Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor azért nagyon...

Vona Gábor azért nagyon ráérez a dolgokra, nem?

2012. jún. 14. 23:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 anonim ***** válasza:

[link]

Gratulálok! Szerinted Magyarországon több százezer lecsúszott, züllött ember van, akik közül egy sem ismeri a Szózatot. Mind-mind rákos daganatok a haza testén, akiket ki kellene vágni belőle. Csak azért, mert másképp gondolkodnak. Lám, a tolerancia bajnokai karikacsapásra zsarnokok lesznek, ha a saját érdekeiket kell védeniük.

2012. jún. 16. 08:22
 42/90 anonim ***** válasza:

38-as

Valaki a kommentek elején felvetette hogy lám csak a jobbikosok mernek érvelni :)))

Milyen fura hogy én spec tényeket és érveket hozok fel míg pont a jobboldali kommentelők MINT TE IS 38-aska(!!) maszatolsz és csak úgy általánosságban beszélsz!!

1.

Vona nem a legokosabb töritanár de szerintem még ő is tudja mit jelent ha azt mondja hogy a saját érdekkörükben ők fognak exportálni... Sajnos a választóiknál már alacsonyabb a szint így ők nem értik!

De drukkolja a kínai magyar kenyér exportnak ha akarsz :))

2. feljelentések:na itt is érvek nélküli volt a válaszod :) Ez a "nézz utána" duma azoknak való akiknek nincsenek érveik :))

Nem igazán akartam elvinni a dolgot az lmp-jobbik irányba mert kicsit sarkos de már mindegy...

Szóval földügyben eddig csak lmp-s feljelentések voltak, jobbikos egy sem!! Gyurcsány ügyében szintén inaktív volt a jobbik és Sukoró miatt is csak az lmp tett feljelentést! Magyarán a legtöbb jobbikos propaganda ügyben fura módon az lmp lép csak. Mondjuk ez érdekes...

A jobbik meg teszi a feljelentést a Horthy szobor miatt vagy a délvidéki mészárlás miatt. Ami fontos de az ügyészségen feljelentést tenni? És majd kivonul a rendőrség és nyomokat kell rögzítenie egy majd 70 éves esetben?

Szóval a jobbik rengeteg politikai feljelentést tesz míg az lmp-sek, már bocs, de inkább hasznosak az embereknek!

Szóval "néz utána" :P

És ki a tisztességes ember? tehát a te nézetedben az elfogott első két móri "mészáros" nem tisztességes és őket agyba-főbe lehet verni? Persze aztán kiderült hogy ártatlanok... Míg mondjuk ha utálom Orbánt és valami erőszakos tettet hajtok végre akkor én tisztességes vagyok?

És bizony a jobbik konkrétan a csendőrséget akarja és annak régi rendszerét a "rendszabályozásokkal"!

Nekem van egy olyan érzésem hogy sok itt az olyan pártszavazó (legyen mszp,lmp,fidesz,jobbik stb) akinek fogalma sincs a pártja tevékenységéről és véleményéről csak a saját elképzelését látja bele valamelyik pártba vagy 1-2 beszédet meghallgatott valamelyik párttagtól és azért szavaz rájuk. Aztán lehet hogy maga a párt homlokegyenesen mást akar és emiatt jönnek a csalódások...

Talán ne zárjuk ki a nekünk nem tetsző adatokat és azokat is vegyük figyelembe!!! Magyarán legyenek VALÓDI(!!!!!) érveink egy párt mellett!

Na és ezután legyen valaki jobbikos ha akar!

2012. jún. 16. 08:27
 43/90 anonim ***** válasza:

Ez csak az, amit első lendülettel találtam a gugliban...

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 16. 08:48
 44/90 anonim ***** válasza:
2012. jún. 16. 08:52
 45/90 anonim ***** válasza:

A Csendőrség a leghatékonyabb bűnüldözési szerv volt a 20. századi magyar történelemben.

[link]

2012. jún. 16. 08:56
 46/90 anonim ***** válasza:
75%

"Gratulálok! Szerinted Magyarországon több százezer lecsúszott, züllött ember van, akik közül egy sem ismeri a Szózatot. Mind-mind rákos daganatok a haza testén, akiket ki kellene vágni belőle. "

Nézzenek oda, mintha gondolatolvasó lennél. Tényleg ezt gondolom. Toleráns? A hazzaffyakkal szemben sosem voltam toleráns mert nem jár nekik tolerancia. Az agresszorokat le kell törni.

2012. jún. 16. 09:48
 47/90 anonim ***** válasza:

"A Csendőrség a leghatékonyabb bűnüldözési szerv volt a 20. századi magyar történelemben. "

Elolvastam és lefárasztott...

Szinte 100%-os mutató??? Mi van?

Még rendes statisztikát sem vezettek és az elfogás kb az volt hogy "valoszínűleg" ki volt a tettes!

Már máshol meséltem hogy a dédnagyapám mesélt hogy milyen volt amikor a szomszédját iszonyatosan elverték a csendőrök csak azért mert annak a lánynak udvarolt mint a csendőr fia!

A csendőrök kiskirályok voltak a maguk területükön és ha lopás történt, letartóztattak valakit és kész! És ez így 100%-os teljesítés lett!

tessék megkérdezni mindenkinek nagyszülőket hogy milyen volt valójában a csendőrség!

Egyrészt előtte még nem volt ilyen biztonsági szerv így persze hogy sokat jelentett! Ugyanakkor az ilyen hatalma mítoszok hogy 100%-os mutató meg hasonlók, ez csak mítosz és ilyet bármikor produkálhat bármelyik rendőrség ha nem kell bizonyítékokkal vacakolnia és bárkit bevághat a börtönbe akit bűnösnek gondol!

Vagy végeredményben ezt akarja akkor a jobbik visszahozni? Hogy nem fontos a bizonyítási eljárás és ha valaki gyanús azt addig lehet verni míg "be nem vallja vétkességét"??

Hát gratula...

Egyre jobb érvek a jobbik mellett...

2012. jún. 16. 11:10
 48/90 A kérdező kommentje:
Száz szónak is egy a vége; a Jobbik a legjobb magyar párt. Vagyis talán az egyetlen magyar párt.
2012. jún. 16. 12:42
 49/90 anonim ***** válasza:

"...Jobbik a legjobb magyar párt. Vagyis talán az egyetlen magyar párt."

Valoszínű minden jobbik hívő így gondolja!

Kb mint a fideszesek a fideszrő vagy az mszp-sek az mszp-ről, mdf-esek... stb.

Persze ők azok akiket semmilyen tény nem fordíthatja el a vezérüktől!

Na ők a kerékkötői a magyar politikának!!!!

Mert ha ők elfordulnának a pártjuktól ha az sunyiságot tesz vagy hazudik, talán más lenne most a magyar politika!

nem mellesleg annó a miépesek jöttek ugyanezzel, vagyis hogy csak az az igaz magyar aki rájuk szavaz... a többiek meg idegenszívű árulók kb...

2012. jún. 16. 13:29
 50/90 A kérdező kommentje:
Majd elfordulok a Jobbiktól, ha hatalomra kerül és Magyarország gazdaságát nem indítja be, és a külföldi cégeket támogatja, a munkahelyek csökkenni fognak, az átlag kereset meg egyre kevesebbet ér. És itt nem az adókkal van a baj, hanem azzal hogy nem oda rakja a pénzt ahová kéne. Én régebben Fideszes voltam, de mivel már "bizonyítottak" igy nem szavazok többé rájuk. Ja meg ez a zsidó se.g.gnyalás amit Áder csinál az szerintem gusztustalan.
2012. jún. 17. 10:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!