Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tranzakcios ado? Hányszor...

Tranzakcios ado? Hányszor adozunk még a már leadozott forintjainkbol? Nem felháborito ez?

Figyelt kérdés

#tranzakciosado
2012. ápr. 12. 22:04
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
83%
Mocskos Fidesz...
2012. ápr. 12. 22:15
 2/36 anonim ***** válasza:
33%
kamu, nem lesz ilyen. ötletelés szintjén felmerült, de nem fogják bevezetni abban a formában, ahogy a sajtó most tálalja.
2012. ápr. 12. 22:17
 3/36 anonim ***** válasza:
85%

Hát hiába, egy szabadságharc nem olcsó mulatság! Orbánék fő kampányszlogenje az volt 2010-ben, hogy ha ők jönnek, akkor nem az emberek fogják megfizetni a terheket. És a "zemberek" ezt akkor be is vették, bár páran már akkor is halkan visszakérdeztek, hogy ha nem az emberek fizetik meg, akkor kik, a mókusok?

Hát most itt tartunk, jöttek Orbánék, és mi megfizetjük, de mit is? Orbán a korlátlan hatalomért az egész világgal vívott egyszemélyes szabadságharcának az árát. Ezért fizetünk óriási kamatfelárat, ezért gyengül a forint, és ez folytatódni fog mindaddig, amíg Orbán meg nem bukik. Sokba fog ez nekünk kerülni, és nem csak tranzakciós adóban, de pl. 30 %-os áfában, önköltséges képzésnek nevezett óriási tandíjban, az egyre általánosabbá váló ingatlanadóban, a már bevezetett teljesen abszurd baleseti adóban, és a hétről hétre kitalált további adókban, díjakban, megszorításokban. Mindezt egy ember egy olyan harcáért, amit nem nyerhet meg.

2012. ápr. 12. 22:25
 4/36 anonim ***** válasza:
55%
3-mas! A kamura valami forrást tudnál? Mert lehet, hogy lemaradtam valamiről, de én semmilyen cáfolatot nem hallottam. Csak azt mondták, hogy a Kormány még nem döntött. De azt senki nem mondta, hogy nincs előkészítés alatt ez az adófajta.
2012. ápr. 12. 22:26
 5/36 A kérdező kommentje:
szerintem megcsinálják,szarnak rá,hogy már ennivalora se marad,jővőre már a rezsire se,vagy miből járunk el dolgozni.igy kell ősztőnőzni az embereket melozzatok,hogy adozhassatok'
2012. ápr. 12. 22:31
 6/36 anonim ***** válasza:
84%

"A bankautomatás készpénzfelvétel, a munkabér bankszámlára utalása, csoportos beszedési megbízás után kellene fizetni a kormány terveiben szereplő pénzügyi tranzakciós adót. A cégeknek az után is tranzakciós adót kellene fizetniük, amikor az államkasszába utalják a dolgozóik járulékát és az áfát - írta szerdán az origo.hu."

[link]

Ez most valami vicc? :DDDD Ezt nem hiszem el! Eddig csak poénkodtunk a füstadóval, de ezek után már az jön.

2012. ápr. 12. 22:47
 7/36 anonim ***** válasza:
86%

Vagyis fizetni kell ugyanabból a fizetésből

1. jövedelemadót,

2. + az átutalásért, hogy a számlámra kerüljön,

3. + hogy hozzáférjek (automata vagy kártyás vásárlás, mindegy)

4. + amikor a számlákkal elbattyogok a postára és befizetem gázt, villanyt, stb.

Pofám leszakad.

2012. ápr. 12. 22:50
 8/36 anonim ***** válasza:
16%
Tudod most éppen ez a csont a kutyáknak, hogy rágódjanak rajta. Remélem ízlik!
2012. ápr. 12. 23:18
 9/36 anonim ***** válasza:
79%
Neked lehet, hogy csont, mert havi 500-at keresel, és az a plusz pár ezer Ft tranzakciós adó meg se fog kottyanni havonta. De ide többnyire nem ilyenek írnak.
2012. ápr. 12. 23:30
 10/36 anonim ***** válasza:
77%
Már egy másik kérdésben is leírtam válaszként.Arra semmiféle jogszabály,és törvény nincs,hogy egy munkavállalónak kutya kötelessége bankszámlát nyitni,mert a munkabére oda megy.Ez nem igaz.Ezt a munkáltatók találták ki a bankokkal karöltve,de ez hivatalosan nem létezik.Ha ezek a patkányok ezt meglépik,azonnal megszüntetem a számlámat,és a munkáltatómat felszólítom,hogy a munkabéremet kézpénzben szíveskedjen a részemre átadni.
2012. ápr. 13. 00:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!