Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor azért nagyon...

Vona Gábor azért nagyon ráérez a dolgokra, nem?

2012. jún. 14. 23:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/90 yossarian44 ***** válasza:
87%

Előző, azért nem köt bele senki, mert szerintem már unalomig ismeri mindenki a frusztrált jobbikos verbális sortüzét. A Jobbik "alternatívái" igazából ló.fasz.ok, gazdaságilag értelmetlen puskalövések. A kedvencem az volt, amikor Vona keleti piacok szerzéséről makogott - ami irreális, hisz a magyar áru a nyugati piacnak megfizethető, a keletinek már bajosan - illetve az, hogy nem igaz, hogy nem lehet akaraterővel új piacokat szerezni.

Na, hát pont azzal nem lehet.

Ha a Jobbik.hu-n körbenézel, akkor semmi konkrétumot nem találsz. Le van írva, hogy a kormány szar, mi az, hogy a rabbit megvédi a kormány, a cigányok rosszak, és kb. punktum.

Az is ott van, hogy tiltakoznak a külföldi kézre került földek ellen - ami még szép is - de az nem zavarja őket, hogy ugyanígy magyar oligarchák is kapnak földeket pontosan ugyanolyan gyanús zsebszerződések miatt, pont olyan igazságtalanul.

Bizonyára köze van a dolognak ahhoz, hogy a magyar oligarcha még fizethet a pártkasszába, és szavazhat rájuk, a külföldi meg nem.

A cigánybűnözésnél a halálbüntetést verik de keservesen, holott már igen régóta ismert, hogy a halálbüntetés nem visszatartó erő egy olyan embernél, aki olyan tudatállapotba kerül, hogy gyilkosságot kövessen el. Arról a hülyeségről nem is beszélve, hogy majd az állami fémkereskedelmi monopólium majd csökkenti a színesfémlopást.

Összességében, szinte kizárólag érzelmekre ható, szövegeléssel letudható témákat választanak, a komoly témákat (az államadósság csökkentése, a nyugdíjrendszer fenntarthatósága, az egészségügy finanszírozási problémáinak enyhítése) megfontoltan kerülik, mert akkor feltűnik a dilletáns hozzáállás.

2012. jún. 15. 14:45
 22/90 anonim ***** válasza:

nem vagyok nagy rajongója a Jobbiknak, de a beszéd pontjaival nagy részt egyet értek. egy csak a bökkenő - hogy ezeket a dolgokat sorolja az összes ellenzéki párt. az meg már egyén dolga, hogy melyiket emeli ki a többi közül.

szerintem egy pártot egy negyedórás beszéd határoz meg, amiben az elmúlt két év lépéseiért cseszegetik a kormányt (még ha egyet is értek velük), mert mindenki, akinek van egy kis beszélőkéje, ugyanezt meg tudja tenni.

2012. jún. 15. 14:47
 23/90 anonim ***** válasza:

# 21/22

Tájékozódj egy kicsit jobban, és akkor nem fogsz ilyen sületlenségeket beszélni :)

2012. jún. 15. 15:42
 24/90 yossarian44 ***** válasza:
59%

Tájékozódj annyit mint én, és akkor érteni is fogod, amit írok.

Mert ez így csak egy random odaszólás, se ereje, se veleje.

2012. jún. 15. 15:44
 25/90 anonim ***** válasza:
30%

Nem tudom, mire alapozod, hogy a keleti piac nem tudja megfizetni a magyar terméket. Biztosan van a közgazdászoknak egy világtérképe, amin húztak egy egyenes függőleges vonalat Magyarország közepén. Balra vannak a gazdagok, jobbra a szegények...

Csak akarattal valóban nem lehet piacot teremteni, de anélkül még annyira sem. Nehéz például úgy szövetséget kötni az oroszokkal, hogy sz@rozunk velünk a Nabucco ügyben.

Ha valóban tájékozott lennél, akkor tudnád, hogy a Jobbik kezdeményezte a magyar termőföldek megvédésére irányuló akciót és az oligarcha bizottság felállítását is. Az egyetlen párt a parlamentben a Jobbik, akinek nincs semmi takargatnivalója.

A halálbüntetés szerintem igenis visszatartó erő, nem tudom miért kezeled tényként hogy nem. Mai napig vitatkoznak róla kriminológusok. Egyébként sem csak ez a célja, hanem morális alapja is van. Már bocsánat, de az én adómból ne etessék Sztojka Ivánt élete végéig. Természetesen nem csak ebből áll a Jobbik cigánypolitikája, beszélhetnék itt most a Csendőrségről, a szociális kártyáról, a bennlakásos iskolákról...Olvass utána, vagy egyszerűen csak utazz le Gyöngyöspatára, ahol Juhász Oszkár keze alatt karikacsapásra megszűnt a cigánybűnözés. Még a megyei rendőrfőkapitány szerint is.

Az államadóssággal kapcsolatban a Jobbiknak van a legmarkánsabb véleménye, csodálom, hogy nem gyulladt ki a kezed alatt a billentyűzet, amikor erről írtál. Nincsen egyébként az a terület, amihez a Jobbiknak ne lett volna javaslata, ajánlom figyelmedbe a parlament oldalát, valamint a barikad.hu illetve kuruc.info weboldalakat.

2012. jún. 15. 16:04
 26/90 anonim ***** válasza:
41%

16:04

Hiába koptatod a billentyűzetet, soha nem fogja bevallani h neked van igazad.

Hiába Gyöngyöspata meg a többi.

2012. jún. 15. 16:18
 27/90 yossarian44 ***** válasza:
86%

"Nem tudom, mire alapozod, hogy a keleti piac nem tudja megfizetni a magyar terméket. Biztosan van a közgazdászoknak egy világtérképe, amin húztak egy egyenes függőleges vonalat Magyarország közepén. Balra vannak a gazdagok, jobbra a szegények..."

Hallod, van. A keleti piacokon a minimálbér még a magyarnak is töredéke, nemhogy a németnek. Az ukrán minimálbér olyan 25.000 forint körül van, az orosz olyan 30.000, Kínában van ahol a 10.000 forintot se üti meg. Számold ki, hogy ebből mennyi magyar gyártású árucikket lehet venni, úgy hogy az itthoni nagyker árra még ráteszed a szállítás költségeit, meg a vámot.

Segítek, valószínűleg egyetlen német többet bírna elkölteni magyar árura, mint egy kisebb utca lakossága Kínában.

"Ha valóban tájékozott lennél, akkor tudnád, hogy a Jobbik kezdeményezte a magyar termőföldek megvédésére irányuló akciót és az oligarcha bizottság felállítását is."

A termőföldesről pont az előbb beszéltem, ott a kétszínűségről is szó esett. Érdekes, hogy bizottságot állítanak fel az oligarchák ellen, de a termőföldvásárlás elleni fellépésnél csak a külföldi felvásárló zavarja őket, az oligarcha annyira nem.

"A halálbüntetés szerintem igenis visszatartó erő, nem tudom miért kezeled tényként hogy nem."

Azért, mert három okból ölnek az emberek:

1. Indulatból

Aki annyira dühös, hogy öl, az nem gondolja végig, hogy mit kap érte.

2. Haszonszerzésből

Aki azért öl, hogy haszna legyen belőle, az mindenképpen arra gondol, hogy nem fogják elkapni, így élvezni tudja a pénzt, amit nyer ezzel. Aki biztos abban, hogy megússza, annak édesmindegy, hogy mit szabnak ki rá.

3. Mert betegek

Van aki belső kényszerből öl, vagy mert nem normális, az ilyet akár élve nyúzással is fenyegetheted, akkor is ölni fog.

Mivel a bűnelkövetők nagy része ebbe a három kategóriába beesik, ezért értelmetlen kivetni a halálbüntetést, mert ezekre az emberekre nincs visszatartó erővel, viszont arra nagyon jó, hogy ártatlan embereket is megöljön az ítélet végrehajtás.

"Már bocsánat, de az én adómból ne etessék Sztojka Ivánt élete végéig."

Sztojka Istvánnak nem fontos sokat ennie, és nem is fontos, hogy jó és tápláló legyen az a kaja.

".Olvass utána, vagy egyszerűen csak utazz le Gyöngyöspatára, ahol Juhász Oszkár keze alatt karikacsapásra megszűnt a cigánybűnözés. Még a megyei rendőrfőkapitány szerint is."

Valószínűleg nem megszűnt, hanem máshová került át. 1-2 éven belül erről ilyen optimistán nyilatkozni elég naiv dolog.

"Az államadóssággal kapcsolatban a Jobbiknak van a legmarkánsabb véleménye, csodálom, hogy nem gyulladt ki a kezed alatt a billentyűzet, amikor erről írtál."

Mi is? Remélem nem azt mondod, hogy újratárgyalják, mert akkor akkorát fogok röhögni, hogy bereped a kijelző.

"Nincsen egyébként az a terület, amihez a Jobbiknak ne lett volna javaslata"

Azt nem mondtam, hogy kevés, vagy nincs javaslatuk, inkább azt, hogy a javaslatuk hülyeség.

"valamint a barikad.hu illetve kuruc.info weboldalakat."

Viccoldalakból csak a Hírcsárdát olvasom.

2012. jún. 15. 16:28
 28/90 yossarian44 ***** válasza:
82%

"Hiába koptatod a billentyűzetet, soha nem fogja bevallani h neked van igazad."

Bevallani csak azt lehet, ami igaz. Ami nem, azt nem is fogom.

2012. jún. 15. 16:28
 29/90 anonim ***** válasza:
100%

"ajánlom figyelmedbe a parlament oldalát, valamint a barikad.hu illetve kuruc.info weboldalakat."

érdekes, már rengetegszer láttam/hallottam hogy jobbikos emberek mennyire tiltakoznak, mondván, hogy a kuruc.info nem az ő oldaluk. egyébként szeretném, ha így lenne, mert a kuruc.info egy online elemgyógyintézet, ami hírek közlésére nem alkalmas, csak arra, hogy rengeteg hülyét egy rakáson megtalálj.

olyan mérleget, mint a kurucé, még életemben nem láttam, de tuti, hogy a nyelve valahol a Föld körül kering, az egyik serpenyő meg Hawaii-ig ütötte át a Földet.

hülye az, aki hisz a kuruc.infonak.

2012. jún. 15. 17:28
 30/90 yossarian44 ***** válasza:
74%
Előző, a kurucnak minden nyelven és országban van megfelelője. A kedvencem az izraeli variáns, nagyon tanúságos, hogy ugyanúgy fröcsögnek a cionisták, mint a mélymagyarok...
2012. jún. 15. 17:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!