Nem felháborító? Jobbik kell ide, mondom én.
Láttam egy beszélgetést vmelyik nap a közszolgálatin.
A 4 pártból beszélt egy-egy ember az ügynöklistáról és a múlt feltárásáról.
A fidesz-mszp csak beszélt összevissza, ezt kideríteni, azt aláírni, ilyen olyan elmélkedés, hogy nyilvánosságra kell hozni. Világos mellébeszélés volt az egész.
LMP - nem volt meghatározó hozzászólása.
Jobbik megmondta, nem gumicsont kell, hanem kitolni azokat az aktákat sorban és hozzáértők átrágják magukat rajta.
Olyan hazugságok mennek itt, abszolút hülyének nézi a fidesz/mszp az embereet. Nem is értem, hogy van ilyen vastag bőr...
Szerintem már senkinek sem lehet kérdés, hogy a Jobbik kell ide, aki hülye mellébeszélések helyett cselekedne, és végrehajtana... HAtározott, és objektív hozzáállás nélkül csak ez a tökölés fog menni évtizedekig, nem hogy elszámoltatás, mivel HOLLÓ A HOLLÓ NEM VÁJJA KI A SZEMÉT.
De jó lesz ha megtudjuk hogy ki mit csinált régen. Aztán éhendöglünk.
Már az is rémisztő hogy egy ilyen pártra akár ellenzékben is, de szüksége van az embereknek.
Legutóbbi szavazás során a fideszesek is szentül meg voltak győződve, hogy a magyar gazdaságot egyedül a fidesz képes felemelni.Ijesztő, hogy egyesek még mindig hiszik...
Hány pártot kell még végigpróbálgatnia a magyarnak, mire végre rájön, hogy teljesen egyforma mind,csupán a nevük különbözik?
"De jó lesz ha megtudjuk hogy ki mit csinált régen. Aztán éhendöglünk."
Ettől persze éhendöglenénk, de szerintem külön lehet és külön kell választani a kettőt. Úgy is lehet segíteni az országon gazdaságilag, hogy közben feltárjuk a múltban elhallgatott dolgokat.
Ha nem történik különösebb változás, én is a Jobbikra szavazok majd két év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!