Tranzakcios ado? Hányszor adozunk még a már leadozott forintjainkbol? Nem felháborito ez?
"Egyébkén tranzakciónként egy ezrelékről beszélnek. Csak akkor nem értem, hogy mire jó ez, mert ugye fillér már nincs..."
Ne haragudj, tudod, mi az ezrelék fogalma? Mert szerintem nem, ha itt fillérekről beszélsz.
Az egy ezrelék pl. egy 100 000 Ft-os átutalás esetén 100 Ft lenne. Még egy 1000 Ft-os pénzfelvételnél (ami ugye a legkisebb) is 1 Ft lenne, tehát fillérekről szó sincs.
Utolsó!
Teljesen igazad van!Mi adjuk a fizunkat, ők meg adják Bözsi utalványt, havi 20 Eft értékben:-))))
Ha 1 ezrelék lenne, akkor az egy 50eFt-os havi rezsi befizetése esetén 50Ft.
Havi 1000Ft annak lenne, aki havi 1milliót mozgat, ilyen mondjuk nem sok van.
Teljesen mindegy a mértéke olyan értelemben, hogy ha már egyszer a fizumról lekapott 16%-ot, az abból vásárolt termékekben megint jó sok adót fizetek, nehogy már még magát a vásárlási műveletet is megadóztassa!A bank így is egy utalásra 210 ft-ot vesz le!
EMBEREK!KI AZ A BIRKA AKI EZT HELYESLI?????
14:41 én mondjuk nem helyeslek semmilyen adót.
De amikor valaki a 16%-ot sokallja, az azért fura, mert nem ez a nagyobb része a jövedelemből elvont pénzeknek, hanem a kb. 34% járulék. Szóval ilyenkor gyanús, hogy az illető nem fizet se szja-t, se járulékot, a hangod ehhez képest elég nagy a 1 ezrelék miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!