Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ahol a Jobbik irányít mindenho...

Ahol a Jobbik irányít mindenhol fejlődés következik be?

Figyelt kérdés
[link] Hát úgy néz ki...

2012. júl. 28. 00:44
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Ha pénzben kifejezzük azt a kárt, amit a Jobbik az emberek fejében okozott, nem jön ki semmilyen nyereség.
2012. júl. 28. 18:40
 22/38 anonim ***** válasza:
mert egyébként mit adott el?
2012. júl. 28. 19:58
 23/38 A kérdező kommentje:
Kiderült hogy kamu? Hol derült ki? Én nem látom...
2012. júl. 29. 08:39
 24/38 A kérdező kommentje:
Ja mit adott el??? Ne a levegőbe beszéljetek hanem konkrét tényekkel gyertek.
2012. júl. 29. 08:40
 25/38 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Tőled függ hogy az igazság érdekel vagy csak vak hívő vagy!

Valld be! Bármit mondanék azt hazugságnak tartanád de egy jobbikos vezetésű településen nem valószínű hogy a jobbikosok maguknak hátrányos irányba hamisítanák meg a könyvelést! És így is kiderült hogy mi történt :)

Ott a link!!!!

- Ha AKARSZ(!!) utánanézel!

- Ha nem akarsz nem nézel utána...

A választás a tied!

2012. júl. 29. 09:01
 26/38 A kérdező kommentje:
Rámentem a linkre - nem sok értelme volt. Kértelek hogy tényeket közölj, de te csak furkálódsz ahelyett hogy megmondanád hogy mit adtak el. Mert nagyon nem mindegy hogy mit adnak el.
2012. júl. 29. 10:52
 27/38 anonim ***** válasza:

Zoli

Köszi a linket. Megnéztem és bár csak részben értem de az látszik hogy az említett 230 millá bizony "elveszett"!

A kérdező miatt meg szerintem ne izgasd magad!

Soha semmilyen linket nem lesz hajlandó megnézni és napestig vitatkozhatnál vele hogy nézze már meg azt az átkozott linket!

Ő egy vak jobbikos!

Fanatikus akit semmivel nem tudsz meggyőzni és semmivel nem tudsz rávenni hogy jobbik elleni bizonyítékot olvasson!

Az értelmesebbje meg már megnézte és tudja hogy mekkora színjáték a dolog...

Hogy egy klasszikust idézzek:

"Ne a fanatikus meggyőzésébe őld az energiádat hanem az értelmesebbek szemének a felnyitására! 100 értelmes fog tisztán látni ami alatt 1 famatikust se győzől meg soha!"

2012. júl. 29. 11:25
 28/38 anonim ***** válasza:

"Ne a fanatikus meggyőzésébe őld az energiádat hanem az értelmesebbek szemének a felnyitására! 100 értelmes fog tisztán látni ami alatt 1 famatikust se győzől meg soha!"

Köszi, megfogadom :)

A kérdező meg vagy megnézi vagy nem. Már nem érdekel...

2012. júl. 29. 11:38
 29/38 anonim ***** válasza:
de azt mondja már meg valaki, hogy mit adott el? Ne csak a szájtépés menjen, kérdeztem valamit, bár jogos, hogy miért nem írtam ki új kérdést, de attól még látjátok, hogy van akit érdekelne. nem vagyok könyvelő, ezért kérdezem a nálam hozzáértőbb embereket, hogy mit adhat el egy önkormányzat, amiből bejön ennyi pénz?
2012. júl. 29. 12:13
 30/38 A kérdező kommentje:
engem is érdekelne!!! Csak hát választ nem kapunk ugye... Oké akkor vak jobbikos vagy, de nehogy válaszolj a kérdésemre... idi.óta...
2012. júl. 29. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!