Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz, MSZP, vagy Jobbik? Te...

Fidesz, MSZP, vagy Jobbik? Te melyikre szavaznál, ha most lenne választás? És miért?

Figyelt kérdés

2012. aug. 9. 19:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
4%

Ha most vasárnap lennének a választások a FIDESZ-re szavaznék, mert:

- egy maffia kezében szeretném tudni a haza és a nemzet sorsát

- szeretném feláldozni hazám, családom és a saját boldogulásomat a kormányzati elit és háttérhatalom gazdagodásáért

- hiszem, hogy egy kontraszelektált, őskomcsikkal teli, megélhetési politikai gárdára van szükség a kormányzatban és a törvényhozásban

Ha most vasárnap lennének a választások az MSZP-re szavaznék, mert:

- egyetértek azzal, hogy egy politikai alternatívára képtelen szervezetnek kell irányítani az országot

- úgy gondolom, hogy a leharcolt, ex-MSZMP-s arcokkal kell a jövőt reprezentálni

- hiszem, hogy a politikai impotencia jobbá teszi hazánkat

Ha most vasárnap lennének a választások a JOBBIK-ra szavaznék, mert:

- szeretném, ha nem demokráciában és piacgazdaságban, hanem egy totalitárius terrorrezsimben élnék

- egyetértek azzal, hogy az ország problémáit erőszakkal kell megoldani, és támogatom a cigányság, nyugdíjasok, börtönviselők, fizikailag és szellemileg korlátozottak, a tartósan betegek, a jobbikot kritizálók, a homoszexuálisok valamint a munkanélküliek teljes megsemmisítését

- úgy gondolom, hogy hazámnak ki kell lépnie az EU-ból és a NATO-ból

- fontosnak tartom, hogy kivonuljanak az országból a multinacionális cégek, és szűnjön meg a munkahelyek több, mint 50%-a

- szívesem adnám a Trianon revízió jegélben a saját magam és honfitársaim életét a szomszédos államokkal - és így a NATO-val - vívott háború miatt

2012. aug. 30. 14:11
 72/78 anonim ***** válasza:

Elolvasva az üzeneteket én is gondolom:

Fidesz

- Előny: Kevés, csak horibilis adóztatásokkal tud, látszólagos javulást elérni.

- Ellenérv: Hiába a látszólagos javulás, ha a kivetett adók, szinte megfizethetetlenek lesznek.

MSZP

- Előny: Nincs.

- Ellenérv: Szavazzunk rájuk, ha szeretnénk, hogy első nap már a politikusok végkielégítéssel a kezükben fáradjanak kifelé. Top 1 tolvaj banda! Hajrá MSZP.

LMP

- Előny: Nem tudok róla, hogy lenne ilyen.

- Ellenérv: Minden. 10 éves gondolkodásmódú ember kezébe én ugyan nem adom az országot.

Jobbik

- Előny: A felsoroltak közül a legtöbb. Talán egy normális kormányzás. A jobbik egyetlen negatív hirneve a Cigányságprobléma miatt van. Ez nem a jobbik hibája, hanem a többi politikai párté. A romák EU szintű problémát jelentenek, hiszen régóta probáljuk őket integrálni keményen közénk, valahogy nembirnak beilleszkedni. Nemhiába toloncolják ki Franciaországból is azokat a romákat, akik nembirnak ülni a seggükön, és csak problémákat szűlnek. Igen is van cigánybünözés, de csak azért, mert a romák 10-20 évvel elvannak tölünk maradva.

De ugyanakkor ha megnézzük indiát egy fejlett ország, pedig a származásukhoz képest az itteni romák tényleg elmaradtak tőlük is. Ez talán a környezetváltás hatása, talán a kevés Intelligencia nevelési módszerek problémája. Ezt igenis meg kell oldani, és erre csak a jobbik képes jelenleg.

Szó sincs itt rasszizmusról, csak integrálásról, ha bizonyos problémás romáknak nemmegy, akkor mehet a toloncolás, mint Francia és egyéb EU-s országokban.

- Hátrány: Bűn kilépni az EU-ból, legalábbis szerintem.

2012. aug. 31. 01:29
 73/78 anonim ***** válasza:
81%
Jobbik, mert az egyetlen valóban konzervatív párt.
2012. szept. 18. 16:51
 74/78 anonim ***** válasza:
én úgy vagyok vele, hogy aki már 1x átb*szott, annak többet nem adok a kezébe hatalmat. de tényleg vicc hogy ugyanazok a szarok váltogatják egymást, nem?:D
2012. szept. 18. 20:26
 75/78 anonim ***** válasza:

Én eddig nem pártoltam nagyon a Jobbikot, de tegnap megnéztem ezt a videót és kicsit változott a véleményem róluk.

http://www.youtube.com/watch?v=wyiIDaDPWAA&feature=related

2012. szept. 18. 22:32
 76/78 anonim ***** válasza:

Mind a 3: POLGÁRI párt. A polgári azt jelenti, hogy burzsoá, azaz KAPITALISTA. Vagyis azoknak az érdekeit képviselik, akik tőkével rendelkeznek. (Jelentősebb bankbetét, értékes termelőeszköz, több ha-os földbirtok.)

Mivel én nem rendelkezem tőkével, nem vagyok polgár, ezért a 3 párt közül EGYIKRE SEM fogok szavazni. Helyettük inkább olyan pártot támogatok, amelyik a magamfajta szegény ember érdekeit képviseli. (Akkor is, ha ilyen a rendszerváltás óta nem jutott be a magyar parlamentbe.) Természetesen mindenki arra szavaz, akire akar...

2012. szept. 19. 23:39
 77/78 anonim ***** válasza:
jobbik
2012. dec. 3. 17:04
 78/78 anonim ***** válasza:
Csak a Jobbik!
2012. dec. 8. 08:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!