Fideszesek! Legalább egy érvet mondjatok, hogy miért támogattok egy ilyen logikátlan döntéseket és felesleges törvényeket és adókat bevezető, pénzszóró enyhén diktatórikus, gőgös pártot. Nem kívánom vissza az mszp-t, de ennyire rosszak még ők sem voltak! És most ne érveljetek azzal, hogy azért kellenek például az adók, hogy az a mszp által fölhalmozott adósságot csökkentsék mert nem így van! Elszórják a pénzt stadionokra meg 200 milliós(!!!) weblapokra! Matolcsyról meg Hoffmanról már nem is beszélve... A fidesz a legnagyobb rossz! Egyik pártot sem szeretem túlságosan, de már inkább mondjuk az LMP vagy akár a Jobbik. Szóval kérdem én: Milyen indokkal szavaztok a Fideszre??
Hogy lehet valaki úgy egyáltalán fideszes, MSZP-s, jobbikos, LMP-s, munkáspárti, kétfarkúkutyapártos stb.? Mert ha tag, az más kérdés. De attól, hogy legutóbb rájuk szavaztál, már fideszes is leszel?
2012. aug. 31. 20:15
12/26 anonim válasza:
Aki ezek után a Fideszre szavaz attól más aljasság is kitelik.
2012. aug. 31. 20:19
13/26 anonim válasza:
Csak annyi hogy összes eljátszotta magát!
Volt nekik 20 év,és mindegyiknek volt,többször is ideje,
hogy talán Országgal is törődjön.
Most nagy szarban vagyunk,és szar már Ránk is csapódik!
Köszönet Orbán-és udvartartásának!
Ja hatalmi mánia..Talán Napóleon-komplexus!!
Történelem..nálunk Rákosi Mátyás!
?????????!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. aug. 31. 20:22
14/26 anonim válasza:
Én sem húzok egyik párt felé sem.
De akiktől a leginkább elhúzok:MSZP,LMP--vicc kategória.
2012. aug. 31. 20:22
15/26 anonim válasza:
Én meg aztmondom hogy adok egy esélyt az MSZP nek. Remélem hogy tanultak a hibáikból és megtudnak tisztulni, újulni.
2012. aug. 31. 20:30
16/26 anonim válasza:
Aki Fidesz párti, csak azért lehet, mert egyetért a Fidesz döntéseivel. Bármi legyen az. Ez olyan, mint az elvakult szerelem. Bedumálja magának a csaj, hogy megérdemelte, hogy megverjék, és a férfinak igaza van. És ezt nem csak mondja, hanem így is érzi. Ennyi.
2012. aug. 31. 20:33
17/26 anonim válasza:
Nem tudom, de ennél már nehezen van lejjebb, és legalább lenne egy kis változatosság, vagyis nem "kétpárti diktatúra" (értsd: mszp-fidesz) lenne évről évre.
A nyilas rémuralom mennyivel jobb? [link] ezt mindenképp olvasd el.
2012. aug. 31. 20:33
18/26 anonim válasza:
Gőgös?Na az az mszp volt...A Fidesz a kisebb rossz!
2012. aug. 31. 20:38
19/26 anonim válasza:
Nem szeretjük a MSZPt, viszont ettől a Fidesz még jobb nem lett.
2012. aug. 31. 20:38
20/26 anonim válasza:
"A Fidesz a kisebb rossz!"
A Fidesz a világon létező legnagyobb rossz. Akkor már inkább uralkodjon rajtunk Kim Dzsongun, mert ennél még ő is jobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!