Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok, a Jobbik a...

Mit szóltok, a Jobbik a melegek után már az ateistákat is büntetné?

Figyelt kérdés

[link]

Annak ellenére, hogy az ő szimpatizánsaik között van a majdnem a legtöbb ateista. Mi a véleményetek?

2012. máj. 16. 22:14
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
88%
K*rva anyjukat.
2012. máj. 16. 22:17
 2/32 anonim ***** válasza:
0%
Azt elég nehéz lesz neki, mert a világon ateista ember még nem született.
2012. máj. 16. 22:28
 3/32 Shai-Hulud ***** válasza:
86%

Na ezért nem (sem) szavaznék a Jobbikra. Régen rossz, ha egy CSOPORTOT büntetnek... Akármiért is.

Pedro

2012. máj. 16. 22:29
 4/32 anonim ***** válasza:
9%

De mi lenne a büntetés?

Szerintem épp elég büntetés ateisták számára, hogy a mennyek országára alig van reményük. A múltban sokan haragudtak reájuk és harcoltak ellenük.

A büntetés módszerét én teljes egészében elvetendőnek tartom. Csatázni? Egészséges ember sántákkal és vakokkal verekedjék? Mert nyomorékok, jóindulattal kell közeledni hozzájuk. Nemcsak hogy nem szabad őket rábeszélni, észre se szabad venniük, mi történik velük. Fejlődésben visszamaradt, még értelemben is gyenge gyermekeknek kell őket tekinteni, bár értelmükről különösen sokat tartanak, és azt hiszik, az ateizmus valami tökéletes tudás.

2012. máj. 16. 22:31
 5/32 anonim ***** válasza:
96%
Ez egy vicces válasz volt, kedves ötös.
2012. máj. 16. 22:33
 6/32 yossarian44 ***** válasza:
98%

"Szerintem épp elég büntetés ateisták számára, hogy a mennyek országára alig van reményük."

Az semmi.

A Nirvánára sincs esélyem, a 72 szüzet sem kapom meg. Ozirisz birodalmába sem jutok be, a Valhalla is zárva van előttem, és még Narnia és a többi meseország is becsukja kapuit.

Szegény én.

2012. máj. 16. 22:37
 7/32 yossarian44 ***** válasza:
98%

"Fejlődésben visszamaradt, még értelemben is gyenge gyermekeknek kell őket tekinteni"

Ez volt a legviccesebb, 6-os... :D

Mondja ezt az ember, akinek még mindig van képzeletbeli barátja, felnőtt létére, nagyon jó! :D

2012. máj. 16. 22:38
 8/32 Shai-Hulud ***** válasza:
96%

yossarian44

Ne aggódj, ha mindenhonnan kizárnak is, nem leszel egyedül.

És hidd el, kívül is van olyan jó társaság, mint bármelyikben a felsoroltak közül! :-D

Pedro

2012. máj. 16. 22:39
 9/32 yossarian44 ***** válasza:
97%

Sőt!

Ha a Mennyek Országába azok az emberek jutnak be, akik tényleg azt hírdetik magukról, hogy oda valók, akkor én egyenesen követelem, hogy sose kerüljek oda... :D

2012. máj. 16. 22:50
 10/32 bumbi02 ***** válasza:
88%

Fejlődésben visszamaradt, még értelemben is gyenge gyermekeknek kell őket tekinteni, bár értelmükről különösen sokat tartanak, és azt hiszik, az ateizmus valami tökéletes tudás.

Hát ezen szakadtam, köszi:) Így hajnalban jól esett:))

Az ateizmus egy megérthető realizmus. Én megértem , és tiszteletben tartom ha valaki hívő. De csak akkor, ha tényleg az, és nem "divat keresztény". Az esetek 90%-ban csak mondják hogy keresztények, miközben nem aszerint élnek. Ateista vagyok, mégse nézem le a mélyen vallásos embereket, örök példaként dédmamámat szoktam felhozni, aki, mikor egy unokája súlyos beteg volt, megfogadta hogy nem eszik pénteken húst, ha "megmenti Isten", és most már 10 éve nem eszik péntekenként húst.

Vissza a témához: hülyeség valakit a vallása miatt büntetni, vagy mert máshogy gondolkodik pl mert magyargyülölő, ha neki az jó, akkor legyen úgy, ha a hülyeséget és a logikátlan gondolkodást is büntetnénk, a pártkatonák - Jobbik részlegén is - elég gyorsan legatyásodnának.

2012. máj. 17. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!