Ahol a Jobbik irányít mindenhol fejlődés következik be?
Hát...... egy kis siker, sőt Gyöngyöspatán is tettek valamit!!!!
Szerintem biztos van a jobbikban is probléma, szegedi ügy stb.
De ezen kívül szerintem ezek a sikerek, azt bizonyítják hogy a jobbik jobb mind az összes párt.
Szerintem idióta mindenki aki egy párt hatalomgyakorlásától a megváltást vagy éppen a csúfos bukást vizionálja.
Nyilván ha abból indulunk ki hogy mi zajlott le az elmúlt 22 évben, inkább egy nemzeti érzelmű kormányban lehet jobban hinni.
"nem kell a libsi rizsa számomra elég tapasztalat az elmúlt 22 év"
De csodákban hinni naiv és gyerekes.
Ha jól és a magyar érdekeknek megfelelően kormányoz egy párt, akkor is vét hibákat és akkor is sok sok idő mire egy stabil és a fejlődést éreztető pályára állunk.
woar válasza:
Helyi viszonylatban, egy radikális párt tud pozitívat tenni. Országos szinten káros.
Ezt jól átgondoltad?
Akkor ezek szerint ha egy párt jól kormányoz, akkor az önkormányzatok szarul?
Utolsó: ez ugye-irónia volt? Gyöngyöspatán sem olyan jó a helyzet,ahogy a Jobbik állítja!
Egyetlen településből lehet Patyomkin-falut csinálni,de az egész országból nem!
Márpedig Gyöngyöspata az! Még egy nagyváros önkormányzatának sincs annyi önereje,amennyi nekik kellett a "fejlődéshez".
Nagyon sok milliót ölt bele a Jobbik,hogy olyan látványos eredményt érjenek el,amiről a polgármester beszél!
És akkor a VALÓSÁG!!
A Jobbik végeredményben csökkentette az önkormányzat vagyonát 232 millióval a hivatalos adatok szerint és így sikerült összehoznia ezt a "sikert" a 30 milliós többlettel.
2009-ben az önkormányzat vagyona 50 millióval nőtt!
2010-ben 145 millióval csökkent! Mondjuk itt alaposabban át kéne nézni az adatokat hogy kiderüljön miért történt és kinek a hibája!
2011-ben pedig az említett 232 millióval csökkent a vagyon!
Na most kedves jobbikosok!
Adjatok nekem egy önkormányzatot és én eladogatom annak vagyonát aztán összehozok belőle némi "nyereséget" és együtt örülünk...
Persze csak addig amíg kitart a vagyon!!
Hát ez a nagy Jobbikos siker kulcsa??
Felélni a vagyont???
Szóval hagyjuk a nagy szavakat és maradjunk a TÉNYEKNÉL!
Zoli
Nem lepődtem meg hogy az egész csak szemfényvesztés... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!