Mit szóltok ahhoz, hogy a jobbik feljelentette Zuroff-ot?
"Ez érdekes gondolatmenet, hiszen egy jogállam pont arról szól, hogy amíg nincs bizonyíték a bűnösségre, addig mindenki ártatlan"
Ha ez erről szólna a jobbik részéről megérteném! De valljuk be! Ezen bácsikán kívül senki nem volt akiért így kiálltak volna!
Hányszor álltak fel és verték az asztalt hogy minden cigány ártatlan amíg be nem bizonyítják? Egyszer sem mert nem gondolják hogy az ártatlanság vélelme megillet mindenkit...
Épp most néztem egy videót ahol a Jobbikos képviselők a cigányságot kollektív bűnösnek mondják ki!
Én spec úgy gondolom rengeteg cigány bűnöző de nem mondanám soha hogy harcolni kell velük, kollektíven bűnösök, nem megnevelhetőek és csak a "végső megoldás" van!
A náci bűnösöket a jobbik különösen védelmezi míg másokat nem!!
Vajon odamentek-e a kesznyéteni bácsikához hogy segítsenek neki? NEM!!!! És máshol is csak felvonulgattak és pár napig balhéztak hogy benne legyenek az újságban...
Úgyhogy részemről ezt sem tekintem másnak mint politikai hírverésnek!
magasról tesznek azokra akik valóban segítségre szorulnak! Csak az ilyen nácigyanús embereknek segítenek!
És hogy mihez kell bíróság:
Sztálint bűnösnek mondta ki bármelyik bíróság is mert milliók halála szárad a lelkén? Nem!! És mégis tudjuk hogy bűnös!
Ha erre a bácsira többen vallottak hogy ő volt de ezek az emberek már nem élnek az nem azt jelenti hogy ártatlan hanem hogy túlélte a szemtanúkat és így megússza...
,,Hányszor álltak fel és verték az asztalt hogy minden cigány ártatlan amíg be nem bizonyítják?"
Mondj egy ügyet, ahol cigányt ok nélkül vittek bíróságra, hamis vádak alapján, miközben kioktatták a többi cigányt, hogy a múlttal szembe kell nézni.
,,Én spec úgy gondolom rengeteg cigány bűnöző de nem mondanám soha hogy harcolni kell velük, kollektíven bűnösök, nem megnevelhetőek és csak a "végső megoldás" van!"
Ezzel egyetértek.
,,A náci bűnösöket a jobbik különösen védelmezi míg másokat nem!!
Vajon odamentek-e a kesznyéteni bácsikához hogy segítsenek neki? NEM!!!!"
,,magasról tesznek azokra akik valóban segítségre szorulnak! Csak az ilyen nácigyanús embereknek segítenek!"
Amihez nem értesz, ne szólj hozzá.
A szegény családoknak, árvíz, jégkár sújtotta településeknek, erdélyi árváknak, stb. juttatott anyagi és munkabeli segítséggel, kirándulások, tanulmányi versenyek, stb szervezésével is valójában öreg nácikat támogattak, ugye??
,Sztálint bűnösnek mondta ki bármelyik bíróság is mert milliók halála szárad a lelkén? Nem!! És mégis tudjuk hogy bűnös!"
Arra van bizonyíték...
"Ember, a bíróság felmentette, innentől miért lenne náci bácsi?"
56' után a bíróság elítélte a forradalmárokat, innentől miért lettek volna többek mint köztörvényes, rendszerellenes bűnözők?
"Nem lenne semmi. Tegyük fel, hogy a dédapám lelőtt egy zsidót a háborúban, mert mocskos náci volt (ami nem igaz). Na és mi közöm van nekem ahhoz? Mindenki a saját tetteiért felel, nemde?"
Mivel hamarosan "kifogyunk" a túlélőkből és a "hóhérokból" egyaránt (kihalnak), így a következő megbélyegzés ez lesz.
"NEM AZT KELL UTÁLNI AKI A PARANCSOT VÉGRE HAJTJA HANEM AKI KIADJA."
Akkor gondolom nincs bajod amúgy azokkal az emberekkel akik annak idején a magyar csecsemőket csapták a falhoz délvidéken a razzia után....hiszen csak parancsot teljesítettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!