulok.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Elméletileg heti 150-250 g (15-25dkg) hízás tekinthető "normálnak" . DE vannak kis-evő és nagy-evő babák!! Ha elégedett szopi után, kakil rendesen , akkor nincs nagy baj. Lesznek majd úgynevezett fejlődési kiugrásai, akkor lehet, hogy jóval többet fog enni/hízni is!
1anyuka
3/4 anonim válasza:
A lányo 4 hónapos, havi szinten kicsit tööb mint fél kilókat hízik. 3950 grammal (56 centivel)született, 3700 grammal jöttünk haza, múlt héten 4 hónapos korában 5900 gramm volt és 65 cm.
Csak szopik, nagyon mozgékony baba. fordul hátról hasra és vissza.
4/4 anonim válasza:
Mi holnap leszünk egy hónaposak. 3600g-mal jöttünk haza,most pedig 4120g.Szerintem ez jó,nem vagytok lemaradva.A védőnőm szerint is jó.
Kellemes babázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!