Ahol a Jobbik irányít mindenhol fejlődés következik be?
Kérdező:
Tőled függ hogy az igazság érdekel vagy csak vak hívő vagy!
Valld be! Bármit mondanék azt hazugságnak tartanád de egy jobbikos vezetésű településen nem valószínű hogy a jobbikosok maguknak hátrányos irányba hamisítanák meg a könyvelést! És így is kiderült hogy mi történt :)
Ott a link!!!!
- Ha AKARSZ(!!) utánanézel!
- Ha nem akarsz nem nézel utána...
A választás a tied!
Zoli
Köszi a linket. Megnéztem és bár csak részben értem de az látszik hogy az említett 230 millá bizony "elveszett"!
A kérdező miatt meg szerintem ne izgasd magad!
Soha semmilyen linket nem lesz hajlandó megnézni és napestig vitatkozhatnál vele hogy nézze már meg azt az átkozott linket!
Ő egy vak jobbikos!
Fanatikus akit semmivel nem tudsz meggyőzni és semmivel nem tudsz rávenni hogy jobbik elleni bizonyítékot olvasson!
Az értelmesebbje meg már megnézte és tudja hogy mekkora színjáték a dolog...
Hogy egy klasszikust idézzek:
"Ne a fanatikus meggyőzésébe őld az energiádat hanem az értelmesebbek szemének a felnyitására! 100 értelmes fog tisztán látni ami alatt 1 famatikust se győzől meg soha!"
"Ne a fanatikus meggyőzésébe őld az energiádat hanem az értelmesebbek szemének a felnyitására! 100 értelmes fog tisztán látni ami alatt 1 famatikust se győzől meg soha!"
Köszi, megfogadom :)
A kérdező meg vagy megnézi vagy nem. Már nem érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!