Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol találok olyan embereket,...

Hol találok olyan embereket, akik támogatják az Európai egységet?

Figyelt kérdés
Szeretnek ilyen emberekkel megismerkedni, esetleg valamilyen módon egy mozgalmat létrehozni.
2012. jan. 22. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Fölösleges, ilyen már létezik. Egyik-másiknak még Magyarországon is van szervezete. Most nem jut eszembe, de van valami European Federalist, Young Eurpeans... Lehet, hogy hülyeségeket mondok (nevüket illetően), mert már rég foglalkoztam ilyennel.
2012. jan. 22. 17:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] (ennek van magyarországi irodája is [link]

Egyelőre ennyi.

2012. jan. 22. 17:31
 3/8 anonim ***** válasza:
9%
A nemzetközi nagytőke irányában bárhól, hiszen nekik van hasznuk az egészből.
2012. jan. 22. 17:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Fiatalkora gondolok, egyetemisták, fiatalabbak stb
2012. jan. 22. 18:05
 5/8 Hajdu Peter ***** válasza:
Brusszelben az EU parlament környeken probalj szervezkedni akik ott dolgoznak azoknak lehet csabito az ötlet .
2012. jan. 22. 18:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Magyar, fiatal, egyetemista, középiskolás, 30 év alatti, ilyen személyekre gondoltam, szóval magyar legyen mindenképp, és vannak ilyenek mert olvastam mar postot tőlük...
2012. jan. 22. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Amit linkeltem JEF, az ilyen. A 7. kerületben van irodájuk vagy képviseletük.
2012. jan. 22. 21:03
 8/8 KJUsul ***** válasza:

Tele van velük a Parlament (Bilderbergerek, Magyar Atlanti Tanács tagok, Budapest Klub tagok, Trilaterális Bizottsági tagok), egy kivételével az összes párt ezekkel van tele.

Aztán ott vannak az agyhalott, békemenetelő, nem létező fasizmus ellen tüntető, főmajmok nevét ütemesen skandáló csimpánzseregeik, más néven szavazóik.

Sok sok hülye, akinek fingja sincs mit jelent az az "Európai egység", amit épp most készülnek lenyomni a nemzetek torkán. Nézzék meg a Háttér-Kép című műsor 06.14.-i adását a neten. Sokat tanulhat belőle aki akar....

2012. jún. 18. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!