Ahol a Jobbik irányít mindenhol fejlődés következik be?
Valamit eladott. De hogy mit?
Talán a zöldségeket amit termesztett.
Az új hírek miatt visszanéztem!
Szerintem annyira ne örüljetek mert a tiszavasvári jobbikból már annyira elege lett két ottani jobbikosnak hogy kilépett!
Új választások lesznek!
Szerintem a puskaport és a vigyort tartogassátok a választások utánra! :)))
Akik olyanok mint ti hogy nem hajlandóak semminek sem utána nézni azok maradtak a jobbikban. Akik meg utána néztek azok elkezdtek kilépni! Kezdetnek a harmaduk, de lehet lesz ez több is! Aztán maradnak a tudatlanok akik nem akarják kinyitni a szemüket! lelkük rajta!!!
Láthatóan nem volt ott akkora csoda hogy ne legyen belőle elege mindenkinek és még a jobbikosoknak is!
Erről ennyit!
Na most jöhet a vigyor okoskák XDDDDDDDD
Szerintem ha én megértettem a középfokú végzettségemmel akkor más is meg tudja. Ha meg nem akkor kár erőltetni!
De tényleg a szavazás dönt majd!
Ha annyira jók voltak a jobbikosok ahogy a kérdező és a másik állítja akkor elsöprő többséggel újraválasztják őket.
Ha meg nem akkor mehetnek közmunkára...
Szerintem az acsarkodással várjatok addig!
Aztán kiderül ki nevet a másikon...
mit kell megérteni? és miért törlik a válaszomat?
Amit linkelt, ott a 2010es költségvetés látható. pedig még utána jött a jobbikos polgármester, nem? A kérdésre pedig még mindig a választ várom.
Tehát a gondod hogy végignézted és csak a 2010-es költségvetési beszámolót találtad meg!
Ha csak annyi időt fordítottál volna a keresésre mint az üzenetek, levelek stb írogatására akkor egyszerűen a BESZÁMOLÓK között megtaláltad volna!
Sajnálom hogy a 2011-es költségvetés beszámolóját a támogatások, netán az ellenőrzések vagy a szerződések menüpont alatt kerested és meg sem nézted a számviteli beszámolókat!
De hát ha úgy érzed a jobbikos polgármester így eldugta hogy lehetetlen megtalálni arról csak a polgármester tehet!!!
És bizonygatni meg azért nincs kedvem mert én magyaráznám hogy melyik tétel mit jelent amit te kamunak ítélnél mert nem érted és a végén oda jutnánk ki hogy mutassam meg neked a pontos aláírt szerződéseket mert számodra csak az hihető de még az is lehet egyszerű photoshop így azt sem hinnéd el végül...És ezzel menne el 10-20 kommentünk... vagyis nem jutnánk sehova hisz vagy elfogadod a neten lévő beszámolás adatait vagy nem. És láthatóan még utána sem akarsz nézni csak kötekedni akarsz és káromkodni!
Azon meg ne csodálkozz hogy törlik mert ilyen durva káromkodást, szitkozódást egyszerűen nem lehet engedni.
És valóban a szavazás dönt majd!
Most már volt tapasztalatuk a helyieknek a polgármesterrel és csapatával. Az ottani jobbikosok is tudják hogy ez tetszett-e nekik vagy sem!
Vagyis tapasztalatból fognak dönteni!
Sok sikert nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!