A röghöz kötést miéért csak a diplomásokra találták ki? Miért nem terjesztik ki az okjs, illetve a szakmunkásokra? Ők is az állam pénzén csináltak szakmát. Mindig arra hivatkoznak, hogy ha az állam pénzén tanultak, akkor maradjanak itt.
Nem érted, te szerencsétlen, hogy az OKJ-s képzésekért RENGETEG helyen FIZETNI kell, és kevesebben választják, mint a felsőfokú képzéseket, ergo a fősulit és az egyetemet? Igen, helyenként még állami iskolában is! A cigányokkal meg ne gyere, mert töredékük tanul szakmát, és még kevesebb dolgozik is.
Ha én fizetem a képzésemet, miért kéne itthon maradnom? Pláne úgy, hogy még a gyakorlatért is én fizetek?
Nem igaz, hogy ennyire korlátolt vagy, öcsém!
"Nem érted, te szerencsétlen, hogy az OKJ-s képzésekért RENGETEG helyen FIZETNI kell, és kevesebben választják, mint a felsőfokú képzéseket, ergo a fősulit és az egyetemet?"
"Ha én fizetem a képzésemet, miért kéne itthon maradnom? Pláne úgy, hogy még a gyakorlatért is én fizetek? "
Mint pár válasszal ezelőtt írtam, hogy ha te fizeted akkor nem kell itt maradni, úgy mint azt nem kell az egyetemeken se. És mi van azokkal akik nem fizetnek érte?
"A cigányokkal meg ne gyere, mert töredékük tanul szakmát, és még kevesebb dolgozik is. "
De lehet jönni, mert a törvények rájuk is vonatkoznak. Ha 16-18 éves korukig tanulni kell akkor ők hol tanulnak? Nagyon ritka az aki nem szakmunkásképzőbe. Azt nem mondom, hogy el is végzik.
Vazze, engedélyhez kéne kötni az internet használatát. Nehézfelfogásúak kizárva. A kérdező az első kizárt.
Az a baj, hogy az ilyen emberek sosem fognak logikusan gondolkodni, kár nekik magyarázni. Nem látják sem a gazdasági, sem a társadalmi helyzetet, és azt sem értik, mi vezetett a mostani helyzethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!