Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek hol van Gyurcsány...

Szerintetek hol van Gyurcsány Ferenc szakdolgozata?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 17:19
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
77%

elvileg 2 szakdogát kell leadni (nálunk), de van ahol 1-et, ha azt az egyet én kiveszem a könyvtárból (akármikor az iskolában (volt) tanuló megteheti),és nem viszem vissza, nem lesz meg ez a példány, mint ahogy most is van nálam valakié majd 1 éve....

nem mondom, hogy most is ez van, de van ilyen...főleg ha valaki ki akar b...ni vele, szerintem van így az országban pár ember....

csak egy felvetés volt

2012. ápr. 8. 11:39
 42/55 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként érdekes az indexes cikk, amit linkeltél. De továbbra sem lehet tudni semmit sem biztosra."

Én is ezt írtam:

"Mai hír, vagy igaz vagy nem: "

2012. ápr. 8. 12:56
 43/55 sheriffkoma ***** válasza:
30%
Sztem most csináltatja valakivel, megy az időhúzás.
2012. ápr. 8. 13:55
 44/55 anonim ***** válasza:
66%
Próbáljátok csak kimagyarázni gyurcsányisták, ettől még igen nagy esély van rá, hogy csalt.
2012. ápr. 8. 17:49
 45/55 anonim ***** válasza:
Nálam van.
2012. ápr. 8. 19:14
 46/55 anonim ***** válasza:
Sosem volt. Pár megkérhette volna valamelyik beosztottját, hogy írjon helyette is.
2012. ápr. 8. 23:48
 47/55 anonim ***** válasza:

Nem nekem szól a kérdésed, meg a viszontválaszok egymás között sem szabályos, de ha megengeded, néhány gondolat:

– Emlékeim szerint, amikor a Fidesz forradalmasította a a fülkéket, és Schmitt Pálból köztelnököt csináltak, már akkor mondták, hogy (ha jól emlékszem az időre) három év múlva már nem ő lesz az elnök. Írhatnék arról, hogy miket hallottam már tavaly ősszel, s hogy az akció ellene saját köreiből eredeztethető, de szóbeszédért nem akarom tartani a hátam.

A dolgozatával kapcsolatban meg szó sincs arról, hogy ő jóhiszemű lett volna, csak fájdalom, lemaradtak a hivatkozások. Ha csak ennyi lenne a baj, nem lett volna ez a végkifejlet. A gond az, hogy saját szövege szinte semmi. Nem tudom, hol az éles határ. De mondjuk egy 215 oldalnyi munkában van 50 oldal idézet, pontosan dokumentálva a forrás, a többi saját munka, az teljesen rendben van. Kellemetlen, ha egy forrás jelölése elmarad, s akkor lehet is jóhiszeműségre hivatkozni. De amikor 215 oldalból kb. 200 átemelés, akkor pontos irodalomjegyzékkel sem elfogadható.

Nem diplomamunkákban, hanem publikált könyvekben gyakran találkoztam olyannal, amelyben sok átvétel volt, s a szerző még arra sem vette a fáradtságot, hogy átfésülje. (Pl. szerkesztőbizottságról van szó egy szövegrészben, de a könyvet egyedül jegyzik. 14. táblázatra hivatkozik másutt, de a könyvben nincsenek táblázatok stb.) A forrásjegyzék is hiányos. SP-nek abban igaza va, hogy ez gyakorlat volt, s én teszem hozzá, ma is az.

Ezzel nem akarom azt sugallni, hogy mindenki csal. szó sincs erről! De létező gyakorlat.

– Orbán Viktor dolgozatának megpiszkálásához nem tudok hozzászólni. Hatalmon van, ha ő is csalt (volna) kikezdhető. Azért nem látom értelmét, mert így is nagyon sok támadás éri, egy ilyen ügy nem oszt, nem szoroz. Szerintem.

– Gyurcsány Ferenccel kapcsolatban meg nem tudok mást írni, mint korábban is. Ő már nem tényező. Mi történik, ha az ő doktorija sincs rendben? Hová tud még bukni? Annak a picinyke társaságnak, aki még kitart mellette, semmit sem számítana.

A dolgozatának az eldugása meg értelmetlen. Mi történhet, ha előkerül:

– kiderül, hogy rendben van;

– kiderül, hogy nincs rendben.

Ha nem kerül elő, akkor a gyanú megmarad. Ha taktika el eltüntetése, akkor ez a legrosszabb, amit választhat.

Szerintem.

2012. ápr. 10. 12:48
 48/55 anonim ***** válasza:
69%

HOPÁ! Most jutott bele abba az eszembe. Nem is igaz...nem abba,ebbe

A szakmunkás bizonyítványom elveszett. A cég ahol dolgoztam bekérte. Nemcsak tőlem,mindenkitől. Mondtam,hogy nincs meg.

- Kérjen másolatot az iskolától. (nem is tudtam,hogy ilyen is van.

Kértem és kaptam....Ezekszerint az eredeti megvolt

Ezt csak azért írtam,mert gondolom egy szakmunkás bizi kisebb valami,mint egy egyetemi,vagy főfőfőfőiskolai izé,szóval olyan micsoda,és akkor az nem van meg. vagy nem nincs,vagy hogy kell szépen mondani segítsetek már dani.. Szóval ha valaki nem tudná: Ezt az egész dr.-ügyet a gyűlölet robbantotta ki az a (..kos) mszp hiszen megmondták mikor nem lehettek újra....ott fogunk betartani nektek ahol csak lehet A lavinát elindították és az mostmár gördül Ha tetszik úgy is felfogható. "bosszú bosszút forral" De vajon nem jogos-e ha az egyik múltját hánytorgatják akkor nézzük már meg a másikét is

Schmitt Pálé már 20 éve volt. Gondolom ezé a hazudozóé nem oly rég,s ha egyszer köztudott,hogy hazudozott akkor ugye helyénvaloó - egyesek szerint - hogy az ő papírjának ne nézzünk utána.azthiszam ez a két kulacs.

Ami pedig a magyart piszkolókat illeti: Angliában is volt egy ilyen téma,de talán máshol is És még valami egyszer egy hírneves bácsi azt mondta: "Egy nemzetnél se vagyunk alábbvalók"

2012. ápr. 10. 13:20
 49/55 anonim ***** válasza:
Lehúztáők...
2012. ápr. 12. 21:58
 50/55 Árpi4 ***** válasza:
72%

Nagyon egyszerű !

A "hősi" jobboldal fogást keresett rajta !

És mivel nem talált, nem tudott "sározni" így helyesen, úgy döntött, eltünteti , hogy tág teret adjon a találgatásoknak...

Hiszen gondolkodjatok: "Suma cum laude" minősítést a hamis doktorik kapnak. (3,5-es osztályzatot csak valódi, megírt disszertációra adnak...)

2012. ápr. 13. 22:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!