Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért én vagyok a szemét, ha...

Miért én vagyok a szemét, ha kijelentem, hogy nem maradok az országban ha a Jobbik kerül hatalomra?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem.

Miért én vagyok a szemét? Csak azért, mert nem akarok olyan országban élni, ahol az ilyen középkori gondolkodású párt irányít, és olyan törvényeket hoznak, hogy börtönbe zárják az ateistákat meg a melegeket???

Én egy homoszexuális lány vagyok, próbálok hasznos tagja lenni a társadalomnak, az ég világon semmi nem látszik rajtam. Mégis ilyen időket kell megélni, hogy egy ilyen dilettáns radikális párt ilyen törvényeket akarna bevezetni a XXI. században?

Most ha én nem ártottam senkinek semmit, akkor is vonuljak börtönbe, mert egyeseknek az felel meg?

Miért én vagyok a szemét, amiért azt mondtam, hogy nem vagyok hajlandó egy ilyen tolerancia nélküli országban élni, ahol az embereket azok ellen fordítják akik ellen akarják??

Csak azért "haljak meg" mert homoszexuális vagyok és másoknak ez felel meg, meg a Jobbik pártnak?

NEM provokációnak szánom a kérdést, de tényleg nem értem. Osztrák ismerősöknek mutattam ezt a dolgot, hogy mit akarnának ezek bevezetni, ha hatalomra kerülnének. Ők mondták, hogy ez felháborító, és hogy ilyet engedne a nép nekik, révén hogy egyre több támogatójuk van.....

Hogy lehet már olyan törvényt akárcsak kitalálni is, hogy "börtönbe zárok X embert mert meleg vagy ateista" ? És az emberek többsége ezeket támogatja????

Bocsánat a kirohanásomért, de nagyon felhúztam magam. Mit ártottam én ezeknek? A normális melegek is elítélik a felvonulást, szerintem sincs szükség arra...

De most tényleg csak azért büntessenek engem meg, mert pár idiótának ez az óhaja, és ettől lenne jobb az élete??

(beszólásokat NEM kérek, köszi)

21/L

2012. máj. 17. 10:04
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Egyenlőre még Magyarországnál és a Jobbiknál tartunk. Szlovákiáról szó nem volt.

Hanem ezekről a közfelháborodást keltő "javaslatokról" melyeket "bedobott" a köztudatba....

2012. máj. 17. 10:43
 12/42 anonim ***** válasza:
51%
nagyszerű, akkor csak én voltam béna
2012. máj. 17. 10:56
 13/42 A kérdező kommentje:
Mire érted ezt?
2012. máj. 17. 10:57
 14/42 anonim ***** válasza:
67%
Én meg lassan ott tartok, hogy ha nem a Jobbik kerül hatalomra, vagy valami csoda folytán nem kezd el történni valami pozitív dolog a következő 2-3 évben a Fidesz oldalán, akkor én is elhagyom...
2012. máj. 17. 11:08
 15/42 anonim ***** válasza:
54%

Előző vagyok.

Ja, és nincs semmi bajom a melegekkel, nem ezért vagyok jobbik szimpatizáns.

Mellesleg a mostani rendszerben is tiltva van, hogy kérdéseket tegyél fel a holokausztról, és lassan az EU-ról se lehet majd...

2012. máj. 17. 11:13
 16/42 anonim ***** válasza:
54%

Nem egészen értelek. Akkor te most kiírtad a homlokodra, hogy b.uzi vagy? Vagy mégis ki honnan tudja? Hogy mit csinál otthon a hálószobádban, az mindenkinek a magánügye, de hogy az utcán hangoztatják, és követelik a jogaikat, az igenis gusztustalan!

Egyébként miből gondoljátok, hogy mostanában itt helyreáll a rend, és több munka lesz? Szerintem a helyzet egyre romlik, és nem csak Magyarországon, hanem egész Európában.

Én a Jobbikra fogok szavazni, lehet lepontozni. És nem 14 éves gyerek vagyok.

2012. máj. 17. 13:58
 17/42 anonim ***** válasza:
44%
kedves utolsó: az hogy valaki meleg, az azzal jár, hogy párkapcsolata van, az az ember a családja. Eléggé nyilvánvaló lesz ahogy idősödik az ember. Ha nem is 20 évesen, de 35-40 évesen már biztos.
2012. máj. 17. 14:34
 18/42 anonim ***** válasza:

És miért nyilvánvaló? Akár bérlőtársak is lehetnek, kinek mi köze hozzá, hogy a hálószobában mi történik.

Az én hálómba legalábbis nem jár be a Jobbik, hogy mit csinálunk ott a férjemmel.

2012. máj. 17. 15:15
 19/42 anonim ***** válasza:
44%

13:58!

"Vagy mégis ki honnan tudja? Hogy mit csinál otthon a hálószobádban, az mindenkinek a magánügye, de hogy az utcán hangoztatják, és követelik a jogaikat, az igenis gusztustalan!"

Hadd világítsak rá a mondatodban rejlő problémára: "Nem érdekel, hogy ki Jobbikos a hálószobájában, de az utcán ne hangoztassa, mert az igenis gusztustalan!" Ezzel a mondatommal szerinted mi a baj?

Ha valaki a saját neméhez vonzódik, akkor bizony szeretne teljes értékű életet élni. Van nekem is két barátom, akik mellesleg egy leszbikus párt alkotnak. Ahogy én a barátnőmet átkarolva, néha egy-egy csókot adva neki bárhova elmehetek, ők ezt nem tehetik meg anélkül, hogy ne kapjanak egy-két beszólást. Amíg én nyugodtan beszélhetek a munkahelyemen arról, hogy mennyire szeretem a barátnőmet, addig ők nem tehetik, mert ki tudja, mikor rúgják ki őket emiatt. Amíg én a párommal minden jogot megkapunk az államtól, amiben elismerik a kapcsolatunkat, addig az övékét csak részlegesen.

És amíg a fenti problémák fennállnak, addig ez azt jelenti, hogy nem teljes jogú tagjai a társadalomnak (és ezt te is elismerted már a kérdésedben). És ekkor igenis tüntetni kell érte. (Az, hogy ki milyen erkölcstelen, polgárpukkasztó, botrányos öltözékben teszi ezt, más kérdés, azt el lehet ítélni. De nem csak az LMBT társadalom tagjai csinálnak ilyet, de mégis csak ezt a csoportot ítélik el egységesen miattuk.)

2012. máj. 17. 15:18
 20/42 anonim ***** válasza:
28%

Milyen 11%?

Épp az, h áprilisban az volt a hírekben, h 22%, amivel az Mszp-t beelozik lassan.

Itt is ezen ment a vinnyogas, főleg mikor szóba jött, h a mostani 16-18 évesek között valami 60% a támogatottságuk és ugye ezek a fiatalok 2014-ben már fognak szavazni.

Szal én nem lennék olyan biztos a melegek helyében.

2012. máj. 17. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!