Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Gyurcsánynál is próbálkoztak az azeriek a kiadatással kapcsolatban, de nem mentek bele?

Figyelt kérdés

"A DK jelenlegi elnöke szerint Azerbajdzsán akkor azt szerette volna elérni, hogy a gyilkosság miatt életfolytig tartó börtönbüntetésre ítélt azeri katona hazájában tölthesse le büntetését. "A miniszterelnöki kabinet emberei a megkeresés után konzultáltak az Igazságügyi Minisztérium munkatársaival, mely alapján világos lett, hogy Azerbajdzsán semmilyen garanciát nem tud adni arra, hogy az elítélt hazaszállítását követően ne részesülhetne kegyelemben, azaz mentesülhet az elkövetett gyilkosság következményei alól. Ez alapján nem engedtük el a gyilkost" - emlékszik vissza a történtekre Gyurcsány."

[link]

2012. szept. 1. 22:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

"Hát, ha a gárdistákat, betyárseregeseket, ilyen-olyan óröket embereknek lehet nevezni... "

Miért akkor ők mik ,ha nem emberek?

2012. szept. 1. 23:56
 12/38 Sz1u ***** válasza:
26%

23:56

Szia!

"Miért akkor ők mik ,ha nem emberek?"

Emberileg állatok!

2012. szept. 2. 00:00
 13/38 anonim ***** válasza:
61%

Szia!

Azelőtt te mondtad ,hogy nem szabad általánosítani

pl.:cigányok. nem minden cigány lop ahogy tudjuk.Vannak köztük normálisok is.

Most meg te ,miért általánosítod a gárdistákat? Hogy mind bolond meg ,hogy állatok. Pedig van köztük rengeteg normális.

2012. szept. 2. 00:06
 14/38 Sz1u ***** válasza:
81%

00:06

Szia!

"Azelőtt te mondtad ,hogy nem szabad általánosítani"

Oké, látom provokálsz, de belemegyek a játékba!

Ha mutatsz nekem egy olyan betyárseregest, aki normális, akkor soha többé nem fogok itt kommentelni! Megígérem!

"nem minden cigány lop ahogy tudjuk.Vannak köztük normálisok is."

Vannak cigányok, akik lopnak. Vannak "fehér" magyarok is, akik lopnak. Vannak mindkettőjük közt normálisok is.

"Most meg te ,miért általánosítod a gárdistákat? Hogy mind bolond meg ,hogy állatok. Pedig van köztük rengeteg normális."

Egyet légyszi nevesíts! ...mert én egyet sem ismerek!

2012. szept. 2. 00:17
 15/38 anonim ***** válasza:
58%

"Hol említi a "hibátlan"-t? "

Ez csak az én költői túlzásom volt.

"Ha Te elveszted (akármilyen oknál fogva is) a diplomád, az egyetem szerinted nem köteles megbízhatóan tárolni a diplomamunkákat? Miért pont az övé hiányzik???"

De mielőtt nekiállok másokat vádolni (még ha jogosan is) pl. schmidt palit akkor előtte megnézzem nekem rendeben van-e nehogy már beégjek ha utánam néznek. Amúgy neki nem hiszem el hogy csak úgy elveszhet, ez nem véletlen vagy ha az is nem fogok elhinni soha.

"Majd, ha Orbán is bocsánatot kér, akkor reagálok erre is. "

Ha nem kapunk pénzt érte akkor baki ez, egyébként az egyik legkönnyebben szerzet pénzforrás.

"Rendben van, értelmezzük:

[link] "

Na és akkor kedves feri kormányzása alatt nézd meg jobban, meg az első orbán kormányét.....

"A "buli" az MTV székháza előtt kezdődött a Szabadság téren... " Nem, nem a Kossuth tér kiürítése még napokkal az előtt volt koholt vádak alapján, jogtalanul.

"Gondolom, a bazaltkó-dobálók nem a rendőrökre dobáltak...

"

De, de a rendőröknek nem szabna fejre célozni, bent van a szabályzatban. De volt ott vipera, földön rugdosás stb. tényleg most ne menjünk bele de ez nem volt törvényes eljárás.

""Fosztogattak hol???"

MTV székház? Szendvics? Utcai kirakatok?

"Ki????"

Remélem, nem név szerint akarod tőlem! "

ezekre a huligánokra gondolsz akiket azóta se kaptak el? Azok a lefizetett anarchista provokátorok voltak akiket a tömegbe küldtek, jól látszott hogy nem mindenki "focihuligán" volt ráadásul ezek konkrétan emlékszem egyre aki élő adásban kitépett egy táblát, soha többet nem láttuk sehol még a többi tüntető nagy része már jól ismert radikálisokból állt ők nem is rongáltak, tény hogy ott voltak de nem rongáltak..... de megint erről beszélünk és ezt el akartam kerülni

"Remélem, hogy a favoritodnak (Vonának) nemhogy múltja, de jövője sem lesz! "

Hát ő nem favorit (még) de abban biztos lehetsz hogy szép jövő áll előtte :) 8-szor annyi szavazata lesz a pártjának mint a te DK-dnak.

"Hát, ha a gárdistákat, betyárseregeseket, ilyen-olyan óröket embereknek lehet nevezni... "

Nem tudom ilyen körökben nem vagyok járatos, nem is nagyon van nálunk, talán csak gárda de az se biztos. Én az átlagemberekről beszélek, akikkel találkozok. Hidd el népszerűbb mint Orbán vagy Gyurcsány. Talán mert még nem volt kormányon.

"Stimm! Egyetértünk! "

én bevallom ha szar Orbán de attól még mindig nem látok jobbat. :) Erre sokan még mindig nem képesek. ferinél dettó lásd. te szlu!

"Vona? "

Hát lehet hogy a te ismeretségi köreidben ő nem népszerű (el is hiszem, párszor bealázta már a kedves dk-sokat a parlamentben) de az enyémben biztosan az, sőt már orbánnal vetekedik. És ez nem vicc. :D

"Bízom benne!"

Az látszik is. :)

na jóétszakát holnap folytathatjuk ha van kedved!!!

2012. szept. 2. 00:20
 16/38 anonim ***** válasza:
37%

Szia!

Én nem provokálok nekem több ismerősöm tagja ezeknek a szervezeteknek és tök normálisak van családjuk munkájuk is van stb

Csak te provokálsz az általánosításaiddal. Pedig egy liberális nem provokál és nem általánosít.

Tán te mindegyik gárdistát ismered,hogy azt hiszed nem normálisak?

A cigányokat nagyon véded.

De a gárdistákat elítéled.

Gratulálok a liberálisoknak.

Na jó éjszakát!

2012. szept. 2. 00:23
 17/38 Sz1u ***** válasza:

00:20

"Ez csak az én költői túlzásom volt."

Már azt hittem pedig , hogy Wass Alberttel van dolgom... :) ...de elnézem Neked! :)

"De mielőtt nekiállok másokat vádolni (még ha jogosan is) pl. schmidt palit akkor előtte megnézzem nekem rendeben van-e"

Gondolom, ő is (mint, ahogy Te is) BIZTOS tudatában volt azzal, hogy a leadott példányt őrzi az egyetem. Ha ebben bakizott, akkor követ rá!

"Amúgy neki nem hiszem el hogy csak úgy elveszhet, ez nem véletlen vagy ha az is nem fogok elhinni soha."

Látod, ebben tökéletesen egyetértünk (Legfeljebb más aspektusból)!

"Ha nem kapunk pénzt érte akkor baki ez, egyébként az egyik legkönnyebben szerzet pénzforrás."

Remélem, tisztában vagy vele, hogy ez undorító megnyilvánulás volt részedről!

"Na és akkor kedves feri kormányzása alatt nézd meg jobban, meg az első orbán kormányét....."

Megnéztem. Nem sok különbség van.

"Nem, nem a Kossuth tér kiürítése még napokkal az előtt volt koholt vádak alapján, jogtalanul."

Akkor Te biztos többet tudsz, mert számomra a Kossuth téri balhé az origó!

"De, de a rendőröknek nem szabna fejre célozni, bent van a szabályzatban."

Persze a rendbontóknak szabad a rendőröket kövekkel akárhol is eltalálni...

"De volt ott vipera, földön rugdosás stb. tényleg most ne menjünk bele de ez nem volt törvényes eljárás."

Aki a rendőri utasításnak nem tesz eleget, az vessen magára!

"Remélem, nem név szerint akarod tőlem!"

Nem azt szeretném. Hanem azt, hogy lásd be a tévedésed.

"Azok a lefizetett anarchista provokátorok voltak akiket a tömegbe küldtek, jól látszott hogy nem mindenki "focihuligán" volt"

Gondolom az információid forrása a HírTV, Barikád, vagy a Kuruc.

"ráadásul ezek konkrétan emlékszem egyre aki élő adásban kitépett egy táblát, soha többet nem láttuk sehol még a többi tüntető nagy része már jól ismert radikálisokból állt ők nem is rongáltak"

Könyörgöm! Miért voltak még ott a rendőri felszólítás ellenére is?

"tény hogy ott voltak de nem rongáltak....."

De ott voltak és nem pl. otthon!

"Hát ő nem favorit (még) de abban biztos lehetsz hogy szép jövő áll előtte :) 8-szor annyi szavazata lesz a pártjának mint a te DK-dnak."

Áldásom rá!

"Hidd el népszerűbb mint Orbán vagy Gyurcsány. Talán mert még nem volt kormányon."

Ne hari, de nem hiszem el! Sőt, tudom!

"én bevallom ha szar Orbán de attól még mindig nem látok jobbat."

Orbán és Vona kivételével bárki... még talán Te is és talán én is!

"Hát lehet hogy a te ismeretségi köreidben ő nem népszerű (el is hiszem, párszor bealázta már a kedves dk-sokat a parlamentben) de az enyémben biztosan az, sőt már orbánnal vetekedik. És ez nem vicc. :D"

Oké, Te így látod. Mert ezt szeretnéd látni.

"Az látszik is. :)"

Mi ezzel a gondod? Te elmondtad a véleményed, én elmondtam az én véleményem... ettől kerek a világ.

"na jóétszakát holnap folytathatjuk ha van kedved!!!"

Jó éjt Neked is. Állok elébe! :) :) :)

2012. szept. 2. 00:50
 18/38 anonim ***** válasza:
81%

55%-os 22.28-as

Úgy látszik neked teljesen normális dolog az,hogy elborult agyú primitív csőcselék, szétbontja a belvárost.Megnyugtatlak ha ez most történne,Orbán élessel lövetné le őket.Nem szórakozna holmi "gumilövedékkel"meg "vízágyúval"Az államadósságról meg ne beszéljünk.Inkább arról,hogy hol van a magánynyugdíj pénztári tagoknak a 3300 milliárd forintja,és még lehetne kérdezősködni tovább,de a téma nem erről szólt.

2012. szept. 2. 00:51
 19/38 Pro Patria ***** válasza:
58%

Próbálom kiismerni Sz1u-t, de szerintem nő, mert nemigen tudom.

"Gyurcsány mindenre emlékszik csak arra nem hogy hol van a szakdolgozata

-> Miért pont Fletót szidod? Az egyetem példánya hol van? Őket miért nem szidod? Vagyis miért nem őket szidod???"

- Tipikusan az "óvónéni, ne engem tessék leszidni a törött váza miatt, mert a Pistike meg berúgta az ablakot!"...

"Meg azt se felejtsük el hogy ez a szép kis államdósság is miatta van

- Melyik? 1990 óta folyamatosan, meredeken nő."

- Azt remélem tudod, Sz1u, hogy az első Orbán-kormány idején még 50% körül mozgott - odáig vitték le - az államadósság (ami mellé még megvolt egy 3-4% körüli GDP növekedés évente), Gyurcsány alatt pedig 80%-ra nőtt. És hova folyt el az a rengeteg pénz, a tízezer milliárd...? Van valami eredménye, látjuk, hol van?

Hadd válaszoljak magának Gyurcsánynak a szavaival: "És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a sz*rból visszahoztuk a kormányzást a végére."

Ezt nem nevezném kiemelkedő gazdasági teljesítménynek.

"ja és ő még a "népe?" közé is lövetett.

-> Annyira bájos... Ugye a "békés" tüntetókre gondoltál, akik kukákat borogattak, tankot kötöttek el, utcaköveket dobáltak, fosztogattak meg ilyesmi..."

- Az MTV székház szendvicsbárját kifosztó embereket ne vetítsük ki a többszázezres tömegre.

"Te ha jól tudom te liberális vagy, a szólás szabadságban hiszel, akkor miért kussoltatnád el a válaszolód?Nem értem, azt mondod szabadelvű vagy,demokráciában ,szólásszabadságot képviseled, akkor miért kussoljon el a válaszoló?

-> Oké! Megkövetlek érte és megkövetem a kommentelőt is! :)"

- Most, hogy észbe kólintottak, gyorsan korrigáltad magadat, hogy ne romoljon az imázs...?

"Gyurcsány nem tudom miért nem adta, ki.

-> Mert volt esze!"

- Vagy mert nem volt olyan tényező, ami miatt megérte volna a diplomáciai botrány. Ne gondold, hogy egy percig vacillált volna...

"De amúgy vertek papot, turistát, országgyűlési képviselőt, családos embereket, vagy aki csak haza alkart menni.

-> Aki haza akart menni (békésen), azok haza tudtak menni."

- Na, ez pedig nem igaz...

"Nem tudom, én úgy veszem észre elég népszerű Vona az emberek körében.

-> Hát, ha a gárdistákat, betyárseregeseket, ilyen-olyan óröket embereknek lehet nevezni..."

- Ismét egy gyönyörű, liberális megjegyzés.

Valójában nem is különbözöl annyira te azoktól, mint akiket megvetsz.

Ugyanannak a drótnak a másik vége vagy. Te is pártpropagandát fújsz (minden tüntető macskakődobáló huligán volt -> ami ugyanolyan, mint amikor fideszesek mondják, hogy csakis törvénytisztelők voltak közöttük; minden gárdista vadállat -> ami ugyanolyan, mint amikor a jobbikosok cigányoznak; pártvezérről egy rossz szót se, ha mégis, azonnal megy a terelés; eceterea.)

2012. szept. 2. 00:54
 20/38 Sz1u ***** válasza:

00:23

Szia!

"Én nem provokálok nekem több ismerősöm tagja ezeknek a szervezeteknek és tök normálisak van családjuk munkájuk is van stb"

Dettó! (A'la Ghost c. film)

"Csak te provokálsz az általánosításaiddal."

A jobbikosok, ugye nem?

"Pedig egy liberális nem provokál és nem általánosít."

Legalábbis megpróbál, ellentétben a jobbikosokkal.

"Tán te mindegyik gárdistát ismered,hogy azt hiszed nem normálisak?"

Egyet sem ismerek személyesen (szerencsére). Ám asszem' nyitott szemmel járok és nyugodt szívvel nyugtázhatom, hogy hála a jó Istennek (bár én agnosztikusnak vallom magam)!

"A cigányokat nagyon véded."

Tudod, a focimeccseken is a veszteseknek szurkolok. Gyári hibám.

"De a gárdistákat elítéled."

Mondj egy példát, amiért nem kellene!

"Gratulálok a liberálisoknak."

Köszi!

"Na jó éjszakát!"

Köszönöm és viszont Neked is!

2012. szept. 2. 01:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!