Támogatnád hogy a holokauszt-tagadás bűncselekménynek minősüljön?
Mint ahogy pl Németországban van.
Bár a németek kicsit túlzásba viszik.
Utalok arra hogy az egyik ismert holo-tagadóval Horst Mahlerrel bántak el.
2009-ben a bíróság több ízben elkövetett "holokauszttagadás" vádjával összesen 11 évi börtönre ítélte a 73 éves Horst Mahlert.
Azért 11 év még egy sorozatgyilkosnak is sok.
Hát ehez csak anynit füzök hozzá, hogy igen... ezek vagyunk mi magyarok(elsösorban itt a poltikára gondolok)
most is az van mint a történelem során mindig is volt---folyamat mások problémáival foglalkozunk a sajátunkat meg le se szarjuk.....ezért tartunk ott ahol most vagyunk...
kit érdekel h ki mit gondol a holokausztrol??? én pl elhiszem hogy volt rengeteg bizonyiték van rá...de attol más még gondolhatja ezt másképp..tagadja le... azt akkor mivan??? jobb lesz vmi azzal ha lecsuknak ezér egy embert? csak több embert kéne eltartani a börtönökbe a mi adónkbol...
amugy meg ha már a holokausztnál tartunk... szerintem az is tulzás ,hogy a németek a mai napig fizetnek a zsidoknak ilyen jóvátétel félét meg minden nyilvános megszolaláson bocsánatot kérnek a zsidoktol... könyörgöm... az a német generáció aki elkövettte amit már nem is él joformán... szoval nevetségesnek tartom hh a mai 20-30 évesek adojábol még a zsidoknak kell fizetni...na midn1... ezt most le kellet irnom mer mindig felcsesz ez a téma:D:D
ja amugy meg azt se értem h olyan pár h náci nem lehet még egy de kommunista párt nem egy helyen lehet... na ez aztan az abszurd... a kommunizmusnak több 10 millio áldozata volt mig a holokausztnak elvileg 6 millio kb...
ezzel persze nem azt mondom ,hogy ébredjen ujra a nácizmus...csak nem értem , hogy akkor ha valaki isteníti hogy menynire jo volt a kommunizmus stb akkor azt mér ne lehetne büntetni???
Nem támogatom.
Ha mégis elérnénk azt az őrültséget, hogy büntethetővé válik a holotagadás, akkor szintén legyen büntethető a nácizás és fasisztázás.
Sajnos valóban a 90% így gondolkozik... :/
Nem véletlenül elkerülhetetlen a III. viláháború, aztán majd ez a 90% fog a leghangosabban szenvedni ...
Igen támogatnám!
A holokauszt igenis valós dolog. Bő évtizeddel a háború után ezen a néven látott napvilágot látott egy propaganda ami többek közt olyan - ezrek által tanúsított - állításokat tartalmazott, miszerint a zsidókból szappant főztek. Ez az apróság az antijudaista r/n-acionális kétkedők munkájának köszönhetően kikopott a meséből és vélhetőleg ma is van még minek kikopnia, de igenis van egy Holokauszt elmélet ami bizonyos gazdasági érdekkörök javát és egy illegitim állam létének elfogadását szolgálja. Szóval én is büntetném aki ezt tagadja ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!