Vona Gábor azért nagyon ráérez a dolgokra, nem?
Gratulálok! Szerinted Magyarországon több százezer lecsúszott, züllött ember van, akik közül egy sem ismeri a Szózatot. Mind-mind rákos daganatok a haza testén, akiket ki kellene vágni belőle. Csak azért, mert másképp gondolkodnak. Lám, a tolerancia bajnokai karikacsapásra zsarnokok lesznek, ha a saját érdekeiket kell védeniük.
38-as
Valaki a kommentek elején felvetette hogy lám csak a jobbikosok mernek érvelni :)))
Milyen fura hogy én spec tényeket és érveket hozok fel míg pont a jobboldali kommentelők MINT TE IS 38-aska(!!) maszatolsz és csak úgy általánosságban beszélsz!!
1.
Vona nem a legokosabb töritanár de szerintem még ő is tudja mit jelent ha azt mondja hogy a saját érdekkörükben ők fognak exportálni... Sajnos a választóiknál már alacsonyabb a szint így ők nem értik!
De drukkolja a kínai magyar kenyér exportnak ha akarsz :))
2. feljelentések:na itt is érvek nélküli volt a válaszod :) Ez a "nézz utána" duma azoknak való akiknek nincsenek érveik :))
Nem igazán akartam elvinni a dolgot az lmp-jobbik irányba mert kicsit sarkos de már mindegy...
Szóval földügyben eddig csak lmp-s feljelentések voltak, jobbikos egy sem!! Gyurcsány ügyében szintén inaktív volt a jobbik és Sukoró miatt is csak az lmp tett feljelentést! Magyarán a legtöbb jobbikos propaganda ügyben fura módon az lmp lép csak. Mondjuk ez érdekes...
A jobbik meg teszi a feljelentést a Horthy szobor miatt vagy a délvidéki mészárlás miatt. Ami fontos de az ügyészségen feljelentést tenni? És majd kivonul a rendőrség és nyomokat kell rögzítenie egy majd 70 éves esetben?
Szóval a jobbik rengeteg politikai feljelentést tesz míg az lmp-sek, már bocs, de inkább hasznosak az embereknek!
Szóval "néz utána" :P
És ki a tisztességes ember? tehát a te nézetedben az elfogott első két móri "mészáros" nem tisztességes és őket agyba-főbe lehet verni? Persze aztán kiderült hogy ártatlanok... Míg mondjuk ha utálom Orbánt és valami erőszakos tettet hajtok végre akkor én tisztességes vagyok?
És bizony a jobbik konkrétan a csendőrséget akarja és annak régi rendszerét a "rendszabályozásokkal"!
Nekem van egy olyan érzésem hogy sok itt az olyan pártszavazó (legyen mszp,lmp,fidesz,jobbik stb) akinek fogalma sincs a pártja tevékenységéről és véleményéről csak a saját elképzelését látja bele valamelyik pártba vagy 1-2 beszédet meghallgatott valamelyik párttagtól és azért szavaz rájuk. Aztán lehet hogy maga a párt homlokegyenesen mást akar és emiatt jönnek a csalódások...
Talán ne zárjuk ki a nekünk nem tetsző adatokat és azokat is vegyük figyelembe!!! Magyarán legyenek VALÓDI(!!!!!) érveink egy párt mellett!
Na és ezután legyen valaki jobbikos ha akar!
"Gratulálok! Szerinted Magyarországon több százezer lecsúszott, züllött ember van, akik közül egy sem ismeri a Szózatot. Mind-mind rákos daganatok a haza testén, akiket ki kellene vágni belőle. "
Nézzenek oda, mintha gondolatolvasó lennél. Tényleg ezt gondolom. Toleráns? A hazzaffyakkal szemben sosem voltam toleráns mert nem jár nekik tolerancia. Az agresszorokat le kell törni.
"A Csendőrség a leghatékonyabb bűnüldözési szerv volt a 20. századi magyar történelemben. "
Elolvastam és lefárasztott...
Szinte 100%-os mutató??? Mi van?
Még rendes statisztikát sem vezettek és az elfogás kb az volt hogy "valoszínűleg" ki volt a tettes!
Már máshol meséltem hogy a dédnagyapám mesélt hogy milyen volt amikor a szomszédját iszonyatosan elverték a csendőrök csak azért mert annak a lánynak udvarolt mint a csendőr fia!
A csendőrök kiskirályok voltak a maguk területükön és ha lopás történt, letartóztattak valakit és kész! És ez így 100%-os teljesítés lett!
tessék megkérdezni mindenkinek nagyszülőket hogy milyen volt valójában a csendőrség!
Egyrészt előtte még nem volt ilyen biztonsági szerv így persze hogy sokat jelentett! Ugyanakkor az ilyen hatalma mítoszok hogy 100%-os mutató meg hasonlók, ez csak mítosz és ilyet bármikor produkálhat bármelyik rendőrség ha nem kell bizonyítékokkal vacakolnia és bárkit bevághat a börtönbe akit bűnösnek gondol!
Vagy végeredményben ezt akarja akkor a jobbik visszahozni? Hogy nem fontos a bizonyítási eljárás és ha valaki gyanús azt addig lehet verni míg "be nem vallja vétkességét"??
Hát gratula...
Egyre jobb érvek a jobbik mellett...
"...Jobbik a legjobb magyar párt. Vagyis talán az egyetlen magyar párt."
Valoszínű minden jobbik hívő így gondolja!
Kb mint a fideszesek a fideszrő vagy az mszp-sek az mszp-ről, mdf-esek... stb.
Persze ők azok akiket semmilyen tény nem fordíthatja el a vezérüktől!
Na ők a kerékkötői a magyar politikának!!!!
Mert ha ők elfordulnának a pártjuktól ha az sunyiságot tesz vagy hazudik, talán más lenne most a magyar politika!
nem mellesleg annó a miépesek jöttek ugyanezzel, vagyis hogy csak az az igaz magyar aki rájuk szavaz... a többiek meg idegenszívű árulók kb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!