Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ahol a Jobbik irányít mindenho...

Ahol a Jobbik irányít mindenhol fejlődés következik be?

Figyelt kérdés
[link] Hát úgy néz ki...

2012. júl. 28. 00:44
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
70%

Már, amikor láttam, hogy barikád.hu-ról van linkelve a cikk, voltak fenntartásaim. Ez olyan, mintha egy baloldali embert az atv-vel akarná igazolni az állításait. Hadd mondjam el huszonötödszörre is: Ha a tényeket akarod bizonyítani, NE linkelj köztudottan politikailag szélsőséges oldalról!

Ennyi? Ennyi? Kb 25 másodperc kellett, amíg végigolvastam a cikket. Ezeket így bárki fel tudja sorolni, akár egy fideszes önkormányzatról is. A videót meg sem néztem, nyilván nem fogja magáról azt mondani, hogy "Oh, stop it, you! Igazából nem vagyunk olyan királyak..."

2012. júl. 28. 09:30
 12/38 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, ez úgy sikerült, hogy ingjüket-gatyájukat eladták. Így egy hatelemis parasztember is tud adósságot csökkenteni. Nem ők szoktak ágálni a nemzeti vagyon elherdálása ellen?
2012. júl. 28. 10:38
 13/38 anonim ***** válasza:
21%

Megy is a beszéd, de ti csődbe vittétek volna a várost!!!!!!

Mintha ti jobban tudnátok mindent, nem szeretem az ilyen okostojás embereket.

2012. júl. 28. 12:08
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Nanib123:

Ne ködösíts!

Itt nem arról van szó hogy ki mennyire jó városvezető hanem hogy ki az aki hazudik egy hatalmasat!

Ha csődbe viszem a várost és ezt elismerem az azt jelenti hogy sz.r vagyok!

Ha eladok mindent majd azt állítom hogy mekkora sikert értem el az hazugság és csalás!!

Erről van szó!

Nem kell félrevinni a vitát...

2012. júl. 28. 12:37
 15/38 anonim ***** válasza:

@Nanib123

"Ezt jól átgondoltad?

Akkor ezek szerint ha egy párt jól kormányoz, akkor az önkormányzatok szarul?"

Akárhogy is nézem, nem értem ezt a kérdést pedig pár osztályt elvégeztem.

Na mindegy, azért kifejtem: a kistérségi problémák sok esetben olyanok, amit csak radikalizmussal lehet orvosolni. Példa: Gyöngyöspata. Ne mondja senki, hogy nem voltak problémák a cigányokkal, mert ha nem lettek volna problémák, akkor az önkormányzati választások eredményét nem a szélsőséges populizmus döntötte volna el. És számos olyan települést lehet sorolni, ahol a szélsőséges vezetés egy általános biztonságérzettel párosult. Természetesen meg kell említeni azt is, hogy ennek van másik oldala, van akiben félelmet kelt, de ha ez az általános vélekedés, akkor a következő választásokat, nyilván valóan más nyeri.

A kérdés másik fele az ország vezetése. Amíg egy kis település érdeke a helyi viszonyok javítása, addig egy országé a globalizáció. Hiszen csak így lesznek a nagy-vállaltok multinacionálisak, csak így lehet szoros versenyre késztetni a termelőket és profitálni a távoli erőforrásokból.

2012. júl. 28. 15:14
 16/38 anonim ***** válasza:

Csak ha nem jön egy párt, ami rendbe teszi a cigánykérdést, az országnak vége.

Én nem várhatjuk el ezektől, csak a jobbiktól!!!!

Hisz azt mondják hogy nincs is cigánykérdés!

2012. júl. 28. 16:04
 17/38 A kérdező kommentje:
Hát igen ma is gyilkoltak a tetvek. Most épp egy 81 éves bácsira gyújtották a házat. Áder János biztos meglátogatja a hozzátartozóit, ha sikerül egy kis szünetet tartatni két zsidó.s.egg nyalás között.
2012. júl. 28. 16:19
 18/38 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Miért van az hogy beraksz egy videót amiről kiderűl hogy végeredményben nem is igaz és valójában a jobbikos keményen feléli a vagyont és amikor a tények ellened fordulnak akkor gyorsan eltereled a témát a cigányokra...

Végeredményben azt mondod hogy "lophatnak,csalhatnak, hazudhatnak csak ígérjék meg hogy tesznek a cigányok ellen"!

De ha folyamatosan hazudnak akkor miért bízol bennük?

ha azt mondom neked hogy küldd el minden pénzed nekem mert akkor majd én teszek a cigányok ellen akkor elküldöd?

Nem, mert nem vagy bolond hogy higgyél nekem!

Ugyanakkor ha egy jobbikos propagandafílmet látsz azt azonnal beveszed...

És még ti bírkáztok le engem hogy nem hiszek a jobbikban...

2012. júl. 28. 16:34
 19/38 anonim ***** válasza:

Kedves előző, hol van az a videóban hogy eladták ezt meg azt. És ebből lett pénz? Mert mást is láttam abban!!!!

Mond meg!!!! Megnézem csak mond hány percnél?

2012. júl. 28. 18:19
 20/38 anonim ***** válasza:

Nanib123:

Már leírtam hogy a tiszavasvári honlap gazdasági beszámolói között vannak a beszámolók, mérlegek stb évekre visszamenően.

Köztük az éves mérlegek is!

[link]

Könyvelő vagyok és a mérlegadatok nagyon beszédesek :)

Tömören már leírtam a lényeget a 8-as kommentemben! Ugyan azt fogod ott is találni! Magyarán nem másítottam meg semmit! A tények alátámasztják amit mondtam!

2012. júl. 28. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!