Tényleg ettől tart fél Európa?
Brüsszel attól fél, hogy a szuverenitásáért küzdő Magyarország törekvései követőkre találnak Európában - mondta Eva Maria Barki, Bécsben élő nemzetközi jogász.
első, akkor nem olvastad végig.
"Egy hét alatt tizenhétezren írták alá.
A felhívás latin címe Hungaria semper libera - Una et eadem libertas, amelynek jelentése: Magyarország mindig független, a szabadság egy és oszthatatlan. A jogász további aláírókat vár, majd a petíciót az összes EU-tagállam kormányzatának elküldi."
"Tényleg ettől tart fél Európa?"
Európa egy kontinens. Kontinensek nem tartanak semmitől. Fél Európa ennek a kontinensnek a fele. Fél kontinensek sem tartanak semmitől.
"Brüsszel attól fél, hogy a szuverenitásáért küzdő Magyarország törekvései követőkre találnak Európában - mondta Eva Maria Barki"
Ez egy vélemény a sok közül. Valójában "Brüsszel" persze nem "fél", csak harcol az itteni kliensei érdekeiért.
Megelőztél, kérdező, én is ki akartam írni ezt a kérdést! A hölgy reekül összefoglalta a dolgot. Többeknek kellene átlátni, hogy itt új szabadságharc folyik...
Csak ma már tankok helyett bankok adják a fegyvert a birodalmak kezébe.
"Európa egy kontinens. Kontinensek nem tartanak semmitől..."
Észrevételedet továbbítom a www.hirado.hu felé. :)
Magyarország önrendelkezése és szuverenitása. Ismeritek ezt az oldalt?
Én már aláírtam. Azt sajnálom hogy 12 nap után " csak 18.000. körüli az aláírás.
Eléggé nagy gázban lehet a fideszes kommunikáció, ha ennek a bécsi mittudoménkinek a nyilatkozatát ekkora dobra verik minden rendelkezésükre álló médiafelületen, mint az európai közvélemény Orbán iránti támogatásának bizonyítékát :)))
Más nincs? :)
"Más nincs? :)"
De van, egy Skót lapban (Scotland on Sunday) is jelentek meg cikkek amik a magyar alaptörvényt méltatják, és azt taglalják hogy Brüsszel jogtalanul támad, és szól bele a politikánkba:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!