Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz, MSZP, vagy Jobbik? Te...

Fidesz, MSZP, vagy Jobbik? Te melyikre szavaznál, ha most lenne választás? És miért?

Figyelt kérdés

2012. aug. 9. 19:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
42%
Jobbik,mert csak ez a párt hozhatja el azt a bizonyos szebb jövőt. (Bár sokan nem érdemelnéd meg)
2012. aug. 9. 19:43
 2/78 anonim ***** válasza:
30%
MSZP, mert civilizált európai demokrata vagyok, nempedig barbár félázsiai diktatúra-hívő (fidesz) vagy náci (jobbik).
2012. aug. 9. 19:44
 3/78 anonim ***** válasza:
46%

Relatív, attól függ mit szeretnék.

Perpill most a bünőzés a legnagyobb bajom, így: Jobbik.

Ha gazdasági fejlődés, és stabil körülmény, erős megszórításokkal bár, de haladás a jobb országért, akkor: Fidesz.

De MSZP soha az életbe sem! Ő még a Parlament bejáratához se méltó! LMP meg azt se tudja mit csináljon, vagy mi a politika.

Bajnai persze még kulcskérdés, hiszen tudtommal ő baloldali? Mondjuk én ész érvek alapján megyek, el is törölném legszivesebben ezt a "Bal és jobb" oldalt.

2012. aug. 9. 19:48
 4/78 anonim ***** válasza:
38%
jobbik, aki megbecsüli a magyarokat
2012. aug. 9. 19:48
 5/78 anonim ***** válasza:
44%
Jobbik. Fideszre alapból nem szavaztam volna, akkor még nem volt jogosultságom a szavazásra amikor volt a választás akkor is a jobbikra szavaztam volna. Az MSZP-ben meg egyszerűen nem bízom meg, bár amikor volt az önkormányzati választás akkor már szavazhattam és az MSZP-t szavaztam meg, de csak is azért mert ismerem a polgármestert aki MSZP-s és ő tényleg csinál is valamit tehát ő az egyetlen aki megérdemelte!!
2012. aug. 9. 19:49
 6/78 anonim ***** válasza:
65%

Ezek közül egyikre sem.

A "többiek" közül meg fene tudja mi/ki lesz még a választáson.

2012. aug. 9. 19:53
 7/78 anonim válasza:
71%
Sajnos Magyarországon elég sok embernek a memóriája 2 évig tart. Erre jó példa a második válaszoló. Most, hogy Orbán Viktor már nem tetszik a népnek, már kezdik szépnek látni az MSZP-t és figyelmen kívül hagyják a 8 éves MSZP-s országkirablást, országkifosztást. Arról meg, hogy rengeteg ember hülye, mint a segg és nem tudják se a diktatúra se a náci szó jelentését, arról meg ne is beszéljünk.
2012. aug. 9. 19:58
 8/78 anonim ***** válasza:
76%
Legutóbb nem szavaztam, mert elegem volt az egész politikából. Mára rájöttem, hogy csak mert én letojom őket, még ugyanúgy vágják alattam a fát. Ezért, hogy ezt visszaadjam nekik, és kihúzzam alóluk a szőnyeget, a Jobbikra fogok szavazni. Ha ők győznek, legalább felborítják azt a kényelmes kis meleg fazekat, amiben híztak a politikusok az elmúlt fél évszázadban. A magyaroknak ártalmasabbak úgyse lehetnek, mint a mostaniak.
2012. aug. 9. 20:09
 9/78 anonim ***** válasza:
72%

Vicc hogy a jobbikot mindenki cigány és zsidóellenességgel szidja.

Tételezzük fel, hogy ki kéne irtani magyarországon azokat, akik lopnak, csalnak, bünöznek. Alig maradna cigány. :D

Akkor miről beszélünk? Miért nem támadhatják a kisebbséget, ha az ország 8/10-é ért ők a felelőssek? A normális cigányokat ők se bántanák.

Persze marad a 2/10-ed magyar aki szintén lop csal hazudik, őket is ugyanoda sorolja, csak mivel a többség (kb8/10-ed) cigány, ezért hívja úgy hogy: Cigánybünözés.

Tudod, jelenleg cigány lophat, magyar nem. Mennyi roma használja a gyakorit xd

2012. aug. 9. 20:12
 10/78 anonim ***** válasza:
57%
Egyikre sem.
2012. aug. 9. 20:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!