Miért panaszkodik mindenki, mikor tele vannak az utak (drága a benzin), tele vannak a bevásárlóközpontok, púpos minden bevásárlókocsi?
havi 1X elmegyek bevásárolni
veszek 20 tekercs wc papírt a kocsi félig van
veszek 5 liter olajat,5kg cukrot, 5kg lisztet 1zsák krumplit TELE a kocsi
akkor szerinted ebből minden nap eszek ?
húst 1 éve nem tudtam venni és nem pulykamell filét hanem csibeszárnyat
igen sok a lóvé azért panaszkodom én is
"veszek 5 liter olajat,5kg cukrot, 5kg lisztet 1zsák krumplit TELE a kocsi
akkor szerinted ebből minden nap eszek ?
húst 1 éve nem tudtam venni és nem pulykamell filét hanem csibeszárnyat "
Nem is szabad venni az teli van méreggel. Kimész az udvarra és levágsz egy csirkét. Én ilyen bolti fost sosem ennék meg.
"Az autóra rá van kényszerítve az ember.Az nélkül nem nagyon lehet élni"
Nem mi? Hahaha... Több millió évig nem volt autó, remélem összeírtad azok listáját akik emiatt haltak meg. Mert én is, az enyémen szereplő személyek száma eddig nulla. És a tiéden? Autó kb száz éve létezik, de szerinted enélkül nem lehet élni. Megmagyaráznád, több milió évig hogyan sikerült?
"Az autóra rá van kényszerítve az ember.Az nélkül nem nagyon lehet élni"
Nem mi? Hahaha... Több millió évig nem volt autó, remélem összeírtad azok listáját akik emiatt haltak meg. Mert én is, az enyémen szereplő személyek száma eddig nulla. És a tiéden? Autó kb száz éve létezik, de szerinted enélkül nem lehet élni. Megmagyaráznád, több millió évig hogyan sikerült?
Komolyan nem érzitek úgy, hogy a hiba bennetek van? Én 47 ezer forintot keresek van két lakásom két autóm és építkezek.
Nem lehet, hogy az igényeitekkel van a baj? Ugyanis az általam leírtakat meg lehet valósítani a fent említett 47 ezer forintból.
"Azt már meg se merem említeni hogy a vidék nincs túlzottan tele a vidék."
Nincs mi? Lassan már éjjel kettőkor nem tudsz hugyozni lakott területen kívül úgy hogy valaki arra ne járna. Szerinted nincs túlnépesedés?
"Jelentkezem vidékről: az utak tele, a delikvensek még 500 méterre is kocsival mennek, a bevásárlóközpontokban meg egy gombostűt sem lehetne leejteni."
Igazolom! Vidéken a túlnépesedés aggasztó méreteket ölt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!