Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Horthy Miklós pozitív vagy...

Horthy Miklós pozitív vagy negatív figura volt a magyar történelemben?

Figyelt kérdés
Mitől függ, hogy valaki negatívnak, valaki pozitívnak tartja? A Nagy-Magyarország hívek szeretik, a szocik meg gyűlölik?
2012. jún. 24. 10:06
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Mint embernek nagy tisztelője vagyok, sportember volt, sok nyelven beszélt folyékonyan (ha nem tévedek 8), jó kiállású, karizmatikus, vezető személyiség volt, akiért a környezete rajongott. Politikai múltjáról nem tudok mit mondani, minden történész a saját szája íze szerint vélekedik róla, a tényekről pedig fogalmam sincs. Mondják hogy szerbeket meg zsidókat végeztetett ki. Érdekes amúgy, megjegyzem hogy Nagy Sándort meg Dzsingisz kánt hősöknek, meg nagy embereket nevezik, holott milliókat végeztettek és öltek ki. Akkor most tulajdonképpen mi is van? Politikai szempontból én pozitívra értékelem, mert a magyar érdekeket helyezte mindig előtérbe.
2012. jún. 29. 11:46
 32/34 anonim ***** válasza:
Hollófernyiges, minden érvemre annyit mondasz, hogy "az nem úgy volt". Megmondtam, hogy az orosz polgárháború 21-ig tartott (egyébként a Távol-Keleten 22-ben is harcoltak), erre mit mondasz? "Az már csak söprögetés." Bocsi, de aki itt személyeskedik és sz.rik a tényekre az te vagy.
2012. jún. 29. 12:10
 33/34 anonim ***** válasza:
Negatív mert rengeteg embert megölt a Horthy-korszakban.
2013. máj. 11. 08:15
 34/34 anonim ***** válasza:
Horthy ki a jó f.szomat ölt meg amúgy?
2013. máj. 11. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!