Fidesz, MSZP, vagy Jobbik? Te melyikre szavaznál, ha most lenne választás? És miért?
Ezek közül én sem tudnék választani, de bízom abban, hogy bővül még a választék a regisztráció ellenére is.
Akit zavar a lepontozás, figyelje meg, hogy annál a kérdésnél mennyi olyan válasz van ami 100%-ot kapott. Itt nagyon kevés olyan van. Ide nem érdemes hozzászólni.:)))
MSZP mert ők tudnak Magyarországon segíteni.
Rájuk szavaztam ,mert nyugati toleráns demokratikus ember vagyok.
Egyikre se. Az MSZP böszmélkedéséből elég volt 8 évig. A Jobbiknak a zsidók és cigányok kiírtásán kívül hosszabb távú tervük nincs; egyébként is, ők még nem loptak, de már nagyok akarnak. A Fideszen látszik hgy jót akar, valószínűleg a gyerekeinknek-unokáinknak jobb lesz majd, a bökkenő csak az, hogy ha éhen döglök, akkor nehéz lesz utódokat nemzenem.
A Zöld Párt már nincs meg? Úgy tudom, támogatták a marihuána legalizálását. Na, rájuk esetleg szavaznék. De amíg csak ez a 3 van terítéken, nem éri meg az 5 perc sétát, hogy szavazhassak.
Politika baromság. Amíg hagyjátok hogy a politikusok azt csinálják amit akarnak, addig mindig ilyen lesz a helyzet, eleve a rendszer a rossz kezdjük ott.. Nem érték a témához, nem is fogok vele foglalkoni nagyon, de a politikusokat nem problémák megoldására képezték ki. Kis karizmatikus nyomi, aki tud beszélni, el tudja magát adni, sok hülye meg beveszi. Na ne mondjátok
hogy nem így van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!