Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök, hogy mer ilyen hazugságot állitani?
Miszerint ma Magyarországnak tolvaj kormánya van,és Orbán Viktor lop,csal,hazudik...
Ha ez igaz lenne akkor milyen volt az elmúlt 8 év országa és miniszterelnöke?
Gyurcsány Ferenc a magyar közélet legbecsületesebb embere. ezt sokszor hallottam már, szóval biztos igaz!
( ..... )
attól, hogy ő tolvaj, még ez igaz amit mond.
ne habozzon már ennyire a szád.
Nézöpont kérdése.
Mivel a magánnyugdijpénztárak MSZP közeli emberek kezében vannak. (zsidók természetesen)
És ezek most szépen tönkre fognak menni, ha vissza vezeti a kormány a nyugdijat a saját hatáskörébe.
Ergo az mszp oriási pénzeket bukik majd ezeken.(aminek nagyon örülök !)
Gyurcsány amugy elég idegesnek tünt a felvételen, reméljük hamarosan kap egy stroke-ot. Nem kell nekünk az Anna frankozó bolond. Sok kárt okozott igy is.
Most feltöltöttem youtubera Gyurcsány kirohanását....,kicsit idegesnek tünt:D http://www.youtube.com/user/Deadcode01?feature=mhum
Meg a szoci szavazók is kicsit idegesek voltak...:D
Mint politikusok közelében mozgó ember(én nem vagyok az), ideje leírnom, hogy a dolog nem olyan egyszerű, mint gondoljátok. Ezzel nem akarom Gyurcsányt védeni, de vannak nála sokkal nagyobb gazemberek is.
Leginkább úgy képzeljétek el, mint egy osztálytermet. Két lehetőség van: Az ember vagy beilleszkedik, vagy lelép. Középút ritkán van
Olvasom így reggel, hogy miről beszélt:
"A kormány a mi ádáz ellenségünk"
Haver, hát a tiéd és pártodé biztos, és ezt nem is csodálom. Fordítva is igaz.
"OV kormányfőt azzal vádolják a demokraták, hogy elveszi a pénzüket"
Naná. Bár azt, hogy GYF demokrata lenne... Hagyjuk, nem ez a lényeg. Elveszi az ő pénzüket. Melyik csóró minimálbéres kisember fog valaha is kétmilliós végkielégítést kapni? Melyik "nagymúltú" szoci holdudvari csicskás kapott kétmillió fölötti végkielégítést mostanában? Az összes. Ki tüntet most emiatt? A szavakkal csúnyán átverhető buta ember, aki akkor se kapna kétmilliós végkielégítést, ha 1 évnyi bér lenne a maximum...
"Szerinte a kormányfőnek az ígéreteiből kéne lefaragni..."
Persze. "Hazudtunk reggel, délben meg este" - ez nem OV szövege, a balfélen szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!