MSZP,mert ők tudják csak kivezetni az országot a szociális és gazdasági válságból.
2012. aug. 9. 20:24
12/78 anonim válasza:
Soha nem hittem volna, hogy ezt leírom így, de az MSZP. Per pillanat ők a legkisebb rossz.
2012. aug. 9. 20:38
13/78 anonim válasza:
Most nem tudnék dönteni.
De amennyiben minimális esély lenne 2014-ben, hogy a baloldal vagy liberálisok hatalomra jussanak, gondolkodás nélkül húznám be az X-et ellenük az esélyesebb jobbos formációra.
Soha többé MSZP-SZDSZ!
2012. aug. 9. 20:40
14/78 anonim válasza:
"MSZP,mert ők tudják csak kivezetni az országot a szociális és gazdasági válságból."
Miután beletaszították, ez feltétlenül hihetőnek tűnik.
AZ MSZP-SZDSZ ADÓSÍTOTTA EL AZ ORSZÁGOT
2012. aug. 9. 20:42
15/78 anonim válasza:
még van olyan marha aki a szocikra szavaz? ők döntöttek nyomorba minket, a fidesz meg folytatja... Malév záradéka? soroljam?
2012. aug. 9. 20:46
16/78 anonim válasza:
Jobbik mert a jelenlegi mezőnyben ez az egyetlen nacionalista, amúgy ha lenne más nacionalista párt akkor nem a Jobbikra szavaznék!
2012. aug. 9. 21:16
17/78 anonim válasza:
Én azt nem értem, miért kell azért valakit lepontozni mert, Jobbikos, Fideszes vagy MSZP-s?!
Ízlések és Pofonok...
Ha én Jobbikos vagyok akkor mindjárt náci? Amikor én nekem semmi szélsőséges nézetem sincs nem vagyok sem cigány sem zsidó ellenes a feketéket meg alapból bírom is, akkor meg miért is vagyok náci? Azért mert elismerem, hogy az a bizonyos emberi faj több bűnt követ el mint a másik???
"Normális Margit?"
2012. aug. 9. 21:20
18/78 anonim válasza:
de sokat vesztett a népszerűségéből a fidesz, ha ez így halad, 2014-ben mszp vs jobbik lesz, a fidesz meg harcolhat az lmp-vel
2012. aug. 9. 21:25
19/78 anonim válasza:
Jobbik. Egyenlőre még szimpatikus a párt. Kezdődhet a leszavazásom, úgyse fáj.
2012. aug. 9. 21:50
20/78 anonim válasza:
ha nem tetszik hogy lepontoznak, írjál politikailag semleges hozzászólást
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!