Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért én vagyok a szemét, ha...

Miért én vagyok a szemét, ha kijelentem, hogy nem maradok az országban ha a Jobbik kerül hatalomra?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem.

Miért én vagyok a szemét? Csak azért, mert nem akarok olyan országban élni, ahol az ilyen középkori gondolkodású párt irányít, és olyan törvényeket hoznak, hogy börtönbe zárják az ateistákat meg a melegeket???

Én egy homoszexuális lány vagyok, próbálok hasznos tagja lenni a társadalomnak, az ég világon semmi nem látszik rajtam. Mégis ilyen időket kell megélni, hogy egy ilyen dilettáns radikális párt ilyen törvényeket akarna bevezetni a XXI. században?

Most ha én nem ártottam senkinek semmit, akkor is vonuljak börtönbe, mert egyeseknek az felel meg?

Miért én vagyok a szemét, amiért azt mondtam, hogy nem vagyok hajlandó egy ilyen tolerancia nélküli országban élni, ahol az embereket azok ellen fordítják akik ellen akarják??

Csak azért "haljak meg" mert homoszexuális vagyok és másoknak ez felel meg, meg a Jobbik pártnak?

NEM provokációnak szánom a kérdést, de tényleg nem értem. Osztrák ismerősöknek mutattam ezt a dolgot, hogy mit akarnának ezek bevezetni, ha hatalomra kerülnének. Ők mondták, hogy ez felháborító, és hogy ilyet engedne a nép nekik, révén hogy egyre több támogatójuk van.....

Hogy lehet már olyan törvényt akárcsak kitalálni is, hogy "börtönbe zárok X embert mert meleg vagy ateista" ? És az emberek többsége ezeket támogatja????

Bocsánat a kirohanásomért, de nagyon felhúztam magam. Mit ártottam én ezeknek? A normális melegek is elítélik a felvonulást, szerintem sincs szükség arra...

De most tényleg csak azért büntessenek engem meg, mert pár idiótának ez az óhaja, és ettől lenne jobb az élete??

(beszólásokat NEM kérek, köszi)

21/L

2012. máj. 17. 10:04
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

A 22%-ot erősen kétlem.

De mondom. Ha hatalomra jutnak, én elmegyek külföldre. Aztán csináljanak itt a "jobb" magyarok (akik megszavazták őket) azt amit akarnak. Botrányos hogy ilyen javaslat előfordulhat 2012-ben.

De én nem vagyok hajlandó bujkálni, meg meghazudtolni önmagam csak azért, mert a jobbiknak és a csőcselékének ez megfelel.

Utolsó, lásd be, ha ezek hatalomra kerülnek, minimum kivágnak az EU-ból minket.

A melegfelvonulással én (ahogy a többi normális meleg) SEM értek egyet. De a vicc az, hogy róluk alakítják ki az általános képet a melegekről.

Sőt sokan, akik felvonulnak, nem is igazi melegek, hanem így akarják a figyelmet felhívni magukra. A botrányos öltözködést is ugyan úgy elítélem.

De egy átlagos példa : egy heteroszexuális párnál is gáz meg ciki ha az utcán enyelegnek, azzal nincs gond?

Mert a heteroszexuálisok közül is vannak olyanok, akik olyat csinálnak fényes nappal az utcán, hogy rendes ember nem nézi őket jó szemmel.

2012. máj. 17. 15:33
 22/42 anonim ***** válasza:
39%

Azért mókás, amikor néhány jobbikos balhézik, arra ráfogják, hogy ne az alapján általánosítsunk, amikor néhány meleg felvonul, akkor természetesen minden meleg olyan.

Nem is mókás. Szomorú.

2012. máj. 17. 15:41
 23/42 anonim ***** válasza:
43%

Nem vagy te szemét,csak simán hülye

1.a jobbik nem büntetné a homoszexualitást,csak annak népszerűsítését.Ettől még nem büntetnek meg ha az utcán kézenfogva mászkálsz egy azonos neművel.Ez főleg a felvonulás,és az ezt népszerűsítő,normális dologként feltüntető reklámok,műsorok miatt vetették fel

2.az istentagadást sem büntetnék,ez is egy hazugság,a jobbik az mszp javaslatára válaszul hozta fel,szarkasztikus stílusban,és ők sem gondolták komolyan

Gondolkodjál már mielőtt felteszel egy ilyen idióta kérdést,de elég lett volna ha csak beírod googleba,és rákkattintassz az első találatra hogy télleg büntetné e

Jó lenne végre megérteni hogy az atv-s infokat erős fenntartással kell kezelni,mivel a nagyrészük ferdített hazugság

2012. máj. 17. 16:01
 24/42 anonim ***** válasza:
15%
Nyugi, soha nem fognak hatalomra kerülni, mindig ilyen 10-20 % közötti párt lesznek, max. 25%. Normális gazdasági elképzelésük nincsen, nem tudnák elvezetni az országot.
2012. máj. 17. 16:06
 25/42 anonim ***** válasza:
44%

Ha te tudnád, hogy az osztrákok, franciák, németek, angolok hogy szidják a keleti bevándorlókat és a melegeket, rögtön kipukadna a lufid a nyugati toleranciáról.

Az meg, hogy te homokos vagy, a magánügyed. Az a baj veletek melegekkel, hogy nem bírtok k*ssolni, mindig produkáljátok magatokat. A kutya se zavarna titeket, ha ti nem viselkednétek felháborító módon, és nem akarnátok mindenáron letolni az emberek torkán azt, hogy ti normálisak vagytok.

Viselkedjetek az utcán és a munkahelyen szolidan, a magáneleteteket tartsátok a négy fal között, és oké.

2012. máj. 17. 16:14
 26/42 anonim ***** válasza:
22%
Még v.mi: ti, akik nem vonulgatós homik vagytok, értessétek már meg a majmabbik társaitokkal, hogy ne provokálják az embereket. Rátok lehet, hogy hallgatnának. Mert ránk nem hallgatnak.
2012. máj. 17. 16:18
 27/42 A kérdező kommentje:

16:14

Mert szerinted én nyilvánosan csókolózik vagy ilyesmi? Tudod az a baj, hogy a felvonulókról alkottok képet a többi melegről, holott a normálisabb melegeknek eszük ágában sem lenne ilyen felháborító viselkedéssel végigmenni valahol. Hidd el, hogy mi ugyanúgy elítéljük a felvonulást, csak arra kérünk titeket, hogy NE EZ ALAPJÁN ítéljétek meg a többi meleget.

Én tiszteletben tartok mást, ezért nem sétálgatok senkivel kézen fogva, miközben rengeteg hetero olyat csinál az utcán, ami tényleg felháborító?? (némelyik képes meztelenkedni, mindenki előtt nyalják-falják egymást, ez ugyanúgy visszataszító)

Sajnos nem tudok a felvonulás ellen tenni semmit, pedig ha én beleszólhatnék a dologba, akkor eltörölném, mert felesleges. De ténylegesen NEM ez alapján kéne a többieket is megítélni, pont ez a baj, hogy sokan sajnos ezt csinálják. Látnak valami trógert aki így-úgy de felháborítóan öltözködik és viselkedik, akkor már "az összes meleg ilyen"....

Ne hidd azt hogy ez az átlagos, korán sem !! Nekem is vannak meleg ismerőseim, ha nem ismerném őket, nem is tudnám megmondani róluk, hogy azok.

De ez a "népszerűsítés".....most ez mi? Ki népszerűsíti? Ki látott már olyan plakátot, vagy reklámot, vagy olyan beszédet, hogy "Legyen ön is homoszexuális!" ugyan már kérlek....

De mondom. Én, mint meleg is betiltanám a felvonulást, mert semmi értelme, és csak mélyíti a gyűlöletet.

De nem ez alapján kell ítélkezni, mert a többség abszolúte nem ilyen.

2012. máj. 17. 16:26
 28/42 A kérdező kommentje:

" értessétek már meg a majmabbik társaitokkal "

gratulálok, nagyon értelmes. Te meg légyszíves értessed meg a heteroszexuális betörőkkel, hogy ne törjenek be sehova, hogy a heteroszexuális bűnözők ne bűnözzenek, stb......

Próbállak ész érvekkel meggyőzni, erre te meg ilyenekkel jössz. Most szerinted ez olyan egyszerű lenne? Ne légy már ilyen naiv. Nem tartunk mi gyűléseket vagy ilyesmi....

Azt hiszed mi tudunk ellene tenni? Dehogy tudunk.....

2012. máj. 17. 16:28
 29/42 anonim ***** válasza:
0%
múgy meg szerintem csomagolj mert ha így dolgozzák le a Fidesz előnyét akkor 2014-re akár meg is lehet, de 2018-ra biztos.
2012. máj. 17. 20:49
 30/42 anonim ***** válasza:
28%
remélem megnyerik a következő választást,és rendet tesznek ebben a mételyben amit az elmúlt 20 évben csináltak ebből a szerencsétlen országból
2012. máj. 17. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!