Mi a véleményetek arról, hogy Gyurcsánynál is próbálkoztak az azeriek a kiadatással kapcsolatban, de nem mentek bele?
"A DK jelenlegi elnöke szerint Azerbajdzsán akkor azt szerette volna elérni, hogy a gyilkosság miatt életfolytig tartó börtönbüntetésre ítélt azeri katona hazájában tölthesse le büntetését. "A miniszterelnöki kabinet emberei a megkeresés után konzultáltak az Igazságügyi Minisztérium munkatársaival, mely alapján világos lett, hogy Azerbajdzsán semmilyen garanciát nem tud adni arra, hogy az elítélt hazaszállítását követően ne részesülhetne kegyelemben, azaz mentesülhet az elkövetett gyilkosság következményei alól. Ez alapján nem engedtük el a gyilkost" - emlékszik vissza a történtekre Gyurcsány."
"Gyurcsány mindenre emlékszik csak arra nem hogy hol van a szakdolgozata és hogy ő meg leterroristázta a Szaúdi foci válogatottat. De az nem okozott feszültséget. Meg azt se felejtsük el hogy ez a szép kis államdósság is miatta van, ja és ő még a "népe?" közé is lövetett. Én a helyében inkább kussolnék."
A kussolást anélkül is megteheted, hogy a helyében lennél, elvégre az államadósság ugyanúgy duplázódott a 98-2002 es fidesz kormány alatt is. Konkrétan épp csak 24 mill euróról 40 mill euróra ugrott:
Nem Gyurcsányt akarom én védeni, sokkal többre őt sem tartom Orbánnál, de ne avassuk már szentté azt a patkányt aki a mnyp megtakarítások után is még növelni tudja az államadósságot, valamint gyilkosokat enged szabadon.
Érdekes ez a Gyurcsány. A Zushlag ügy kapcsán gyakorlatilag semmire sem emlékezett. Erre meg tökéletesen emlékszik?
"A DK jelenlegi elnöke szerint Azerbajdzsán akkor azt szerette volna elérni, hogy a gyilkosság miatt életfolytig tartó börtönbüntetésre ítélt azeri katona hazájában tölthesse le büntetését."
"Azerbajdzsán semmilyen garanciát nem tud adni arra, hogy az elítélt hazaszállítását követően ne részesülhetne kegyelemben,"
Azon kívól, hogy aláírják az egyezményt, még milyen garanciát kellene vállalniuk? Állandóan a nemzetközi jogokra hivatkoznak. Abban valószinűleg le vannak írva az ilyen esetek (nem vagyok jogász, csak ésszerűnek tartanám, ha így lenne). Ezek a nemzetközi jogok vonatkoznak minden országra, amelyik elfogadja (és Azerbajdzsán elfogadta, mivel arra hivatkozva kérték a kiadatást).
Egyébként nálunk, magyaroknál, miért nincs semmiféle óriási tüntetés meg zászlóégetés az ír gázoló miatt? Megölt két gyereket. És szabadon járkál.
Gyurcsány igazat mondott akkor, amikor beismerte, hogy hazudott. Neki lelkiismereti problémát okozott a hazudozás. Orbán még erre is képtelen, ő zsigerből hazudozik.
Gyurcsány egy paraszthajszállal Orbán fölött áll erkölcsileg.
Az ír gázoló balesetben ölt, és nem előre megfontolt szándékkal, különös kegyetlenséggel. És nem faji alapon. És ha lehetősége lenne rá, nem tenné meg újra.
De amúgy majdnem ugyanaz a helyzet.
Szlu és v.ki aki még megszólított az egyik későbbi hozzászólásban.
Látom itt komoly vita folyt az éjjel. De milyen kávétok van hogy ráértek vitázni éjjel 2-kor? Meg gyurcsánytól nem álmodtok rosszat? Na mindegy.Nem is igazán van értelme így válaszolgatnom. Röviden összefoglalom.
-Nos Szlu így elég értelmesnek tűnsz, nem értem mi vesz rá téged hogy fletót imádd és hogy ennyire védd. Nyilvánvalóan valótlanságokat állítasz amiket az agyad állít elő csak hogy megnyugtassa saját magát. Sajnállak.
-flettó az én és kb. a lakosság 95%-nak szemében már úgy lejáratta magát hogy még ha igazat mondana se hinné el neki senki. Se a szakdolgozatban se másban nincs hitele, felháborít ez a tegnapi írása és pofátlanságnak tartom hogy ezt le merte írni, és nem azért mert orbán annyira fasza hanem mert feri már egy bukót politikus. Szerencsére politikailag már nem mérvadó és nem is lesz az. De azért remélem a Dk-nak meglesz az 4,9% a választásokon csakhogy a többi baloldali hülyétől elvegyék a legtöbb érvényes szavazatot. :)
-Ebbe nem akarok nagyon belemenni de nem tartom csöcsléknek azokat akik ott voltak 2006 őszén. Itt hatalmasat hibázott a kormány és a rendőrség is. Korlátozta a szabadságjogokat, felszámolt egy békés tüntetést kitalált okok alapján. A nyilván egyébként jogosan feldühödött tömegnek nem olvasták fel a petícióját az ő adójukból is eltartott Tv-ben mert az úgy csinált mintha mi se lenne az utcákon és lovakról vetített dokumentumfilmet. nyilván ettől még nem kellett volna felgyújtani de el tudom hinni hogy volt egy tömeghatást ami ezt váltotta ki. Ebben főleg foci ultrák vettek részt és jó pár arc akiket azóta se láttunk, semmit se tudni róla, a balhés tömeg pedig utána is kb. mindig azokból az emberekből állt. Ezeken az éjszakákon voltak ott szerintem lefizetett zavarkeltők, álruhás rendőrök (hírtv felvételein egy mindenképp látszik) aki csinálták a fesztivált, akik rongáltak, na meg egy része a pesti prolik akik valóbban kifosztották a büfét is. Ettől függetlenül a rendőrség nem járt el szakszerűen, sokszor hibázott, túlkapások százai voltak, nem igaz hogy aki haza akart menni az el tudott, éttermekből turistákat rángattak ki, Révész Máriuszt igazoltatás véresre verték, egy vak fiút 20 cm-ről nyakon lőttek és még sorolhatnám. Ilyet sehol máshol nem csinálnak már Európában. Aki ezeket letagadja az is bűnös. A fidesz pedig nem számoltatta el ezeket, hagyja futni sajnos, sőt még van akit elő is léptettek, ezért én biztos nem szavazok újra rájuk mert a saját szavazótáborára támadókat sem tudja megvédeni pedig tőlük megkapta a 2/3-ot.
-Orbán ellen pedig nincsenek még tüntetések. Ha van is olyat mint 2006-ban nem tudna senki sem csinálni, a kemény mag azóta átpártolt a jobbikhoz, nélkülük már nem is lehet. A baloldalon már nem lehet mozgósítani, a fiatalok elpártoltak tőlük, kíváncsi leszek a flettó éhségsztrájkja meddig fog tartani és hányan lesznek ott mellette. De hogy így nem bánnának a tömegekkel mint akkor abban biztos vagyok. De hát itt már tömegek sincsenek, a végső elkeseredés miatt-e vagy csak még nem érzik úgy hogy v.mi elérte az ingerszintjüket nem tudom lehet is-is de flettó kormány jól elvette az emberek kedvéd a békés tüntetésektől
Na ezt az előzőt véletlenül küldtem el. folytatnám
-A jobbik pedig egyre népszerűbb, főleg a fiatalok körében nem véletlenül. Se a fidesz se más párt nem túl vonzó alternatíva. Az hogy ez tetszik-e neked Szlu azt nem tudom de ez az igazság. Nyilván más körökben mozgunk, DK-sok nem nagyon vannak az biztos. Jobbiknak meglesz a 20-25%, a Dk viszont nem fog bekerülni a parlamentbe ebben biztos vagyok.
kb. ennyi remélem mindenre válaszoltam. További szép napot!
"Gyurcsány igazat mondott akkor, amikor beismerte, hogy hazudott. Neki lelkiismereti problémát okozott a hazudozás. Orbán még erre is képtelen, ő zsigerből hazudozik.
Gyurcsány egy paraszthajszállal Orbán fölött áll erkölcsileg."
Gyurcsány nem az embereknek mondta, amit mondott, hanem hasonszőrű elvtársainak. Persze az idő ezt is megszépíti. És még a Fideszesek az agymosottak...
Nem értem a felháborodást meg az elhatárolódást, egyrészt mert baromi egyoldalú volt a tájékoztatás /"kiszivárogtatás" (azt pl. sehol nem írják szinte, hogy a gyilkosnak a családját megölték és ezért ölt, illetve
egyáltalán nem bizonyított az sem, hogy tényleg sáros-e benne a kormány, mégis az összes baloldali újságíró tényként közölte mindezt. Nem kéne hozzá előbb bizonyítékokat szerezni ?
És ha igaz is ez az egész, és bármilyen téren jól járunk vele, az miért kelt bennetek ekkora felháborodást ? A politika tényleg ilyen, az ország szar helyzetben van , a halotton úgysem lehet más segíteni, szóval maximum a halott családjának fog rosszul esni a dolog. Ugyanakkor a baltás családja meg örülhet neki.
Hirtelen mindenki olyan szent és erkölcsös és keresztény lett a fórumokon meg a facebook-on, pedig ugyanúgy parasztvakítás ez is, jó kis támadás a baloldaltól a kormány felé.
Nem hiszem, hogy emiatt kéne ajvékolni meg Orbán lemondatását követelni, dehát az meberi hülyeség határtalan..
Ha népszavazás lett vonla pár hete, hogy kiengedjük-e, a többség azt mondta volna, engedjük ki és azon lettek vonla felháborodva, hogy miért a mi pénzünkből tartották el 8 évig, miért nem vitték már el innen 8 éve..
Tipikus magyar mentalitás.
És nem hiszem, hogy a halott hozzátartozóin kívül bárkinek is tényleges erkölcsi vagy lelki károkat okozott volna a történet...
Amúgy a temerini fiúk ügyénél, Tóásó Elődnél, az ír gázoló ügyénél ...stb. miért nem alakult ekkora felháborodó tömeg ??
Ráadásul ezt az örményt már nem lehet feltámasztani, 8 éve halott. Tóásóért miért nem tüntetünk minden nap ??
Akkor lenne nekem ez az egész hiteles, ha az emberek minden ilyen esetnél felháborodnának és tüntetnének, de így ..?!
Persze más dolog gázolással ölni és más baltával , az biztos, de a baltás gyilkosnak valószínűleg pszichés problémái lehetnek a családja kiírtása miatt, szóval az azeriek felelősségének tartom, hogy nem vették rajta észre az orvosok még mielőtt Magyarországra jött, hogy elmebeteg és bosszúra hajlamos.
Az egész lejáratás meg a fröcsögés kormány elleni agitálás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!