Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ahol a Jobbik irányít mindenho...

Ahol a Jobbik irányít mindenhol fejlődés következik be?

Figyelt kérdés
[link] Hát úgy néz ki...

2012. júl. 28. 00:44
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
18%

Hát...... egy kis siker, sőt Gyöngyöspatán is tettek valamit!!!!

Szerintem biztos van a jobbikban is probléma, szegedi ügy stb.

De ezen kívül szerintem ezek a sikerek, azt bizonyítják hogy a jobbik jobb mind az összes párt.

2012. júl. 28. 01:00
 2/38 anonim ***** válasza:
53%
Hát igen, ők tényleg csinálnak is valamit. Még ott is csinálnak jó dolgokat vagy is próbálnak ahol nem ők irányítanak.
2012. júl. 28. 01:04
 3/38 anonim ***** válasza:
45%
Helyi viszonylatban, egy radikális párt tud pozitívat tenni. Országos szinten káros.
2012. júl. 28. 01:06
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem idióta mindenki aki egy párt hatalomgyakorlásától a megváltást vagy éppen a csúfos bukást vizionálja.

Nyilván ha abból indulunk ki hogy mi zajlott le az elmúlt 22 évben, inkább egy nemzeti érzelmű kormányban lehet jobban hinni.

"nem kell a libsi rizsa számomra elég tapasztalat az elmúlt 22 év"

De csodákban hinni naiv és gyerekes.

Ha jól és a magyar érdekeknek megfelelően kormányoz egy párt, akkor is vét hibákat és akkor is sok sok idő mire egy stabil és a fejlődést éreztető pályára állunk.

2012. júl. 28. 01:17
 5/38 anonim ***** válasza:
92%

woar válasza:

Helyi viszonylatban, egy radikális párt tud pozitívat tenni. Országos szinten káros.

Ezt jól átgondoltad?

Akkor ezek szerint ha egy párt jól kormányoz, akkor az önkormányzatok szarul?

2012. júl. 28. 01:47
 6/38 anonim ***** válasza:
24%
Igen mindenhol. A Jobbik kiemelkedő gazdaságpolitikájával és rend szeretetével megszünteti a korrupciót és jelentős bevételeket hoz hazánknak.
2012. júl. 28. 03:13
 7/38 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó: ez ugye-irónia volt? Gyöngyöspatán sem olyan jó a helyzet,ahogy a Jobbik állítja!

Egyetlen településből lehet Patyomkin-falut csinálni,de az egész országból nem!

Márpedig Gyöngyöspata az! Még egy nagyváros önkormányzatának sincs annyi önereje,amennyi nekik kellett a "fejlődéshez".

Nagyon sok milliót ölt bele a Jobbik,hogy olyan látványos eredményt érjenek el,amiről a polgármester beszél!

2012. júl. 28. 07:02
 8/38 anonim ***** válasza:
81%

És akkor a VALÓSÁG!!

A Jobbik végeredményben csökkentette az önkormányzat vagyonát 232 millióval a hivatalos adatok szerint és így sikerült összehoznia ezt a "sikert" a 30 milliós többlettel.

2009-ben az önkormányzat vagyona 50 millióval nőtt!

2010-ben 145 millióval csökkent! Mondjuk itt alaposabban át kéne nézni az adatokat hogy kiderüljön miért történt és kinek a hibája!

2011-ben pedig az említett 232 millióval csökkent a vagyon!

Na most kedves jobbikosok!

Adjatok nekem egy önkormányzatot és én eladogatom annak vagyonát aztán összehozok belőle némi "nyereséget" és együtt örülünk...

Persze csak addig amíg kitart a vagyon!!

Hát ez a nagy Jobbikos siker kulcsa??

Felélni a vagyont???

Szóval hagyjuk a nagy szavakat és maradjunk a TÉNYEKNÉL!

2012. júl. 28. 08:28
 9/38 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, mennyit fizetnek neked azért a pártirodában, hogy folyton itt kampányolsz? :)
2012. júl. 28. 08:56
 10/38 anonim ***** válasza:
78%

Zoli

Nem lepődtem meg hogy az egész csak szemfényvesztés... :)

2012. júl. 28. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!