Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most vasárnap lenne népszav...

Ha most vasárnap lenne népszavazás. Te támogatnád hogy a határon túli magyarok megkapják a magyar állampolgárságot?

Figyelt kérdés

Nem mellébeszéléseket szeretnék látni.Meg habár-nemdebár szerű válaszokat.

Hanem rendes válaszokat!

IGEN vagy NEM + indoklást!

2009. júl. 29. 13:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 A kérdező kommentje:

"Előre hozott választást is kérek, most!"

Én viszont Pizzát rendeltem nemrég.Az finomabb és hamarabb érkezik:)

Az előre hozott választást már a Fidesz sem akar.Sajnos.

Pedig én örülnék a legjobban ha az MSZP még a parlamentbe sem kerülne be.

2009. júl. 29. 19:25
 32/71 anonim ***** válasza:
76%

Szánalmasak vagytok!

A határontúli magyarok ne kapjanak állampolgárságot, mert ők a nagy ingyenélők, a cigányok meg akkor mik?

Szégyellhetnétek magatokat, ti mindenben csak a pénzt látjátok, bezzeg a cigányok segélyeztetése az 0 forint.

2009. júl. 29. 20:11
 33/71 A kérdező kommentje:

20:11-nek igaza van!

A korcs,bűnöző,élősködő,a nemzet testében rákos daganatként növekvő cigányságtól bezzeg senki sem vonná meg az állampolgárságot.

Sem az egyre több mocskos nigger,arab,kínai,zsidó bevándorlótól akik itt nagyon szívesen alapítanak bűnszervezeteket,maffiákat és játszanak össze nemzetközi terrorszervezetekkel.

Ők csupa jó,törvénytisztelő,szorgalmas emberek akik néha elkövetnek néhány csínyt.

Bezzeg a határon túli magyar testvéreink élősködő,bűnöző,számító férgek akik nem érdemlik meg hogy magyarként éljenek,magyar állampolgárságot kapjanak.

Mert néhány hülye azt gondolja hogy aki jelenleg a tőlünk valamely idegen államhoz csatolt területen él.Az csak külföldi idegenérzelmű lehet.Magyar semmiképpen.

2009. júl. 29. 21:12
 34/71 anonim ***** válasza:
80%
Szégyellem magam a válaszadók helyett pedig én itt születtem és élek a Dunántúlon.Egyébként sok abszolút tájékozatlan ember ír hülyeségeket.PL:a nyugdíj.Aki visszatelepült nyugatról annak sem a magyar állam fizeti a nyugdíját hanem az állam ahol élt.Egyébként kíváncsi lennék a válaszolók véleményére akkor ha ők születtek és élnének ott.
2009. júl. 29. 21:42
 35/71 anonim ***** válasza:
41%

Talán mert a négerek, arabok, kínaiak, zsidók ITT élnek Magyarországon! Az állampolgárságnak ez az egyik feltétele!

Mellesleg a kínaiak kínai éttermeket is üzemeltetnek, esetleg kínai piacokat, nemcsak maffiózok lehetnek.

2009. júl. 29. 21:52
 36/71 anonim ***** válasza:
66%

Nekem is lesül a pofámról a bőr a válaszolók többsége miatt. Hihetetlen, hogy mennyire... Áhh, erre nem is lehet szavakat találni, komolyan. Én Magyarországon születtem, itt is élek jelenleg is... Azonban át tudom érezni a határon túli magyarok helyzetét, akiknek minden nap a pofájukba köpik, hogy HAZÁTLANOK. Mert bár a saját területükön élnek, mégis elnyomják őket, minden nap szembesülnek negatív dolgokkal, erre bennünk annyi szolidaritás sincs, hogy megadjuk nekik a kettős állampolgárságot. Ezek után kétpofával röhögnek rajtuk Romániában, Szerbiában, Szlovákiában stb., ogy még a saját fajtájuknak sem kellenek...

Sehol máshol nem fordult elő, hogy csak úgy megadták volna valakinek a kettős állampolgárságot... Na persze, csak épp nemrég volt rá példa. Nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem éppen Románia esetében, volt valami zűr, mire ők zsigerből megadták az állampolgárságot. Az EU pampogott volna, hogy a megkérdezésük nélkül ez nem helyes, az érintett ország meg kb. azt mondta hogy kuss, a fajtámnak ez a minimum.

Jó kibúvó lehet az is, hogy itt az EU aminek mindenki az állampolgára és a határ csak egy vonakl, de ez nem igaz. A magyarokat az elszakított területeken mindenhol elnyomják...

Amúgy érdekesek vagytok... A magyaoknak ne adjuk meg a kettős állampolgárságot, mert jujj hát az milyen már, de nem látom itt a nagy felháborodást a cigányok ügyében, akiknek csupán 4-5%a dolgozik, tehát a cigányok kb. 95, de legyünk jó szívűek 90%-a ingyen él! Ez ugye senkit nem zavar... Meg senkit nem zavar az, hogy csőstül jönnek be a kínaiak, akik kb. sz*rért h*gyért dolgoznak, mert a munkáltatónak jobban megéri őket alkalmazni mint a magyarokat. Ezzel ugye nincs gond, csak azzal, aki magyar.

Mindenkinek, aki NEM-et mondott, kívánok hasonló jókat, mint amiket a külső magyarok megtapasztalnak, és hasonló szép mondatokat, empátiát amiket ők adnak másoknak.

2009. júl. 30. 00:22
 37/71 anonim ***** válasza:
80%

Igen.

- Mert ez valamennyit enyhitene a trianoni traumán

- Mert a Trianonban elszakitott országrészek magyarsága felett átlépett a határ, nem önként és dalolva veszitették el magyar állampolgárságukat, hanem elvették tőlük a területtel együtt

- Mert a trianoni utódállamok a mai napig ellenségként kezelik a magyarokat (pl Erdélyben bozgor= hazátlan)

- mert ez nem pénzkérdés. Aki minde4nt pénzért tesz az előbb-utóbb pénzért mindent megtesz.

- mert a trianoni utódállamok (Szlovákia, Szerbia, Románia)is megadják a kettős állampolgárságot.Románia magasról leszarta az EU-t amikor az pampogott a moldovaiaknak megadott(kettös) állampolgárság miatt.

- Mert ez nem pénzkérdés.Államközi egyezmény írja elő, hogy pl a Romániában ledolgozott évekért Románia utalja át a nyugdijat, nem a magyar állam fizeti.

2009. júl. 30. 10:44
 38/71 anonim ***** válasza:
84%
IGEN.
2009. júl. 30. 11:38
 39/71 anonim ***** válasza:
88%

IGEN

Mert ők is magyarok!

Amúgy állítom, hogy azok a kommentelők akik azt írták, hogy nem támogatják a kettős állampolgárságot az csak 1-2 ember.. bomlasztók..

2009. júl. 31. 20:40
 40/71 anonim ***** válasza:
28%

Nem.Ellenben,ha egy magyar nemzetiségű haza akarna telepedni,támogatnám(pl önkormányzati lakás)

Ellenben senkinek nem engedném a kettős állampolgárságot Magyarországon.Döntsön vagy ez,vagy az.Jobban mondva a vegyes házasságokból származó gyerekek nagykorúságukig választhatnának.

2009. aug. 1. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!