Miért panaszkodik mindenki, mikor tele vannak az utak (drága a benzin), tele vannak a bevásárlóközpontok, púpos minden bevásárlókocsi?
"nekem nincs autóm"
"tescoban előre szoktam bevásárolni.. akkor tele szokott lenni a kocsi"
Itt magad ellen vallasz :)
mért beszélnék magam ellen?
Tudod van hátitáskám meg 2 kezem és van még a BKV, vagy pedig a bicikli...
Tényleg luxus bevásárolni egy hónapban 1x 15-20e Ftért? Nekem így jobban megfelel, legalább szabadnapjaimon nem kell leugranom másért csak kenyérért
Sokan úgy csinálják, hogy havonta rendeznek egy nagybevásárlást, azért láthatod, hogy tele a kosár. Olyanok is teszik ezt, akik városiak ugyan, de nincs autójuk, mert nem tudják fenntartani (és igazuk is van, hogy nem koplalnak azért, hogy lássák a szomszédok, "ők autóval járnak!"), és mert van tömegközlekedés, ezért eljutnak a városban bárhová.
Ellenben, jogos a kérdés, hiszen a drága autók, okostelók, miegymások nem azt sugallják, hogy szegénység van. Sokan hitelből élnek jól, vagy a szüleik finanszírozzák a plázázást, drága helyeken bulizást.
Hülye az, akik képes az életéhez nem szükséges (ergo drága luxus) cikkekért hitelbe verni magát. És ezt sokan megteszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!