Szerintetek hol van Gyurcsány Ferenc szakdolgozata?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 17:19
11/55 anonim válasza:
Annyira vicces, hogy Schmitt volt a közellenség, aztán lemondott, és most ő lett a mártírok mártírja. Magyar embereknek tényleg semmi nem jó.
12/55 anonim válasza:
Sok mindenkihez!
Szerintetek szégyen, ha az embereknek nem tetszik, hogy valaki éjjel-nappal a szakdolgozatát írja, de egy nagyobb ember pedig megkapja a semmiért?!
Akkor dobhatnátok egy diplomát nekem is... Ez a gondolkodásmód a szégyen...
14/55 A kérdező kommentje:
Jó, de akkor hogy lehet, hogy nem találják? Ezeket nem szokták gondosan őrizni? Igazából én nem is arra gondoltam, hogy nincs szakdolgozata, hanem, hogy esetleg nála is felmerülhet a plágiumgyanú, ha valaki megnézi. Ne mondja senki, hogy nem furcsa véletlen, hogy a Shmitt botrány után hirtelen pont nem találják a Gyurcsány úr szakdolgozatát. Tudom, hogy azt hiszitek, hogy ő egy tiszta egyenes ember és ezt tiszteletben tartom, de ez azért most furcsa.
2012. ápr. 6. 21:12
15/55 anonim válasza:
Senki nem gondolja, hogy tiszta, egyenes ember. De ki ez a Gyurcsány? Egy kétszázalékos párt vezetője, népszerűsége alacsonyabb már aligha lehetne. Van értelme most kicsinyes bosszú miatt előkaparni a szakdogáját?
16/55 anonim válasza:
Van. És lenne értelme az összes szakdogát előkapni, ami csak úgy tessék-lássék kinőtt a fűből a hozzá hasonló senkiknek.
17/55 A kérdező kommentje:
A 21:20-as hozzászólóval értek egyet. Nem csak a Gyurcsányét szedjék elő. Ha már belekezdtek egy ilyen "járjunk utána" kampánynak, akkor lássuk a többiekét is.
2012. ápr. 6. 21:24
18/55 anonim válasza:
Nekem amúgy van egy olyan sanda gyanúm, hogy még ez csak a jéghegy csúcsa, bele se merek gondolni, hogy hány majom ülhet a parlamentben és egyéb felelős pozíciókban, akiknek kiosztotta politikai nyomásra az egyetem a papírt, csak mert párttagok/csókosok voltak.
19/55 anonim válasza:
Hát épp ez az, hogy rengeteg vezető tisztségű embernek elő lehetne venni a diplomamunkáját, erre pont a Gyurcsányé kell mindenkinek. Ezt nem értem.
20/55 anonim válasza:
Annyi bankrabló van még, pont a viszkist sittelték le. Én sem értem, hogyan történhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!