Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért panaszkodik mindenki,...

Miért panaszkodik mindenki, mikor tele vannak az utak (drága a benzin), tele vannak a bevásárlóközpontok, púpos minden bevásárlókocsi?

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 15:48
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
85%
nekem nincs autóm, ahova tudok gyalog vagy biciklivel járok. tescoban előre szoktam bevásárolni.. akkor tele szokott lenni a kocsi, csak nem mindegy mivel! Minőségi felvágottat nagyon rég láttam, legutóbb megkivántam a kolbászt gondoltam veszek egy finomat, jó 15perces gondolkodás után raktam vissza és vettem meg az olcsó nem igazán emlékeztet kolbaszára izű tescos maszlagot, így legalább tudtam venni tejet.. Nem panaszkodok, nem fog változni semmi, omsznél dolgozom napi 15-18 órás müszakokat tolok le, és mi a hála? legolcsóbb ételeket kell megvennem, nyaralása 2 éve gyüjtök, de mire odajutok ,hogy egy kellemes nyaralást megengedhetek magamnak, úgy felmennek az árak ,hogy egy 1 csillagos apartmanba fogom a legolcsóbb sört inni valamelyik tenger partján de jó is lesz!
2012. júl. 6. 19:26
 42/44 anonim ***** válasza:
0%

"nekem nincs autóm"

"tescoban előre szoktam bevásárolni.. akkor tele szokott lenni a kocsi"

Itt magad ellen vallasz :)

2012. júl. 6. 19:49
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

mért beszélnék magam ellen?

Tudod van hátitáskám meg 2 kezem és van még a BKV, vagy pedig a bicikli...

Tényleg luxus bevásárolni egy hónapban 1x 15-20e Ftért? Nekem így jobban megfelel, legalább szabadnapjaimon nem kell leugranom másért csak kenyérért

2012. júl. 6. 19:54
 44/44 anonim ***** válasza:
78%

Sokan úgy csinálják, hogy havonta rendeznek egy nagybevásárlást, azért láthatod, hogy tele a kosár. Olyanok is teszik ezt, akik városiak ugyan, de nincs autójuk, mert nem tudják fenntartani (és igazuk is van, hogy nem koplalnak azért, hogy lássák a szomszédok, "ők autóval járnak!"), és mert van tömegközlekedés, ezért eljutnak a városban bárhová.

Ellenben, jogos a kérdés, hiszen a drága autók, okostelók, miegymások nem azt sugallják, hogy szegénység van. Sokan hitelből élnek jól, vagy a szüleik finanszírozzák a plázázást, drága helyeken bulizást.

Hülye az, akik képes az életéhez nem szükséges (ergo drága luxus) cikkekért hitelbe verni magát. És ezt sokan megteszik...

2012. júl. 6. 23:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!