Milyen negatív és pozitív következményei vannak annak, hogy Magyarország az EU tagja?
Az első kommentelő mennyi marhaságot össze írt...
Majd gép előtt kifejtem hogy miért sz.r az eu, addig ezt tanulmányozd:
Elvileg azért jött létre az EU, hogy ellensúlyozza az USA világdominanciáját, és hogy növelje Európa a háborúk miatt elvesztett hatalmát. Az nem kérdéses, hogy gyarmat vagyunk, nem csak most már vagy 500 éve: török, Habsburg, szovjet. Most viszont volt választásunk, hogy európai vagy ruszki gyarmat legyünk. Putyin módszeresen kezdi visszaszerezni az elvesztett területeket, Ukrajnát Janukovics által már megkaparintotta. Valami unió szerűséggel pedig most kaparintja meg Fehéroroszországot, és egy-két közép-ázsiai sztánt. Badarság azt hinni, hogy mi majd függetlenek lehetünk. Én személy szerint inkább vagyok EU-gyarmat, mint a mocskos ruszkiké, európai vagyok és okádnom nem a sok keletimádó baromtól. Kínával jönnek, meg hogy így testvérnép meg úgy. De a tibetiek sokkal közelebb állnak hozzájuk és úgy elnyomják őket, mint a szart.
U.i.: Magyarország legnagyobb exportpiaca Németország, ha kilépünk a kimenő exportunkra olyan vámot tesznek, hogy belesajdul az ország.
Azért jött létre még mikor közöspiac volt, hogy versenyképes alternatívát jelentsen más kontinensek gazdaságai mellett.
Mióta a kelet Eu s országok is képbe kerűltek, a lényege az lett hogy a gazdagabb országok versenyképesebbek lehessenek a kevésbé gazdagok kihasználása révén.
Negatívuma az, hogy aki a munkát adja az a gazda és az oszt. Pozitívuma az, hogy a csupasz seggünkön kívül semmink sincs, tehát nincs semmi alternatíva. Nem kellett volna Antal Józsiéknak behódolni és most nem lenne gond. Azért kívácsi lettem volna, ha kb akkor kérték volna véleményünket és a szavazást az ue-ba lépésre amikor még volt "népgazdaság és piac rá, akkor hányan adták volna voksukat a belépésre. Amikor már jól legatyásitottak minket igy már nem volt kérdés, tehát kész tények elé állítottak, mert munka nem volt. A
miből persze nagyon sok lét leszakajtottak dícső vezéreink. És most Ők beszélnek a becsületről, a hazáról, a nemzet fontosságáról.Mind fel kellene lógatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!