Fidesz, MSZP, vagy Jobbik? Te melyikre szavaznál, ha most lenne választás? És miért?
Kedves Utolsó!
Akkor köszönöm szépen, hogy nem pontoztál le, ezek szerint tudtam normális dolgokat írni...!
Kedves Előző!
Leírtam, hogy nem értek mindennel egyet...! Sok mindenben nem!!!!,de ha más kormány lenne, véleményem szerint ennél 100x durvább lenne a helyzet...! Persze én szegényebb embereket segíteném a legjobban...!!! Én pl: Fideszesként jobban éltem az MSZP alatt, de nem csinálok az MSZP-ből szent pártot, mert az ő hibájuk miatt nagyrészt vagyunk most ilyen helyzetben...! Ezt már sok helyen elírtam leírom még egyszer röviden...!
2002-ben az MSZP átvette a kormányzás lehetőségét a Fidesztől..! Az MSZP-s Miniszterelnök azt nyilatkozta, hogy a GAZDASÁG JÓ ÁLLAPOTBAN VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor kérem miről beszélünk,most komolyan??? 2002 utántól 2010ig MSZP kormány volt...! De nem akarok rosszindulatú lenni....! Tudom, hogy volt 13. nyugdíj, volt béremelés nem is akármekkora, és tudom, hogy ennek egy vagy nagy része hitelből volt....Utána rádöbbentek, hogy ez tarthatatlan, próbáltak is korrigálni, de utána jött rá egy válság...!
Csak a korrektség kedvéért írtam le, hogy ne tűnjek elfogultnak...!!!! És mondok még valamit, ami tény!!!
2011.05. felmérés szerint az elmúlt 21 év legjobb Miniszterelnöke: Orbán Viktor!!!! Akkor még azt gondolták az emberek..De 2011 nyarán jött a válság újabb hulláma, amely EURÓPA nagy részét érintette...! Onnantól kezdve, süllyedt a kormány népszerűsége, nagyon drasztikusan...!
EURÓPÁBAN sok országban fizetés és nyugdíjcsökkentés van...! Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Fidesz mindent jól csinál, mert NEEEEEEEEEEEEMMMMMMMM!!!!!!!!!
Mondok példákat: Szijjártó Péter, hogy fel volt háborodva, mikor az MSZP felemelte az áfát, most meg mit tettek??? Felvitték 27%...! Hogy fel volt háborodva a Fidesz, mikor a benzin jövedéki adóját nem csökkentette a kormány, és mikor drágultak a benzin árak...? Most meg??? A benzin árak egekben, és nem csökkentik a jövedéki adót...! Na ezek után mondja nekem valaki, hogy nem próbáltam korrekt lenni..?!...!!!! EttŐl függetlenül, szimpatikus Orbán Viktor, és a Fidesz...! Az én beállítottságom szerint, inkább 100x Fidesz, mitn 1x MSZP, de az MSZP szavazók, meg gondolom, hogy fordítva gondolják...!
Kedves Válaszolok, és Kedves Kérdező!
Várom a reagálásotokat..!
Kedves Magyarok!
Itt csak egy megoldás lenne.Egy nagy koalició.
Csak hát ez egyik politikusnak sem az érdeke.Amig nem a saját pénzükböl politizálnak addig semmi sem drága.
Hol vannak a "Széchenyiek, Kossuthok, Deákok stb.
Szét lopják az egész országot.
Sajna nekünk annyi.Őseink forognak a sirjaikban.
Jobbik. Más nem jöhet szóba.
De a fideszről van egy kis félreértés.
Megpróbálták tartani amit igértek, legfőképpen orbán, de nem akart bonyodalkba ütközni saját párton belül, ezért is vannak most a "veszekedések".
Azok az intézkedések amin el akartak indulni, le lett szavazva, pedig ha a Fidesz 2/3-os többsége mind rászavazott volna, érvénybe kellett volna lépnie.
Szóval így sz@rt se érnek a 2/3-al, belső háborúkkal.
56-os es 59 valaszolo!
Ossze vissza beszelsz... :-)
Az 59-es valaszodban ezt irtad: "Nem a Fidesz ellenfeleit kommunistáztam most le!" Az 56-osban pedig ezt: "És az MSZP az MSZMP jogutódpártja....!"
Ez ket egymasnak ellentmondo allitas... :-)
A masik:
"megtörtént véleményt írtam le..!"
Az esemenyek megtortennek, a velemenyek kialakulnak, formalodnak, valtoznak, stb.
Lehet, hogz azert pontoznak le mert hulyesegeket irsz?
Nem kotekedni akarod, de konkretan felszolitottal, hogy kossek bele valamelyik mondatodba, ha tudok... meg tudnek, de felesleges... :-)
Egyebkent nem en pontoztalak le, de ertem a lepontozasod logikajat... :-)
A kerdesre valaszolva: nehez dontes, de tenyleg tobb negativ dolog tortent az elmult ket evben mint elotte 8 evig, igy szamomra a kissebbik rossz az MSZP.
(bocsi az ekezetek hianyaert, de kulfoldon ulok egy angol bilentyuzet elott)
Sziasztok!
Nehéz helyzetben lennék ha most választanom kéne. Jobbik mondjuk kilőve, annyira demagóg, illetve az EU-politikájuk számomra elfogadhatatlan.
A Fidesz politikája markánsabb, hogy hülyeséget vagy nem hülyeséget képviselnek markánsan, majd az idő eldönti. Könnyű most az MSZP-t fikázni, az ő döntéseiknek már látjuk a hatását, a Fidesznél nem. Személy szerin hányok ettől a mű népi-nemzeti-istenes imidzstől. Nem azért mert ez nem érték (na jó isten nekem nem, nem vagyok hívő), hanem mert csak kihasználják.
Amúgy szereplők szintjén ugyan olyan népbutító hülyék vannak a legtöbb helyen, mint eddig, de a harcosságuk miatt sokkal pofátlanabbak is. Azért csendben megkérdezném, mi a helyzet a nyugdíjvagyonnal?
Amúgy munkámból kifolyólag látom, ugyan az megy mint eddig. Furkálódás, pozícióféltés, haveri szerződések. És amíg az MSZP talicskával tolta ki a pénzt, ezek teherautóval.
De hogy az egész rendszer, az élet jobb lesz-e, hosszú távon dől el. Csinálnak ezek is hülyeséget dögivel, én speciál hányok tőlük de mondom, hosszú távon derül majd csak ki.
Engem is!!!!
És akkor mondok kritikákat is!
Felemelték az áfát: pedig anno, hogy dumáltak az MSZP-nek...
A beznin ára az egekben van... anno, hogy dumáltak az MSZP-nek...
stb...!
Na mégsem vagyok olyan elfogult?
Jó éjszakát!
:D
Kicsit offoltuk azt hiszem ezt a kérdést, de talán nem zavart már senkit. Köszönöm, hogy tisztességes embernek tartasz!:) Biztosan Te is az vagy.
Egyébként én úgy látom, hogy legyen bármilyen párt, eredetileg jó szándékkal, később beférkőznek olyanok akik tönkre teszik. A Fideszt nem tudom ki tette tönkre, de úgy tűnik mintha maga a vezére. Többet várt tőlük szerintem az is aki nem szavazott rájuk.
Minden jót!
Én egyébként nem akartam elhinni mikor bevezették az egykulcsos adórendszert és eltörölték az adójóváírást, hogy képes a Fidesz lemondani a legnagyobb szavazóbázisáról, a minimálbérből élőkről és még sok más szavazójáról is más intézkedésével. Szerintem ebből nem lehetett a pártnak akkora haszna mint kára, csak a saját zsebüknek kedvezett. A jobbik ezt jól kihasználhatta volna, de neki sem nagyon sikerül mert nem határolódik el a nagyon szélsőséges tagjaitól és nem áll elő semmi olyannal ami előbbre vinné az ország sorsát. Pedig nagy eséllyel nyerhetnének a következő választáson. Lehet, hogy nem is akarnak nyerni mert jó ez így nekik. Főleg akik bent vannak a parlamentben mert van jó fizetésük és ez elég nekik. Az MSZP-ről pedig a mostanihoz képest már mint jóságos pártra emlékeznek vissza azok akik most sokkal rosszabbul élnek mint az elmúlt nyolc évben, ezért eléggé arányosan oszlanak meg a szavazatok. Most a jobbiknak kellene nagyon belehúzni és le tudná hagyni a másik két pártot mert ők már bizonyították mire képesek és aki nagyot csalódott, szívesen szavazna olyan, még nem szerepelt pártra akiben látna valami fantáziát.
Van még idő, talán mindenki a végére tartogatja a jó kártyákat. Már csak az a kérdés, hogy elhiszik-e az emberek még egyszer a hazugságokat, mert eddig még csak ezt tapasztalhatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!