Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád hogy a holokauszt-t...

Támogatnád hogy a holokauszt-tagadás bűncselekménynek minősüljön?

Figyelt kérdés

Mint ahogy pl Németországban van.

Bár a németek kicsit túlzásba viszik.

Utalok arra hogy az egyik ismert holo-tagadóval Horst Mahlerrel bántak el.

2009-ben a bíróság több ízben elkövetett "holokauszttagadás" vádjával összesen 11 évi börtönre ítélte a 73 éves Horst Mahlert.

Azért 11 év még egy sorozatgyilkosnak is sok.

2009. júl. 31. 01:53
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
38%

Azért az ufók létezése meg 6 (azért nem 600 :P) millió ember meggyilkolása között van némi különbség. Mert ugye akkor az eteistákat is lehetne büntetni.

Szóval egy nem bizonyított dologban lehet hinni, ki lehet mellette állni érvekkel. De azért a gyilkosság más dolog.

Utálom matekot megölöm a matek tanárom, aztán mivel a matematika mégsem tűnik el a világból rájövök, h tök fölösleges volt, ezért letagadom a gyilkosságot. De azért szídom a matematikát, hogy milyen fölösleges, és érvekkel is alátámasztom, h a tanáromat nem ölték meg csak elutazott. És már én magam is elhiszem!

Az meg, h a zsidók mit üzletelnek a világban és mennyi kárt tesznek undorító, h minden emiatt érzett keserűség rajtuk csapódik le mert:

-nem tudjuk kik ezek a szeméyek

-nagyon valószínű, hogy nem mindegyik zsidó, a pénz hajhászat és a pusztítás nem néphez kötött

-egy teljes népre, több millió emberrel egyszerűen nem lehet IGAZ pár jelző

Sok-sok buta ember. Mind akik gyűlölködnek, kisebbségi komplexusos mentálisan sérült emberek, nem tehetnek róla, de ha ők nem lennének az okosabbak összetudának fogni. De hát mindig lesznek, és bizony ez meddő vita.

2009. júl. 31. 11:26
 32/58 anonim ***** válasza:
91%
Én a holdra szállásban sem hiszek, nemsokára ezért is lecsuknak?
2009. júl. 31. 11:40
 33/58 anonim ***** válasza:
79%
Huh, latom, ez a kerdes nagyon megmozgatta az emberek fantaziajat. Most nem volt idom elolvasni az osszes valaszt, de tanulsagosnak tunik ez a vita. Egyebkent en sem tamogatom, egyszeruen nem fontos nekem ez a kerdes. Sokkal nagyobb bajok vannak ebben az orszagban annal, mint hogy ezzel kelljen foglalkozni akar a parlamentben, akar egy kocsmaasztalnal. Egyebkent nekem evidencia a holokauszt tenye, a szamszaki vita meg nem erdekel. Es ugy erzem, ha ez szoba kerul, nekem van eleg ervem a tagadok szamara, nem kell ehhez torveny.
2009. júl. 31. 11:43
 34/58 anonim ***** válasza:
18%

" Én a holdra szállásban sem hiszek, nemsokára ezért is lecsuknak?"

Nem vagyok az USA seggnyalója, sőt nagyon nem kedvelem őket, de te jó nagy barom vagy. Miből gondolod, hogy nem jártak a Holdon? Akkor szerinted honnan tudjuk, hogy távolodik, és hogy milyen messze van tőlünk? Amikor a Holdra érkeztek, az amcsik letettek egyműszert, aminek a segítségével meg lehet állapítani a Hold távolságát. Már csak ez is bizonyítja, hogy tévedsz. Azért tényeket (Holdraszállás) ne hasonlítsunk össze egy erősen eltúlzott eseménnyel (holokauszt).

2009. júl. 31. 11:53
 35/58 anonim ***** válasza:
14%

Ha a Holdra szállásban nem hiszel, azzal senki méltóságát nem bántód, és a szélsőségeknek sem adsz táptalajt. A Holokauszt-tagadással ez másképp van.

Ne próbáljuk már összemosni.

2009. júl. 31. 11:56
 36/58 anonim ***** válasza:
100%
A cigányoknak miért nem olyan fontos ez a téma? Pedig őket is koncentrációs táborokba hurcolták és gyilkolták elvileg.... de ha egy egy ilyen történelmi mészárlás miatt (most mindegy, megtörtént e vagy sem)minden nép kártérítéseket kérne és hasonlók, akkor majdnem minden második nép megtehetné...akkor ennyi erővel mi is követelhetnénk kártérítést az oroszoktól, mert az elnyomásuk ideje alatt rengeteg ártatlan magyart végeztek ki úgy, hogy kínvallatással beismertettek velük soha el nem követett bűncselekményeket....vagy a nők kérhetnének kártérítést a férfiaktól a boszorkányégetések miatt.... a zsidók miért kivételek? az ő holokausztjukat miért kell felfújni? majdnem minden népet ért már az övékhez hasonló "sérelem"....
2009. júl. 31. 12:15
 37/58 anonim ***** válasza:
59%
A 12.15-tel annyiban egyetertek,, hogy lassan lecsnghetne mar ez a tema. Viszont azert a zsido holokauszt a modern (mondjuk Krisztus utani) tortenelemben megiscsak peldatlan az uldozes magas foku szervezettseget, ideologiai altamasztasat, aranyait, meretet, az adott ido alatt legyilkoltak szamat tekintve. Nem csoda, hogy a szokasosnal melyebb nyomokat hagyott az utokorban, bar most mar neha tenyleg ugy tunik, hogy mestersegesen szervezik is ezt.
2009. júl. 31. 13:09
 38/58 anonim ***** válasza:
95%
És mi újság a palesztín holokauszttal?
2009. júl. 31. 13:11
 39/58 anonim ***** válasza:
8%
Figyelj, kedves 11:53-as,a nagy barom az te vagy ember, mert annak nevezel valakit amiért más a véleménye.Tudom,te is az az ember vagy, aki azt gondolja, hogy csak az a jó, és az a tökéletes, ahogy te gondolkozol.Gratulálok,bunkóságból jelesre vizsgáztál.
2009. júl. 31. 14:46
 40/58 anonim ***** válasza:
5%
A méltósághoz való jog is alkotmányos jog, talán azt se kéne teljesen elfelejteni emellett az óriási szólásszabadság mellett...
2009. júl. 31. 15:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!