Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc bukott...

Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök, hogy mer ilyen hazugságot állitani?

Figyelt kérdés

Miszerint ma Magyarországnak tolvaj kormánya van,és Orbán Viktor lop,csal,hazudik...

Ha ez igaz lenne akkor milyen volt az elmúlt 8 év országa és miniszterelnöke?

2010. nov. 3. 00:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó:abszolút jól összefoglaltad,ez a baloldal és Gyurcsány Ferenc!!Még Szanyi is fogja a fejét Gyurcsány tegnapi kirohanásán!
2010. nov. 3. 11:24
 12/16 A kérdező kommentje:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:07

Fáj az igazság??? Egy hazug tolvaj ember nevezi tolvajnak Orbánt??Ez már több mint vicc....

2010. nov. 3. 11:25
 13/16 bumbi02 ***** válasza:
90%
igaza van. attól hogy ő is hazudott (de legalább bevallotta) már ki se jelentheti hogy Orbán is azt teszi? ha azt mondta volna gyurcsány h : Velem ellentétbe ez az Orbán folyamatosan lop csal hazudik azt mondom oké, háborodj fel.. de most min akadsz fenn?
2010. nov. 3. 20:39
 14/16 anonim ***** válasza:
NEM VALLOTT BE SEMMIT BAZ+! LEBUKOTT, nem ugyanaz! Valaki még1x nekem aztmondja h Gyurcsány akármit is bevallott én idegbajt kapok. Ezzel csak a sok vén g.cit lehet hülyíteni akinek annyi eszevan h beveszi amit mond. Egész MSZP tolvaj zsidók (hit)gyülekezete. Ilyen tetűféregnek ne legyen pofája másra ilyet mondani. De ennek van, szal ezzel megint csak magát minősíti...
2010. nov. 4. 00:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is ezen röhögök évek óta, hogy milyen szelektív egyesek memóriája, hogy bevallotta. Lebukott. Nem ugyanaz!

Másik meg az, hogy nincs neki megtiltva, hogy véleményt mondjon, de most komolyan azok után az évek után inkább nyilatkozzon otthon a Klárikájának...

2010. nov. 4. 01:12
 16/16 bumbi02 ***** válasza:
90%

Én is ezen röhögök évek óta, hogy milyen szelektív egyesek memóriája, hogy bevallotta. Lebukott. Nem ugyanaz!

most nektek kéne idéznem azt a mondatot ameik ugy kezdödik h Hazudtunk..? mi ez ha nem bevallás? ő legalább a pártjának bevallotta, orbán sose fogja beismerni, még a pártjának SEM! igazából mi teljesen tisztába vagyunk azzal h a gyurcsány hazudik.. az a baj hogy ti nem vagytok azzal tisztában hogy ugyanugy hazudik az orbán, a szijjártó, a morvai, a schiffer illetve vona.. ameik politikus az hazudik..

2010. nov. 4. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!