Fidesz, MSZP, vagy Jobbik? Te melyikre szavaznál, ha most lenne választás? És miért?
JOBBIK.. az kell ide valóban. Tudatlan barmok. Ha a Jobbik kerül hatalomra első dolguk az lesz, hogy kilépnek az UNIO-ból. Akkor aztán nem lesz itt ilyen olyan támogatás amiből most él mindig jóhiszemű, mert amit lát fejlődést (új buszok, új utak, új épületek) azt nem az ország finanszírozza. Gondolkozzatok már emberek és ne beszéljetek butaságot. Ha az UNIO-ból kilép Mo. az azt fogja eredményezni, hogy egy elszigetelt, szankciónált ország leszünk!! Legyetek már észnél! Több a jó az UNIO-ban mint a rossz. Igaz Euro nem kell ide, mert az csak a pénzek reál értékét csökkentené.
FIDESZ: Ez kell nektek?! Ez az élet, ahol csak újabb és újabb adókat találnak ki, hogy elvegyék azt a kis pénzedet amit már így is lecsökkentettek? Új munkahelyek? Hol? Három évvel ezelőtt dupla ennyit kerestem mint most ugyan abban a pozícióba. Aki a Fideszt akarja, az inkább fizessen be az államadóságkasszába, mert kb annyi értelme van annak is mint ennek a kormányzásnak.
MSZP: Ki és miért is szidja az állítólagos "kommunistákat"?! Akkor csak gondolkozzon el azon, hogy a 90-es években hány hetet volt nyaralani, mi volt reggel a hűtőbe, mit vitt uzsonnára, hol tanult a gyereke. Nincs több kérdésem.
Különbenis az LMP és a Jobbik is Fidesz sarj. Schiffer a Fidesz jogásza, Vona pedig az egyik szervezet vezetője volt. Ezekről ennyit!
DK!!!!!
"ha nem tetszik hogy lepontoznak, írjál politikailag semleges hozzászólást"
"na ez pont olyan fideszes nézet...ha nem vagy velünk akkor ellenünk"
pedig jobbikos vagyok, csak annak írtam a választ aki már ott vergődött mert lepontozták (a válaszát már törölték)
Fidesz, MSZP, Jobbik?! Böeee...
Szerintem egyértelmű: Magyar Kétfarkú Kutya Párt.
"Alap hogy Jobbik Magyarországért Mozgalom.Az MSZP Tele van zsidókkal a Fidesz tele cigányokkal Az LMP tele úgyszint zsidókkal A Jobbikba meg csak magyar emberek vannak"
Nem csak ez a lényeg. Legyen elfogadható programjuk is.
Fidesz! Hogy miért? Ennek nagyon sok oka van teljesen, most nem fejtem ki...!
Nekem az MSZP szóba sem jöhet..! Aki írta a Fideszre, hogy diktatúra...Diktatúra, akkor volt mikor az MSZMP bitorolta a hatalmat, és mikor az a rendszer leverte 56ot!!!! És az MSZP az MSZMP jogutódpártja....! Az én családomból nem is egy ember van(sajnos van aki már nem él..), akit üldöztek a kommunisták. betörtek hozzájuk! Nagyapám mesélte, hogy megerőszakolták a nőket stb....! NA EZ A DIKTATÚRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2002-ben Medgyessi Péter azt mondta, hogy JÓ ÁLLAPOTBAN VAN A GAZDASÁG...! 2002 után (2010ig) csak MSZP kormány volt...!
És nekem sem tetszik a Fidesz minden intézkedése, mert nem ezt vártam, de én a Fidesz, és Orbán tevékenységét összességében nézem, amikortól megalakultak..!
Ezen az oldalon gyakori, hogy aki Fideszes, és a Fideszre jót mer mondani, azt lepontozzák...! Volt már rá sok példa., de én vállalom, hogy Fideszes vagyok!!!!
d: xd
50-es!
Te is csak addig leszel Fideszes míg a saját bőrödön nem fogod érezni áldásos tevékenységüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!