Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek hol van Gyurcsány...

Szerintetek hol van Gyurcsány Ferenc szakdolgozata?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 17:19
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
76%
"Kolopele látom te is nyomkodod a piros kezet." Nem lehet semmi a masinád, ha még engem is látsz. Egyébként meg nem szokásom hazudni.
2012. ápr. 6. 22:13
 22/55 anonim ***** válasza:
94%

"A legszánalmasabb az aki nyomkodja a piros kezeket. Mondjuk legalább ennyi öröme legyen."

Legalább csinál valamit. Nem csak élősködik mint te.

2012. ápr. 7. 07:07
 23/55 anonim ***** válasza:
0%
Nem, csak a foglalkozásodat illetően, vagyis annak kitaláláséában hazudsz. Képzeld olyan a masinám Kolopele, egyszer már beégtél.
2012. ápr. 7. 07:14
 24/55 A kérdező kommentje:

Hát épp ez az, hogy rengeteg vezető tisztségű embernek elő lehetne venni a diplomamunkáját, erre pont a Gyurcsányé kell mindenkinek. Ezt nem értem.

Nem arról van szó, hogy szegény embert megint bántják. Soknak a dolgait szeretnék most ellenőrizni, de előbb azokkal kezdik, akik jobban szem előtt vannak. Egyébként az Orbánét közzé tették már, szóval ő sem mentesült. A többiek se ússzák meg.

2012. ápr. 7. 08:24
 25/55 anonim ***** válasza:
20%

18-s hozzászóló te egy igazi veréb vagy! Egy rosszindulatú szánalmas patkány, bár ne aggódj, nem vagy egyedül, az igazi magyar mentalitásoddal;

Nézzünk már utána, csináljunk balhét, nehogy má’, hogy úgy legyen, mindenki mutassa meg, csináljunk európai szintű cirkuszt balkáni szinvonalon. Mi lenne, ha a saját dolgaiddal törödnél, a saját életedet akarnád rendbe tenni, nem a másikra mutogatni, és a máséban kutakodni?

Verebek!!!

EL kellene hallgatni, nem 20 éves ügyeken csámcsogni. Az országnak többet ártott, ez a cirkusz, mint Schmitt-nek, vagy a Fidesznek. (Mondom ezt úgy, hogy bal-oldali beállítottságú vagyok)

De hát magyarok vagyunk, mit várunk …

2012. ápr. 7. 08:42
 26/55 A kérdező kommentje:
08:42-es Egyébként nincs igazad. Olyan emberekről van szó, akik a mi életünk felett döntenek, rajtuk múlik a sorsunk, beleszólnak a gazdaságba, az egészségügybe, a FELSŐOKTATÁSBA, és egy csomó más dologba és ki vagyunk nekik szolgáltatva. Ugyan hadd tudjuk már kik ők és hogyan jutottak el idáig. És az, hogy a világ mit gondol rólunk... hát szerintem már réges rég mindenkinek meg van a véleménye Magyarországról. Mellékesen, azzal, ahogy kikeltél magadból és elkezdtél hőbörögni, hogy mindenki, mekkora rosszindulatú "veréb", gazdagítottad a hozzászólásokat plusz egy rosszindulatú, "pesszimista veréb" gondolataival. Nyugodj meg, ne veszekedj, hanem kísérd figyelemmel és légy kíváncsi Te is a jelenlegi szakdogás botrányokra, mert a te életednek is részei ezek az emberek, akikről szó van.
2012. ápr. 7. 09:17
 27/55 anonim ***** válasza:
100%

"De hát magyarok vagyunk, mit várunk …"

Tehát ha jól értem, azt nehezményezed, hogy miért néznek utána azoknak, akik pofára meg haveri alapon kaptak diplomát?

Igen, én magyar vagyok, és azt várom, hogy ebben az országban ne lehessen politikai nyomásra diplomához jutni. Ez az, amit el lehetne várni.

És nem érdekel, kinek néznek utána, nézzenek utána mindnek!

2012. ápr. 7. 09:26
 28/55 anonim ***** válasza:
46%

El vagytok ti tévedve szerintem!

Én reggel felkelek, dolgozok, délben ebéd, sport, délután ismét munka, este még belefér egy kis nyelvtanulás, hétvégén lazítok.

Az én életem felett nem dönt sem Schmitt, sem Orbán! A te életed felett sem döntene, nem lennél te sem senkinek kiszolgáltatva, ha a saját dolgaiddal törődnél, mondjuk 20 éves korod óta, és nem másokra mutogatnál!

Neked ezzel miért lesz jobb? Áruld el, sorold fel, mivel lett jobb az életed, mióta lemondott Schmitt, vagy mond el miért lesz jobb majd holnap?

Én nem voltam barom, nem vettem hitelre autót, suzukival jártam, nem vettem hitelre lakást, albérletben laktam, akarattal úgy alakítottam kezdettektől az életemet, hogy megálljak a saját lábamon. Engem nem érdekel mennyi a minimálbér, mennyi a nyugdíjkorhatár, mennyi ideig jár a munkanélküli segély, mert a magam ura vagyok! Amikor választás van, el sem megyek, nem magyarázom meg magamnak, hogy jobb lesz az életem ettől, vagy attól a párttól, mert abban hiszek, hogy az éltünket magunk alakítjuk! Ebből kifolyólag pedig sza.rok rá, hogy hogyan diplomázott le Schmitt, és nektek is sza.rni kellene rá, a problémáitokkal kellene foglalkozni, azt kellene megoldani magatoknak, mert a politikusok nem fogják! Akár maguk írták a diplomájukat, akár nem!

Ha pedig valakinek,valami nem tetszik, el lehet menni! Nyitva van a határ, bárhol élhetsz, bárhol dolgozhatsz. Azt az időt, amit Schmitt ócsárolásával töltesz, akár tanulással is tölthetnéd. Én már ezt az időt is sajnálom, amíg ezeket a sorokat irom. Értelme nincsen! Ettől nekem nem lesz jobb.

Nem tudom ti hol éltek, melyik bolygón képzelitek magatokat! Tényleg azt gondoljátok, hogy léteznek makulátlan politikusok? Nem veszik észre a cirkuszt? Ha csak az elmúlt egy évet nézzük, Silvio Berlusconi, vagy Dominik strauss kahn botrányát ...

Évekkel ezelőtt még szerencsétlen Clinton is cumiztatott egyet a függöny mögött! És akkor mi van?

Csámcsogjatok csak tovább!

És igen, kikeltem magamból! Ez is csak egy emberi tulajdonság.

Arra a mondatodra pedig, hogy már réges-rég megvan mindenkinek a véleménye Magyarországról, egy Széchenyi idézettel felelnék:

"Egy Nemzet ereje a kiművelt emberfők sokaságában rejlik"

Ugye érted! Nem Schmitt 20 évvel ezelőtti ügyével kellene foglalkozni! Akkor kellett volna, nem most! Neked attól nem lesz jobb.

2012. ápr. 7. 09:57
 29/55 anonim ***** válasza:
100%

"Az én életem felett nem dönt sem Schmitt, sem Orbán!"

Ez olyan, mintha a kormányszóvivő mondta volna. Hogy mennyi az ÁFA, abba csak van beleszólásuk, nem? Hogy mennyi az szja, abba csak van beleszólásuk, nem? Ha az elcs*szett gazdaságpolitikájuk miatt a cégem úgy dönt, hogy átköltözik Lengyelországba, mert ott sokkal kevesebbet kell adózni, az sem az én döntésem, nem?

Szóval hagyjuk a lőzungokat, hogy az emberek életébe nincs beleszólása a politikának, mert nagyon is van.

"Tényleg azt gondoljátok, hogy léteznek makulátlan politikusok?"

Nem, viszont azt gondolom, hogy vannak hozzáértő politikusok, akik nem a piacon vették a diplomájukat, csak azokat nem ebben az országban kell keresni...

"Nem Schmitt 20 évvel ezelőtti ügyével kellene foglalkozni!"

De ő most volt államfő, nem 20 évvel ezelőtt, Mr. Csúsztatás...

2012. ápr. 7. 10:01
 30/55 A kérdező kommentje:
Tudod kedves utolsó hozzászóló! Én is tanulok, reggel délben este, azért hogy utána a magam ura lehessek (legalábbis ezzel álltatom magam, hogy ha végzek, talán a magam ura leszek), két szakot viszek az egyetemen, és a második nyelvvizsgámra készülök. Én is sportolok, én is azt csinálom, amit szeretek, néha még a hobbimra is van időm. Az a legjobb, mert mikor a hobbimmal foglalkozok, egy kicsit elfelejtem, hogy mennyit fogok később keresni,és abból a pénzből hogyan fogom törleszteni a diákhitelt, hogyan fogok lakást venni, hogy ne albérletben kelljen élnem, mikor lesz saját autóm és vajon mikor lesz olyan anyagi hátterem, amire már nyugodt szívvel alapíthatok családot. Elmondom neked elég bizonytalan a helyzet, pedig én is próbálok a magam ura lenni két szakmával két nyelvvizsgával és előreláthatóan két jó diplomával. Szerencséd van, ha neked sikerül úgy élni, hogy mentesülsz a vezetők által hozott minden egyes eddigi rossz döntéstől.(Mellesleg nem hiszem.) Nekem sajnos úgy néz ki nem megy. De szerintem ha eltöltesz két félévet bármelyik egyetemen, vagy valamilyen módon be kerülnél az egészségügybe, vagy csak egy gyárba mint melós, lehet, hogy te sem gondolnád így. És tudod az emberek nem viccből vesznek fel hitelt, hanem mert nincs pénzük de azért szeretnének úgy élni, mint Te.
2012. ápr. 7. 10:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!