Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy képzeli ezt Jávor Benedek?

Hogy képzeli ezt Jávor Benedek?

Figyelt kérdés
Az LMP képviselője a köztársasági elnök választáson Jobbikos nyomásra elhangzott Székely Himnuszt irredenta műdalnak nevezte. Hogy van bátorsága hozzá, hogy az elszakított Erdély nemzeti imádságát meggyalázza? Szerintem ez undorító mód gusztustalan. Ti mit gondoltok az ügyről?
2012. máj. 2. 19:21
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
21%
Én is eléggé undorítónak tartom, de amúgy jó ha megmutattja az ember a foga fehérjét!
2012. máj. 2. 19:23
 2/67 A kérdező kommentje:
Vagy felfedi, hogy valójában ,,kiket szolgál"...
2012. máj. 2. 19:25
 3/67 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem a székelyek ellen, hanem a gyurcsányisták mellett a Fidesz ellen mondhatta. Érdekes megnézni a múltját ennek a jávorszarvasnak.
2012. máj. 2. 19:29
 4/67 A kérdező kommentje:

Főleg, hogy ahogy írtam, a Jobbik kezdeményezte a Székely Himnusz eléneklését... tudod mikor jutott volna ez magától eszébe bármelyik Fideszesnek...

Egyébként még annyit, hogy székely származású (nagyszüleim Marosvásárhelyiek) emberként engem mélyen sértett Jávor megnyilvánulása. Bezzeg ha egy Jobbikos mondana nyilvánosan olyat, hogy Izrael nem kellene hogy létezzen (ahogy tényleg nem)... 5 perccel utána már Tel-Aviv-tól New York-ig attól lenne hangos a világsajtó, hogy Mo.-n dübörög a fasizmus...

2012. máj. 2. 19:32
 5/67 anonim ***** válasza:
71%
Ezt is a zsidók számlájára írod? Hát ez röhej. Kb. annyira elegem van a holokauszt témából, mint a határon túliak vergődéséből és műbalhéiból. Ti sem tudtok semmi építő jellegűt csinálni csak veritek a tam-tamot. Ezért kár volt állampolgárságot osztogatni. Mondjuk annyit is ér.
2012. máj. 2. 19:46
 6/67 A kérdező kommentje:
3.-dik válaszoló: XDDD
2012. máj. 2. 19:48
 7/67 anonim ***** válasza:
32%
És te lennél a legjobban felháborodva, meg a nemzeti sajtó, ha egy hasonlóan noname izraeli fórumon olyan hangzana el, hogy "Magyarországnak nem kellene léteznie (tényleg nem)".
2012. máj. 2. 19:50
 8/67 anonim ***** válasza:
72%

Elemezzük Jávor állítását

Műdal: 1921-ben írták, zenéjét szerezte Mihalik Kálmán, szövegét Csanády György. Soha a büdös életbe nem volt hivatalos himnusz, sehol. Tekintve, hogy nem népdal, műdal. Eddig tehát stimmel.

Irredenta: Jellemzően nem liberális demokraták éneklik, ezzel azt hiszem nehéz vitába szállni. A nyolcadik sor ráadásul megváltoztatták, " Ne hagyd el Erdélyt, Erdélyt, Istenem!"-ről " Ne hagyd elveszni Erdélyt, Istenünk!"-re, ami önmagában is beszédes.

Tehát, Jávor Benedek igazat szólt.

2012. máj. 2. 19:50
 9/67 A kérdező kommentje:

,,És te lennél a legjobban felháborodva, meg a nemzeti sajtó, ha egy hasonlóan noname izraeli fórumon olyan hangzana el, hogy "Magyarországnak nem kellene léteznie (tényleg nem)"."

Erősen hiányos történelmi műveltséged fehér foltjainak satírozgatásához sajna most nincs elég időm :D

Utolsó: Ld. 2 sorral feljebb.

2012. máj. 2. 19:52
 10/67 anonim ***** válasza:
91%
Nekem aztán nem hiányos a történelmi ismeretem, a magadfajtákkal való viták miatt szerintem már többet tudok az izraeli történelemről, mint bármelyik "hiperéleslátó" antiszemita nemzeti.
2012. máj. 2. 19:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!