Mi a probléma azzal, hogy a Jobbik antiszemita?
Tegyük fel, hogy tényleg kirakják Szegedi Csanádot a pártból és azzal indokolják, hogy antiszemiták.
És akkor mi van? Az LMP meg anti-antiszemita. Ha jól tudom szólásszabadság van.
Ha kiraknák Szegedi Csanádot, mert zsidó azzal csak azt bizonyítanák be, hogy szeretnek segget csinálni a szájukból. Hiszen a múltkor még mosdatták.
Az anti.antiszemita pedig szemita barát. Ugyan ne állítsuk már, hogy az ellenségeskedés antizmus jobb, mint a barátság. Óvodás tananyag :D.
" Ha jól tudom szólásszabadság van."
Az, hogy kirekesztenél egy népcsoportot a származásuk miatt az nemcsak, hogy nem szólásszabadsággal járó jog, hanem mérhetetlen butaság is egyben.
Azért, mert a szólásszabadság csak addig működik, amíg azzal törvényt nem sértesz. Márpedig másokat elítélni származás, vallás, nemi identitás alapján jelenleg törvénybe ütközik. A te logikád szerint a rágalmazás bűne sem létezne, mert ugye szólásszabadság van.
És igaza volt a korábbi hozzászólónak, a Jobbik - miután kiderült Szegedi származása - védték, hogy nem a származás számít, nincs ezzel semmi baj, most pedig az egyik meghatározó párttag ki akarja túrni emiatt a pártból. Remélem, ez felnyitotta pár ember szemét.
"Márpedig másokat elítélni származás, vallás, nemi identitás alapján jelenleg törvénybe ütközik."
Akkor hogyan lehet felismerni, hogy kik az állam ellenségei?
Szólásszabadság? Itthon?
Állandóan kötözködött. Tíz évig tűrtük.Sokadikra csak annyit mondtam:cigány.
Ezért 1 millió Ft kártérítést kér. (+ perköltséget)
Második tárgyalás lesz.
Ő gazdag, és nekem nem kellett családfát kutatnom.
Most meghurcoltat. Több mint egy év alatt nem keresek ennyit. Eddig nem voltam antiszemita. Eddig.
"Tíz évig tűrtük.Sokadikra csak annyit mondtam:cigány. "
"Eddig nem voltam antiszemita. "
Hogy hoztad össze, te magyar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!