Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Gyurcsánynál is próbálkoztak az azeriek a kiadatással kapcsolatban, de nem mentek bele?

Figyelt kérdés

"A DK jelenlegi elnöke szerint Azerbajdzsán akkor azt szerette volna elérni, hogy a gyilkosság miatt életfolytig tartó börtönbüntetésre ítélt azeri katona hazájában tölthesse le büntetését. "A miniszterelnöki kabinet emberei a megkeresés után konzultáltak az Igazságügyi Minisztérium munkatársaival, mely alapján világos lett, hogy Azerbajdzsán semmilyen garanciát nem tud adni arra, hogy az elítélt hazaszállítását követően ne részesülhetne kegyelemben, azaz mentesülhet az elkövetett gyilkosság következményei alól. Ez alapján nem engedtük el a gyilkost" - emlékszik vissza a történtekre Gyurcsány."

[link]

2012. szept. 1. 22:06
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
67%
Orbán két forintért a saját sz@rát megenné, és nem érdekli, hogy ezzel hosszabb távon, de akár rövidebb távon is több kárt okozhat mint amennyi pénzt az azeriek lepengetnek. Gyurcsányék ezt felérték ésszel, mérlegeltek és jó döntöttek.
2012. szept. 1. 22:13
 2/38 anonim ***** válasza:
38%
Gyurcsány mindenre emlékszik csak arra nem hogy hol van a szakdolgozata és hogy ő meg leterroristázta a Szaúdi foci válogatottat. De az nem okozott feszültséget. Meg azt se felejtsük el hogy ez a szép kis államdósság is miatta van, ja és ő még a "népe?" közé is lövetett.
2012. szept. 1. 22:28
 3/38 anonim ***** válasza:
80%
Az se volt egy minőségi kormány, de akkor azért még nem kalandorok vezették Magyarországot.
2012. szept. 1. 22:55
 4/38 anonim ***** válasza:
71%
A véleményem, hogy Gyurcsányék helyesen jártak el, ami pedig most történt az hatalmas szégyen.
2012. szept. 1. 23:00
 5/38 anonim ***** válasza:
39%

Szia Szlu !

Miért zavar ,hogy Gyurcsánynak is köze volt az államadóssághoz?

Miért kussoljon el a válaszoló aki ezt írta?

Te ha jól tudom te liberális vagy, a szólás szabadságban hiszel, akkor miért kussoltatnád el a válaszolód?Nem értem, azt mondod szabadelvű vagy,demokráciában ,szólásszabadságot képviseled, akkor miért kussoljon el a válaszoló?

Ez is bele tartozik a szólásszabadságba?

Imádom a liberálisokat azt mondják ,hogy szólásszabadságban hisznek közben akivel nem értenek egyet a baloldali liberálisok az fogja be a pofáját.

Gyurcsány nem tudom miért nem adta, ki.

2012. szept. 1. 23:19
 6/38 anonim ***** válasza:
27%

"Miért pont Fletót szidod? Az egyetem példánya hol van? Őket miért nem szidod? Vagyis miért nem őket szidod??? "

A kérdés a tökéletes és hibátlan gyurcsány elvtársat említi, ezért őt hoztam fől. Akkor is okoskodott és végül ő égett, nem tudta bizonyítani igazát de vádaskodni tudott.

"Bocsánatot kért! Mit tegyen még? " Ilyen hatalmas diplomáciai bakik után ne írjon már ilyeneket mint a mai közleményében...

"Melyik? 1990 óta folyamatosan, meredeken nő. "

Ennek azért nézz utána még egyszer, de lehet hogy a meredeken szót másképp értelmezzük.

"Annyira bájos... Ugye a "békés" tüntetókre gondoltál, akik kukákat borogattak, tankot kötöttek el, utcaköveket dobáltak, fosztogattak meg ilyesmi... "

Igen, miután jogtalanul feloszlatták a parlament előtti tömeget, indokokat keresve az erőszakra. Direkt fejre célozva? De amúgy vertek papot, turistát, országgyűlési képviselőt, családos embereket, vagy aki csak haza alkart menni. Európában max. Fehéroroszországban csinálnak még ilyet. Fosztogattak hol??? Ki???? De ebbe most ne menjünk bele külön témát megérne. Lényeg hogy ilyen múlt után szintén hallgasson.

"Nem annyira szar, mint Orbán, vagy Vona fannak lenni. Hidd el! "

Nem tudom, én úgy veszem észre elég népszerű Vona az emberek körében. Orbán kétség kívül nem örvend már akkora népszerűségnek (nem véletlenül) de gyurcsányt nem hiszem hogy alul tudná múlni bárki is népszerűtlenségben. De te tudod.

"Ez nekem részedről nézve az öröm a bódogság'!"

Egészségedre! ;)

2012. szept. 1. 23:31
 7/38 Sz1u ***** válasza:
78%

23:19

"Miért zavar ,hogy Gyurcsánynak is köze volt az államadóssághoz?"

A privátban hozzám intézett kérdésedben megválaszoltam.

"Miért kussoljon el a válaszoló aki ezt írta?"

Ezt is megválaszoltam.

"Te ha jól tudom te liberális vagy, a szólás szabadságban hiszel, akkor miért kussoltatnád el a válaszolód?Nem értem, azt mondod szabadelvű vagy,demokráciában ,szólásszabadságot képviseled, akkor miért kussoljon el a válaszoló?"

Oké! Megkövetlek érte és megkövetem a kommentelőt is! :) Lehet hirtelen felindulásból tettem! Az akkori válaszomat inkább úgy értettem, hogy ne beszéljen ostobaságokat. Kérem a kivéreztetésemet! :)

"Imádom a liberálisokat azt mondják ,hogy szólásszabadságban hisznek közben akivel nem értenek egyet a baloldali liberálisok az fogja be a pofáját."

Ő kezdte! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

"Gyurcsány nem tudom miért nem adta, ki."

Mert volt esze!

2012. szept. 1. 23:33
 8/38 anonim ***** válasza:
31%

Szia!

Miért kussoljon el a válaszoló aki ezt írta?

Megválaszolnád megint, hisz liberális szólásszabadságban hívő vagy, mégis akinek nem tetszik a válasza az kussoljon.

2012. szept. 1. 23:47
 9/38 Sz1u ***** válasza:
34%

"A kérdés a tökéletes és hibátlan gyurcsány elvtársat említi"

Hol említi a "hibátlan"-t?

"Akkor is okoskodott és végül ő égett, nem tudta bizonyítani igazát de vádaskodni tudott."

Ha Te elveszted (akármilyen oknál fogva is) a diplomád, az egyetem szerinted nem köteles megbízhatóan tárolni a diplomamunkákat? Miért pont az övé hiányzik???

"Ilyen hatalmas diplomáciai bakik után ne írjon már ilyeneket mint a mai közleményében..."

Majd, ha Orbán is bocsánatot kér, akkor reagálok erre is.

"Ennek azért nézz utána még egyszer, de lehet hogy a meredeken szót másképp értelmezzük."

Rendben van, értelmezzük:

[link]

"Igen, miután jogtalanul feloszlatták a parlament előtti tömeget"

A "buli" az MTV székháza előtt kezdődött a Szabadság téren...

"Direkt fejre célozva?"

Gondolom, a bazaltkó-dobálók nem a rendőrökre dobáltak...

"De amúgy vertek papot, turistát, országgyűlési képviselőt, családos embereket, vagy aki csak haza alkart menni."

Aki haza akart menni (békésen), azok haza tudtak menni. Akik pedig a rendőri felszólításnak nem tettek eleget, azok így jártak.

"Fosztogattak hol???"

MTV székház? Szendvics? Utcai kirakatok?

"Ki????"

Remélem, nem név szerint akarod tőlem!

"De ebbe most ne menjünk bele külön témát megérne."

Szerintem se!

"Lényeg hogy ilyen múlt után szintén hallgasson."

Remélem, hogy a favoritodnak (Vonának) nemhogy múltja, de jövője sem lesz!

"Nem tudom, én úgy veszem észre elég népszerű Vona az emberek körében."

Hát, ha a gárdistákat, betyárseregeseket, ilyen-olyan óröket embereknek lehet nevezni...

"Orbán kétség kívül nem örvend már akkora népszerűségnek (nem véletlenül)"

Stimm! Egyetértünk!

"de gyurcsányt nem hiszem hogy alul tudná múlni bárki is népszerűtlenségben."

Vona?

"De te tudod."

Bízom benne!

2012. szept. 1. 23:52
 10/38 Sz1u ***** válasza:
34%

23:47

Már megkövettem érte a kommentelőt (asszem'). Remélem, Ti is belátjátok majd a tévedéseteket!

2012. szept. 1. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!