Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már megint csökken a benzin...

Már megint csökken a benzin ára! Hát nem felháborító?

Figyelt kérdés
Erről is Orbán és a bandája tehet biztos!
2012. máj. 14. 18:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Hát ez abszurd! Kezdek félni, hogy valamivel több marad a zsebemben! Te jó ég! teljesen kétségbe vagyok esve!
2012. máj. 14. 18:37
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Irónia on: Legalább lesz miből fizetni az új adókat.

Irónia off: Mikor jutnak el oda a választókorú magyar állampolgárok, hogy felfogják, a mindenkori kormány nem tud hatni a benzin árának alakulására, csak a jövedéki adón keresztül?

2012. máj. 14. 18:40
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Igen,hetente csökken meg hetente emelkedik,de ha észrevennéd,nem lesz kevsebb,hanem csak több.
2012. máj. 14. 18:47
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Majd akkor örülök, ha annyi lesz, mint a kormányváltáskor, de legalább megközelíti. Szépen megnőtt a jövedéki adója.
2012. máj. 14. 19:02
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
Látom megy a tipikus van sapka-nincs sapka dolog. Nem baj, magyarok vagyunk, errefelé ezt így szokás. Adj egy pirosat, ha fáj az őszinteség!
2012. máj. 14. 19:29
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Marha vicces a kérdés, de a válaszom az, hogy igen, felháborító. Mert mennyi volt a benzin ára 1 éve? Talán 380 körül. Most lecsökken jó esetben 420-ra. Ez hány % emelés még így is? És akkor mi ebben a tendencia? Ja, és hány százalékkal emelkedtek az idén a nettó bérek?
2012. máj. 14. 19:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus birkapolgár vagy kérdező, aki ujjong ha 50 forintos emelés után 10 forinttal csökkennek az árak. Legalább könnyű boldoggá tenni.
2012. máj. 14. 19:54
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

"Tipikus birkapolgár vagy kérdező, aki ujjong ha 50 forintos emelés után 10 forinttal csökkennek az árak. Legalább könnyű boldoggá tenni."

Hát igen... Végülis biztos jó mufurcként élni, az élet apró örömeinek sosem örülni, a rossz dolgokat meg óriásira fújni. Tízmillióból kilenc és fél ilyen.

2012. máj. 14. 20:05
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
Mikor írtam én, hogy nem örülök az árcsökkenésnek? Én csak azt mondom, hogy nem kell rögtön békemenetet szervezni Szent Orbánért.
2012. máj. 14. 20:09
 10/11 kiflitolvaj ***** válasza:
91%
Hát ku***ra örülök neki. Annak méginkább, hogy jelenleg munkanélküli vagyok, mert az általad magasztalt orbán és a dilettáns bandája egy tavaly novemberben életbe lépett törvény módosításhoz a mai napig nem adta ki a végrehajtási rendeletet. Nyilván azért, mert sok a tennivaló és még véletlenül sem arról vitáznak a háttérben, hogy kinek mennyi jusson a húsos fazékból. Szóval, ha történetesen ingyen tudnék tankolni, akkor is bennem lenne az a bizonyos jól ki****tak velem érzés. Majd meglepődsz te is, amikor annak a valaminek a másik oldalán találod magad, önhibádon kívül. A szakmámból közel 50 ezren jártak így. A választási ígéreteikben gondolom csak elgépelés volt a + egymillió munkahely, mert nagyon úgy fest, hogy hamarosan összesen lesz annyi.
2012. máj. 14. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!