Sokak szemét zavarja ezek szerint a Jobbik mai
rendezvénye?
Figyelt kérdés
Ahogy látom megsokszorozódtak a Jobbikot szidó, provokáló kérdések. Ez minek tudható be? Zavarja a többi párt szimpatizánsait hogy mondjuk többen voltak a Jobbik rendezvényén mint pl. az mszp rendezvényén? Vagy vaj van a fülük mögött? Vagy zavaró, hogy ők kimondják amit a többi párt nem mer/akar kimondani? Én nem vagyok elvakult Jobbikos, bár rájuk teszem az X-et áprilisban. Nem provokálni akarok, csak kíváncsi vagyok.
kicsit meg vannak sértődbe hogy mégis csak sokan vannak a Jobbikosok
gondold el mi lesz majd a választásokon? :D
milyen kérdéseket tesznek majd fel?:D
elment a választópolgárok esze?:D
vagy a Jobbik elcsalta a választásokat? XDD
na szebb jövőt még nekik is :)
2010. márc. 15. 20:20
2/11 anonim válasza:
Auferre trucidare rappere, falsis nomibus imperium; atque ubi SOLITUDINEM faciunt, PACEM apellant
2010. márc. 15. 20:21
3/11 anonim válasza:
Irigység. Fosnak a fideszesek és a maszoposok.
2010. márc. 15. 20:21
4/11 A kérdező kommentje:
Második, ezt a jelenlegi politikai elitre érted? mert akkor igazad van.
helyesen pedig: Auferre, trucidare, rapere, falsis nominibus imperium; atque, ubi solitudinem faciunt, pacem appellant.
2010. márc. 15. 20:26
5/11 anonim válasza:
Az hagyján, de a rendezvény után egy ilyen toleráns, Jobbik ellenes, megütött egy jobbikost és leköpte a többi embert. Had ne mondjam, hogy szó szerint ki kellett menteni a rendőröknek, de a rendőr rendesen belelépett a kis buta szájába, ott sírt a földön, hogy mennyire fáj neki.
2010. márc. 15. 20:43
6/11 anonim válasza:
"többen voltak a Jobbik rendezvényén"
Ezt bízonyitod is?
Amúgy pontosan az ilyen kérdések miatt van annyi ellen kérdés, nem emiatt az egy miatt hanem az ellöző 1000 durva provokáló kérdés miatt. Egyszerüen már unják az emberek.
2010. márc. 15. 21:42
7/11 anonim válasza:
kb 10-ed annyian voltak a jobbikos rendezvényen. De nem baj, hadd higyjék, hogy sokan vannak...
2010. márc. 15. 21:47
8/11 anonim válasza:
Előző, te ezt honnan veszed, ott voltál? Mert én igen, és több embert láttam mind a fidesznél.
2010. márc. 16. 06:18
9/11 anonim válasza:
20.43-as vagyok, itt a felvétel az anti Jobbikos elfogásáról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!