Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért én vagyok a szemét, ha...

Miért én vagyok a szemét, ha kijelentem, hogy nem maradok az országban ha a Jobbik kerül hatalomra?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem.

Miért én vagyok a szemét? Csak azért, mert nem akarok olyan országban élni, ahol az ilyen középkori gondolkodású párt irányít, és olyan törvényeket hoznak, hogy börtönbe zárják az ateistákat meg a melegeket???

Én egy homoszexuális lány vagyok, próbálok hasznos tagja lenni a társadalomnak, az ég világon semmi nem látszik rajtam. Mégis ilyen időket kell megélni, hogy egy ilyen dilettáns radikális párt ilyen törvényeket akarna bevezetni a XXI. században?

Most ha én nem ártottam senkinek semmit, akkor is vonuljak börtönbe, mert egyeseknek az felel meg?

Miért én vagyok a szemét, amiért azt mondtam, hogy nem vagyok hajlandó egy ilyen tolerancia nélküli országban élni, ahol az embereket azok ellen fordítják akik ellen akarják??

Csak azért "haljak meg" mert homoszexuális vagyok és másoknak ez felel meg, meg a Jobbik pártnak?

NEM provokációnak szánom a kérdést, de tényleg nem értem. Osztrák ismerősöknek mutattam ezt a dolgot, hogy mit akarnának ezek bevezetni, ha hatalomra kerülnének. Ők mondták, hogy ez felháborító, és hogy ilyet engedne a nép nekik, révén hogy egyre több támogatójuk van.....

Hogy lehet már olyan törvényt akárcsak kitalálni is, hogy "börtönbe zárok X embert mert meleg vagy ateista" ? És az emberek többsége ezeket támogatja????

Bocsánat a kirohanásomért, de nagyon felhúztam magam. Mit ártottam én ezeknek? A normális melegek is elítélik a felvonulást, szerintem sincs szükség arra...

De most tényleg csak azért büntessenek engem meg, mert pár idiótának ez az óhaja, és ettől lenne jobb az élete??

(beszólásokat NEM kérek, köszi)

21/L

2012. máj. 17. 10:04
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
28%

Aki szídja a Pride-ot, az nem érti hogy miről szól a Pride. Tudjátok ti mi volt Stonewallnál?

Ez azért jött létre, mert, mert akkor és ott a traviknak elegük lett abból, hogy börtönbe zárják, kísérleteznek rajtuk, hogy le akarják őket radírozni a Föld színéről. Egy forradalom volt, a homofób elnyomás ellen. Ez a forradalom abban az időben életveszélyes volt.

Ha nem lett volna, még mindig ott tartanánk, hogy a homoszexualitás lobotómiával gyógyítanák.

Azért vonulnak fel feltűnő ruhában, mert így tesznek tiszteletet azok előtt, akik kiálltak a jogaikért.

A heteroszexualitás évente 365 napban van reklámozva. Esküvők, reklámok, Édenhotel, hetereó szerelmes dalok, ellenkező nemű párral kell táncolni a szalagavatón, heteró filmek... mindenhol ezt látod.

Hát tudjátok mit? Ha a heteróknak lehet, a queereknek miért nem?

Ez az egész erkölcscsősz hozzáállás a torkánál vérzik. Láttatok már Jobbikos tüntetést a fővárosi Nagycirkusz előtt, mert az artistafiúk meg a bohócok fitterben és csillogó sminkben adnak elő? Nem ugye. Pedig a travik se csinálnak mást. Énekelnek, táncolnak. Ugyan olyan előadás, és ha megnézed pl. RuPaul műsorát, van olyan szintű mint egy cirkuszi show.

Az a baj velük, hogy melegek, NEM A RUHA. A médiának kellett valami, amivel nem nyíltan homofób, így az erkölcsökkel jönnek.

Volt már valaki kinn a felvonuláson? 12 ember van kb kiöltözve, a többi farmer-pólóban. Mióta az a bizonyos Pride volt (5 ÉVE, 2007-ben) azóta egyáltalán nem is vannak kinn travik mert féltik az életüket.

De ha szükséges a melegek is ki tudnak állni magukért, lehet itt még egy Stonewall. Ők is fel tudják szedni az utcakövet, ők is tudnak molotovot vinni. Én megértem őket. Ha engem akarnának elhallgattatni, én is visszaütnék. És vissza is ütnek. Hallottatok már az amerikai Bash back mozgalomról? Egy radikális meleg csoport, összeverik és gyilkolásszák a homofóbokat bosszúból. Nem kéne idáig eljutni. De ha elnyomjátok őket, elfognak.

2012. máj. 18. 11:41
 32/42 anonim ***** válasza:
57%

"azért vonulnak fel feltűnő ruhában, mert így tesznek tiszteletet azok előtt, akik kiálltak a jogaikért."

lol:D azok akik felvonulnak a rendes b*ziknak is felháborodást keltenek, annyira ízléstelen és primitív amit művelnek, az sehol sem normális, csak ott, ahol annyira toleránsak, hogy a lopást is megélhetési bűnözésnek nevezik.

2012. máj. 18. 12:15
 33/42 anonim ***** válasza:

Mi köze van az öltözködésnek a lopáshoz?

Ez egy darab anyag, szerintem normális ember nem akad ki ennyi miatt. Attól nem hinném hogy bárki rosszabb vagy jobb ember, hogy milyen ruhában van.

2012. máj. 18. 12:25
 34/42 anonim ***** válasza:
39%

" A heteroszexualitás évente 365 napban van reklámozva. Esküvők, reklámok, Édenhotel, hetereó szerelmes dalok, ellenkező nemű párral kell táncolni a szalagavatón, heteró filmek... mindenhol ezt látod."

igen,mivel ez a normális:D

ez már röhej,ők hívják ki az emberek ellenszenvét ,egyfolytában pattognak,mutogatni akarják magukat,aztán csodálkoznak ha néha odacsapnak nekik mert a normális embernek elege van belőlük,viszont szerencsére csak egy részük ilyen

ha nem reklámoznák büszkén a bu.ziságukat semmi probléma nem lenne

2012. máj. 18. 14:20
 35/42 anonim ***** válasza:
90%

Miből gondolod hogy X nemű felnőtt emberrel normális kapcslatban lenni, Y neművel meg nem? Mégis, ki szerint normális? Miért gondolod, hogy neked kéne megmondanod hogy egy másik ember kapcsolata normális-e? Egyáltalán minek gondolod magadat hogy csak így egy félmondattal több millió emberről mondasz véleményt? Ismered őket személyesen? Vagy mégis milyen alapon?

És a valaki azt mondaná, hogy abnormális párkapcsolatban élsz mert neked zöld a szemed a párodé meg kék, úgyhogy ne menjetek ki az utcára együtt légyszi?

2012. máj. 18. 14:53
 36/42 anonim ***** válasza:
39%

nehogymár a szemszínnel hasonlítsd őssze:DD

a normális az,ha a férfi nővel van,és nem férvivel

2012. máj. 18. 15:09
 37/42 anonim ***** válasza:

15:09!

Pedig igen nagy részben ezt is a genetika határozza meg. Amúgy meg ki mondta, hogy ez a normális? Nézz utána, hogy más társadalmakban ez is teljesen normálisnak van elfogadva (és ráadásul ősi, nem a "nyugati libsi fertő" által érintett kultúrákban is fellelhetőek). Csak pár példa:

- eunuchok

- lezbosz szigete

- hidzsrák Indiában

- fa’afafinek Szamoán

- Muxék Mexikóban

- katojok Thaiföldön

- stb, stb, stb...

De a homoszexualitásra találtak példát már az ősi amerikaik között, afrikai törzseknél, Ázsiában... szóval ez egy sok helyen elfogadott dolog volt.

Akkor mi is a normális?

2012. máj. 18. 18:12
 38/42 anonim ***** válasza:
47%

Hehe, a naív heterók akik azt hiszik, hogy a meleg családoknak nincsenek gyerekei. A gyakorlatban persze vannak. A melegek nem inpotensek vagy meddők, a gyerekcsinálás meg egyszerű laborreakció. Örökbefogadni is lehet egyedülállóként. Aki családot akar, azt a papírok hiánya nem fogja meggátolni.

Gondolj csak bele, az, aki képes utánnajárni egy spermadonornak vagy az örökbefogadásnak, sokkal inkább megbecsüli,hogy gyereke van mint az, akinek csak úgy becsúszik.

2012. máj. 19. 08:13
 39/42 anonim ***** válasza:
37%

www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

nézzétek meg a képeket,a san franciskói felvonuláson készültek

én nem akarom hogy nálunk is ez legyen!!

2012. máj. 19. 09:32
 40/42 anonim ***** válasza:
10%

Én meg azt nem akarom, hogy a burnyákok vonulgassanak. Mik ők?! Birkák, hogy vonulgassanak?! Ha állat módjára viselkednek, ne csodálkozzanak, ha úgy is bánnak velük.

Ezzel az erővel a frissdiplomások, kisgyermekes anyák, az álláskeresők, a túl alacsonyak, a túl magasak, a túl testesek és túl soványak, a festett szőkék is vonulgathatnának, hogy ők hátrányos helyzetben vannak.

Álljon le ez a freak show, üljenek a hátsójukon és kussoljanak, ne teregessék ki a magánéletüket, és akkor senki nem fog beléjük kötni. Nem csak a hajlamuk ferde, hanem a gondolkodásuk is, hogy ezt nem bírják felfogni és elfogadni.

2012. máj. 19. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!