Mi a véleményetek "A fideszes zsidó, a nemzeti érzés nélküli anya és a mediáció " című dokumetumfilmről és a két főszereplőről?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 21:11
1/4 anonim válasza:
Annyira unalmas, hogy 10 perc után kikapcsoltam.
2/4 anonim válasza:
A főszereplők a Selmeczi és a Hoffmann?
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem a Szórakozás kategóriában nyugodtan kereshetsz akkor érdekesebb műfajt.
2012. aug. 27. 21:28
4/4 anonim válasza:
Én pár éve láttam a filmet , érdekesnek találtam és tetszett . Volt a fideszes politikus és Székely Gábor esete , meg a családé . A film rámutat , hogy bármilyen nemzeteszme ellen erős sztereotípiák élnek , annak ellenére hogy mindegyik szereplő a magyar társadalmon belül él , de ennek ellenére mennyire eltáávolodtuk egymástól és nem nézünk eléggé szembe a múltal. Ez az elidegendés csak fokozódik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!