Mit szóltok ahhoz, hogy bár a kormány minden évben megígéri a beszerzési stopot, de viszont idén is 354 milliót költenek új bútorokra? (minden évben vesznek ujjakat. )
2012. aug. 8. 09:30
1/9 A kérdező kommentje:
*újat
2012. aug. 8. 09:30
3/9 anonim válasza:
Amit Orbán és a fidesz ígér annak pont az ellenkezőjét teszi, Magyarul sunyi hazudozók. Ezeknél még a szocik is jobbak voltak.
4/9 anonim válasza:
Kérdező nem fogod fel hogy ez a nemzet érdeke ?
5/9 anonim válasza:
Azt is ígérték, hogy a párttámogatást csökkentik, amit egy hónap múlva díszesen bejelentett Orbán a parlamentben, majd fél év múlva még több lett mint előtte. :) Szóval, csak azt akarom mondani, hogy én már nem lepődöm meg, ha hazudnak. Sőt eléggé jellemző rájuk.
6/9 anonim válasza:
Ujjakat vesznek?Biztos vagy ebben?
7/9 anonim válasza:
Szinte minden szinten teljes gőzzel megy a Fideszes pénz szivattyú.
8/9 anonim válasza:
Nem hazudtak a fiúk, csak kihagytak egy fél mondatot. Helyesen:
"Beszerzési stopot hirdetünk minden olyan beszerzés esetén, amely nem saját haveri cégtől történne."
9/9 anonim válasza:
Én régebben megkérdeztem minek vették a nagykutyáknak a 97 db skoda superb et, javasoltam járjanak busszal na rám is verte a cenzúra hogy a kérdésem provokatív törölték .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!