Vona Gábor azért nagyon ráérez a dolgokra, nem?
2012. jún. 14. 23:54
1/90 anonim válasza:
Igen, ezt hívják demagógiának, populizmusnak. Régi, bevált eszköz a politikában.
2/90 nem dávid válasza:
Szépen elmondta mi a baj... mszp is elmondja most hogy mi a baj de amikor ő volt akkor sz*rt rá...
3/90 A kérdező kommentje:
Igen csak valahogy érezni az ő szavain hogy ezeket komolyan gondolja a többi párt képviselőivel ellentétben. Szerintem adni kellene neki(k) egy esélyt.
2012. jún. 15. 00:25
4/90 anonim válasza:
Szerintem is szavazzuk meg, ők még úgy sem alakítottak kormányt.
5/90 anonim válasza:
Egyszer beszéltem vele,ha nem lenne felesége nagyon ráéreznék én is Vona Gáborra...22l
6/90 anonim válasza:
Igen. Ő a legigazabb magyar emberek egyike, és mindig egy gondolattal előttem jár.
7/90 anonim válasza:
"Ő a legigazabb magyar emberek egyike, és mindig egy gondolattal előttem jár."
Minősít téged. Vona Gábor a tescoban lenne árufeltöltő, ha nem nemzetieskedte volna be magát a tutiba.
8/90 anonim válasza:
Mért pont árufeltöltő?töri tanár amúgy...nem vagytok túl humor heroldok,viccből írtam az előbbi kommentet...22l
9/90 anonim válasza:
Vona az egyik legtehetségesebb politikus Magyarországon, ezt mindenki tudja, még az ellenségei is. Nem is nagyon mer kiállni vele nyilvános vitára senki. Azóta különösen, mióta Pintért beégette.
10/90 anonim válasza:
Hát igen, ahhoz képest, h mekkora hülye senki nem mer egy politikai vitát bevállalni vele.
Kicsit égő lenne arról magyarázkodni Orbannak vagy bárkinek, h miért is van az, h a cigokat mindenhonnan hzazavarják és már a kanadaiak is rájöttek, h nincs itt semmiféle rasszizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!