Házasodik az LMP a Demokratikus Koalícióval és Gyurcsány Ferenc lesz a közös miniszterelnök-jelölt?
Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 16:02
1/15 anonim válasza:
Ez várható volt. Ezért van zűrzavar a Lehet Más a Politika táján. Identitás zavarban szenvednek.
Most végre kiderül, hogy az SZDSZ 2.0-ás verziója, s a liberális bolsevikok táborát erősítik. A zöldpárt csak maszlag és ködösítés.
2/15 anonim válasza:
Még jó, hogy nem rájuk szavaztam.
3/15 anonim válasza:
Van erről valamilyen konkrét forrásod, vagy csak provokálni akarsz?
4/15 anonim válasza:
Schiffer András ezért húzta el a csíkot.
5/15 anonim válasza:
Ezt alá s tudnád támasztani légyszíves?
6/15 anonim válasza:
Benyalnak rendesen Gyurcsánynak.
Szemforgató párt. Ahol hasznot remélnek, ott nyalnak.
7/15 anonim válasza:
Abból, hogy ennyire lepontoztak, amiért forrást kértem, arra következtetek hogy már van erről nyilatkozat, megállapodás vagy valami. Gondolom mindenki számára nyilvánvaló már a dolog, és én vagyok lemaradva. Ezt kerestem egy ideig, de csaknem találom. Valaki tudna küldeni egy cikket, ami az állítást alátámasztja? Nagyon szépen köszönöm.
9/15 anonim válasza:
Ezek szerint tényleg csak provokáció.
10/15 anonim válasza:
Ezzel is bebizonyosodna, hogy nem... NEM lehet más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!