Ti, akik utáljátok a nácikat, jobboldaliakat! Hogyan látjátok a cigánykérdés megoldását?
"Én akkor sem láttam még olyat hogy egy nemzetiszoc bántott volna magyar embert..."
Ha nem is nemzetiszoc, de a sok jobbos idióta örömmel szétveri bárkinek az arcát, akivel nem szimpatizálnak (pl.: [link] ). De elég csak megnézni a melegfelvonulást, oda sem haverkodni indulnak a feketeruhás fiatalok.
"Kedves első válaszoló!Te magyar vagy?"
Mitől lenne az? Hogy neki is magyar címer van a személyijén?
"Tök mindegy a származás,ha magyar,ha cigány bűnhődjön egyformán mindkettő!"
Mért bűnhődjön egyformán? Ha egy magyar lop csukják le ugyanannyira mint egy cigányt? És ugye te is azt állítod, hogy magyar vagy?
"Nem vagyok magyar, világpolgár vagyok."
Akkor pakold össze a kis bőröndöd és takarodj Magyarországról!
Kötelezővé kéne nekik tenni a munkát
Mert így mindenféle segély mellett van idejük bőven rabolni,gyilkolgatni az embereket!
"Kötelezővé kéne nekik tenni a munkát "
Az a baj hogy a szélsőjobbos és náci hívek egyszerűen NULLA értelemmel rendelkeznek!
2 opcióban gondolkodnak:
1, Polgárháború! Nah ezt a h.lyeséget hagyjuk....
2, Kötelező munka!
Tehát szerintük Magyarországon van fölös 600-700.000-nyi munkahely amit senki nem akar betölteni(magyar se!!) de a munkaadók folyamatosan hírdetik??
Vagy majd a magyar állam foglalkoztatja őket? vagyis a többiek adójából lesznek eltartva és kamu munkát végeznek? De mit?
Vagy a mezőgazdaság? Ott nem kell ennyi munkaerő csak ha minden gépet kivágunk a fenébe és megvalósul a Jobbik "minden magyar kapáljon" programja!!
Szóval visszakérdezek a kérdezőnek meg a többieknek!!!!
Ha nem a véres polgárháborút választanák akkor ŐK hogyan oldanák meg a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!