Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért én vagyok a szemét, ha...

Miért én vagyok a szemét, ha kijelentem, hogy nem maradok az országban ha a Jobbik kerül hatalomra?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem.

Miért én vagyok a szemét? Csak azért, mert nem akarok olyan országban élni, ahol az ilyen középkori gondolkodású párt irányít, és olyan törvényeket hoznak, hogy börtönbe zárják az ateistákat meg a melegeket???

Én egy homoszexuális lány vagyok, próbálok hasznos tagja lenni a társadalomnak, az ég világon semmi nem látszik rajtam. Mégis ilyen időket kell megélni, hogy egy ilyen dilettáns radikális párt ilyen törvényeket akarna bevezetni a XXI. században?

Most ha én nem ártottam senkinek semmit, akkor is vonuljak börtönbe, mert egyeseknek az felel meg?

Miért én vagyok a szemét, amiért azt mondtam, hogy nem vagyok hajlandó egy ilyen tolerancia nélküli országban élni, ahol az embereket azok ellen fordítják akik ellen akarják??

Csak azért "haljak meg" mert homoszexuális vagyok és másoknak ez felel meg, meg a Jobbik pártnak?

NEM provokációnak szánom a kérdést, de tényleg nem értem. Osztrák ismerősöknek mutattam ezt a dolgot, hogy mit akarnának ezek bevezetni, ha hatalomra kerülnének. Ők mondták, hogy ez felháborító, és hogy ilyet engedne a nép nekik, révén hogy egyre több támogatójuk van.....

Hogy lehet már olyan törvényt akárcsak kitalálni is, hogy "börtönbe zárok X embert mert meleg vagy ateista" ? És az emberek többsége ezeket támogatja????

Bocsánat a kirohanásomért, de nagyon felhúztam magam. Mit ártottam én ezeknek? A normális melegek is elítélik a felvonulást, szerintem sincs szükség arra...

De most tényleg csak azért büntessenek engem meg, mert pár idiótának ez az óhaja, és ettől lenne jobb az élete??

(beszólásokat NEM kérek, köszi)

21/L

2012. máj. 17. 10:04
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
42%

Nézd, nem csak a jobboldal privilégiuma az, hogy utcára vonuljon ha valami nem tetszik. Szerintem ha a nemzeti oldal rendezhet nyilvános beszédet, felvonulást, bánomisén akkor mindenkinek van hozzá joga.

Más ember meg azt nem szeretné, hogy borotvált fejű, katonai ruhás vadmagyarok masírozzanak. Az emberek ilyenkor is azt csinálják,hogy nem viszik a gyereket oda, ha nem akarják hogy a gyerek ezt lássa. Meg te se mész oda.

Azzal, hogy azt mondtam, hogy miért ne legyen melegfelvonulás, még nem zárom ki, hogy tüntessenek a frissdiplomások, a kisgyerekes anyák, az álláskeresők. Sőt, a nagy részükkel én is mennék tüntetni mert botrányos ami van.

A fétisht meg ne keverjük bele. Ez a meleg közösségen belül kb. 4-5%, a melegek aránya szintén alacsony. Vagyis egy kisebbségi csoport egy töredékéről beszélsz.

2012. máj. 20. 10:11
 42/42 anonim ***** válasza:
Jah persze. Meg ahogy azt Móricka elképzeli :/
2012. máj. 20. 16:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!